Hangi sebeple 3 gün uzaklaştırma aldığımı merak ediyorum gerçekten?En ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok,bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetim işte.Bir o kadar da diktatör.
iCplyakapi yazdı:Hangi sebeple 3 gün uzaklaştırma aldığımı merak ediyorum gerçekten?En ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok,bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetim işte.Bir o kadar da diktatör.
iCplyakapi yazdı:Hangi sebeple 3 gün uzaklaştırma aldığımı merak ediyorum gerçekten?En ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok,bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetim işte.Bir o kadar da diktatör.
Adam Cok Zeki Daglınn BurdaN Cevap alamazsın destek msj at saf Neyse Ruh Taşi İşime Yarar Gerisi Boş KOy GitsN
Sence yasaklandığımı taktığım için mi yeni üyelik aldım yoksa neden yasaklandığımı merak ettiğim için mi?Oyunu bıraktım zaten forumdan atılsam ne olacak bir şey mi değişecek?
Silah yükseltme detaylarını açıklayın artık. Görelim nasıl parlayacak silahlar nasıl artacak hasarlar.
Merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz yükseltmeleri.
Pazartesi yayınlanacak dendi ve duyurudan kısa bir süre sonra yükseltmeleri sizlere sunacağız dediler.Kısa süre anlayışları garip arada 1 gün var madem koymayacaksınız neden duyuru yapıyorsunuz.
TeknoBYraM yazdı:Ya Allah aşkına millet düşmüş büyücülerin derdine Benim 2600 maxlı uyduruk savaşçımda zihin tutunca kesiyo 4940 maxlı ofansımda zihin tutunca kesiyo Zihin tutmadığı sürece bi savşaçının bi büyücüyü kesme ihtimali dahi yok Ayrıca O kadar abarttınız da hepi topu 250 max yükselcek neyin kafasındasınız? 250 max mı bitirdi işi? 250 maxın silah hasarına yansıması 50 bilemedin 100 hasar. Bundan dolayımı tek yediniz şimdi? Büyücülerin fizikleri ne olacak? 2 fizik kritik gelince neler yapıyo savaşçıya? Yani biraz mantık lütfen. Eğer savaşçının durdurması zihninizi tutmadıysa ve kesiliyosanız bence büyücü oynamayın yada oynayın ama şikayet etmeyin
Meteor tipi bir item 131
alman tipi bir item 336
hasar verirdi aradaki fark 205 ti ve fark dünyalar kadardı . alman itemler 336 verirken şu andaki bazı itemler sanırsam 522 veriyor aradaki fark 186 .
Nasılki ikv yönetimi her gelen güncellemede bir önceki güncellemenin silahını çöp yapmışsa yine yapacaktır şimdi olmasa bile gelecek level yamasında belli levele geldiginde itemlerin degerlerinin düşmesini gün yüzüne çıkaracaktır . senin degiminle 250 max ikv de çok iş yapar tarih buna şahit . Nasılki meteorlar almanlar element hasarlı itemler çöp olduysa bununda elbet bir yolu bulunacaktır .
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen