Topkapı Sarayı Geliyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Topkapı Sarayı Geliyor!

Mesaj gönderen JouRney »

izdirapgrafik yazdı:Silah yükseltmelerin ayrıntıları ne zaman açıklanacak?
  • Umarım zengin ve gösterişli bir şekilde parlayacak Çemberlitaş silahları, merakla açıklanmasını bekliyoruz.
2009-2013
iCplyakapi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen iCplyakapi »

Hangi sebeple 3 gün uzaklaştırma aldığımı merak ediyorum gerçekten?En ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok,bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetim işte.Bir o kadar da diktatör.
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

iCplyakapi yazdı:Hangi sebeple 3 gün uzaklaştırma aldığımı merak ediyorum gerçekten?En ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok,bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetim işte.Bir o kadar da diktatör.
HaHaHaHa :D
DIKTATÖR YÖNETIM!!! :D :lol: :P :mrgreen:
***cCc***
iCplyakapi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen iCplyakapi »

xXESREFPASALIXx yazdı:
iCplyakapi yazdı:Hangi sebeple 3 gün uzaklaştırma aldığımı merak ediyorum gerçekten?En ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok,bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetim işte.Bir o kadar da diktatör.
Adam Cok Zeki Daglınn =) BurdaN Cevap alamazsın destek msj at saf :D Neyse Ruh Taşi İşime Yarar Gerisi Boş KOy GitsN ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Sence yasaklandığımı taktığım için mi yeni üyelik aldım yoksa neden yasaklandığımı merak ettiğim için mi?Oyunu bıraktım zaten forumdan atılsam ne olacak bir şey mi değişecek?
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

Ben daha migrata giremedim :)

Ejderimde var
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
EveryBodyNoisy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EveryBodyNoisy »

Bu oyun çok dayanmaz gittikçe batıyo...
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Silah yükseltme detaylarını açıklayın artık. Görelim nasıl parlayacak silahlar nasıl artacak hasarlar.
Merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz yükseltmeleri.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Pazartesi yayınlanacak dendi ve duyurudan kısa bir süre sonra yükseltmeleri sizlere sunacağız dediler.Kısa süre anlayışları garip arada 1 gün var madem koymayacaksınız neden duyuru yapıyorsunuz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

TeknoBYraM yazdı:Ya Allah aşkına millet düşmüş büyücülerin derdine :D Benim 2600 maxlı uyduruk savaşçımda zihin tutunca kesiyo 4940 maxlı ofansımda zihin tutunca kesiyo :D Zihin tutmadığı sürece bi savşaçının bi büyücüyü kesme ihtimali dahi yok :D Ayrıca O kadar abarttınız da hepi topu 250 max yükselcek :D neyin kafasındasınız? 250 max mı bitirdi işi? 250 maxın silah hasarına yansıması 50 bilemedin 100 hasar. Bundan dolayımı tek yediniz şimdi? Büyücülerin fizikleri ne olacak? 2 fizik kritik gelince neler yapıyo savaşçıya? Yani biraz mantık lütfen. Eğer savaşçının durdurması zihninizi tutmadıysa ve kesiliyosanız bence büyücü oynamayın ;) yada oynayın ama şikayet etmeyin ;)

Meteor tipi bir item 131
alman tipi bir item 336

hasar verirdi aradaki fark 205 ti ve fark dünyalar kadardı . alman itemler 336 verirken şu andaki bazı itemler sanırsam 522 veriyor aradaki fark 186 .

Nasılki ikv yönetimi her gelen güncellemede bir önceki güncellemenin silahını çöp yapmışsa yine yapacaktır şimdi olmasa bile gelecek level yamasında belli levele geldiginde itemlerin degerlerinin düşmesini gün yüzüne çıkaracaktır . senin degiminle 250 max ikv de çok iş yapar tarih buna şahit . Nasılki meteorlar almanlar element hasarlı itemler çöp olduysa bununda elbet bir yolu bulunacaktır .

kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

meteor la almanın arasında eski ; almanla ışık itemin arasında ise urban ve yücelen var :arrow: :arrow:
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]

“Eski Duyurular” sayfasına dön