Lan senle tartışmamla tutarsız olmam arasında ki bağ ne. Seni ilgilendirmez benim para anladın mı çocuk. Çıldırtma beni. Lan her zaman İKV ' de böyle insanlar olmak zorunda mı.Gulyabani yazdı:Adam benimle tartışıyor tutarsız olmam seni ilgilendirmez diyor; tartıştığım adamın bana tutarsız davranması nasıl beni ilgilendirmesin? La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyip bu başlıktan ayrılırım
Para sevdası.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Para sevdası.
Oyunu sırf eğlenmek için oynuyorum demeyeceksin. Para vurgunu yapmak için oynuyorum diyeceksin ki tutarlı olasın.hukumdargame yazdı:Lan senle tartışmamla tutarsız olmam arasında ki bağ ne. Seni ilgilendirmez benim para anladın mı çocuk. Çıldırtma beni. Lan her zaman İKV ' de böyle insanlar olmak zorunda mı.Gulyabani yazdı:Adam benimle tartışıyor tutarsız olmam seni ilgilendirmez diyor; tartıştığım adamın bana tutarsız davranması nasıl beni ilgilendirmesin? La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyip bu başlıktan ayrılırım
Not: Forumdan "lan, giren çıkan ne" gibi hakaret etmek kolaydır. Mesele o adamın yüzüne karşı hakaret edebilmektir ciğerim
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları İçerisinde telefon numarası istemek ve hakaret içerikli tehtidler. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları İçerisinde telefon numarası istemek ve hakaret içerikli tehtidler. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Düzenledim yorumu ///Gulyabani yazdı:Mesaj kutuna bak bakalım. Kontörün yoksa çağrı atman yeterli
Hani böyle bir numara yok diyor
Hey yavrum heeey, kendi kendini kandırhukumdargame yazdı:Düzenledim yorumu ///Gulyabani yazdı:Mesaj kutuna bak bakalım. Kontörün yoksa çağrı atman yeterli
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Telefon arananlar kısmı fotosunu almaya çalışıyorum. // Ayrıca yolla Ö.M ' den MSN adresini kameralı bir görüşelim bakalım.Gulyabani yazdı:Hey yavrum heeey, kendi kendini kandırhukumdargame yazdı:Düzenledim yorumu ///Gulyabani yazdı:Mesaj kutuna bak bakalım. Kontörün yoksa çağrı atman yeterli
Mesaj kutusu orada, ulaşan mesaj orada, ulaşan mesajın tarihide orada, içindeki telefonda gayet doğru "öyle bir numara bal gibi de var" tırek.hukumdargame yazdı:
Telefon arananlar kısmı fotosunu almaya çalışıyorum. // Ayrıca yolla Ö.M ' den MSN adresini kameralı bir görüşelim bakalım.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Gulyabani yazdı:Mesaj kutusu orada, ulaşan mesaj orada, ulaşan mesajın tarihide orada, içindeki telefonda gayet doğru "öyle bir numara bal gibi de var" tırek.hukumdargame yazdı:
Telefon arananlar kısmı fotosunu almaya çalışıyorum. // Ayrıca yolla Ö.M ' den MSN adresini kameralı bir görüşelim bakalım.
Bundan eminim 19 Kez arama :S

Yazık diyorum başka bir şey demiyorum
Neyse ben kahveye gideyim hani fikrin değişirse o mesaj kutusundaki telefon numarasına, çağrı at yeterli.
Paşa paşa muhabbet ederiz; ben asla tehdit eden küfür eden bir insan değilim ona göre etmemde. Özür beklerim ettiğin hakaret için o kadar. Hayde kolay gelsin.
Paşa paşa muhabbet ederiz; ben asla tehdit eden küfür eden bir insan değilim ona göre etmemde. Özür beklerim ettiğin hakaret için o kadar. Hayde kolay gelsin.