para yapmak için akçe ile ne almalıyım
para yapmak için akçe ile ne almalıyım
Merhaba, para yapma konusunda bir sorum olacak. Akçe ile dükkandan hangi itemleri alıp satmalıyım,hangisinin piyasası nedir,kolay alıcı bulurmu,ilerleyen günlerde bu itemlerin piyasasının düşme yada artma olasılığı varmıdır. Bu sorularıma cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim.
Re: para yapmak için akçe ile ne almalıyım
Bana bir item söyleyin ki akçe ile alıp oyunda oyun parası ile playerlara satabileceğim. Ve bu söyleyeceğiniz itemin piyasası nedir alıcısı rahat bulunurmu bu itemin piyasasısının düşme yada artma olasılığı varmıdır. cevaplarınızı beklemekteyim.
Merhaba,
Para yapmak için akçe ile eşya almana gerek yok, maden arttırıcı alabilirsin ve maden çekerek para elde elebilirsin.
Para yapmak için akçe ile eşya almana gerek yok, maden arttırıcı alabilirsin ve maden çekerek para elde elebilirsin.
Mert KAYA[/color]
Ne yazık ki madende harcayacak vaktim yok. Yüklü miktarda akçe çekip onunlada en iyi ney para ediyorsa ondan alıp satıp şaheser malzemelerini tamamlayacağım.
Evet hala cevap beklemekteyim.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Madenin para eder hali mi kaldı ki
Menekşe 8M aman tanrım 
Ejderha iksir al kardeşim en iyi o para ediyor.
Ejderha iksir al kardeşim en iyi o para ediyor.
Eğer ki bir loncada isen Shen + Karakürk iksir alıp 350-400 bin gibi bir paraya satabilirsin.Loncada değilsen Ejder iksir alıp 250-300 bine sat.Tabi ejder çekmek biraz ziyan etmiş olursun.
Vaktin yoksa bu zamandan sonra oynamanın da mantığı kalmayacak, çünkü yeni bölgeler geliyor, vakit ayırmak gerekecek işin açıkcasıspyTRspy yazdı:Ne yazık ki madende harcayacak vaktim yok. Yüklü miktarda akçe çekip onunlada en iyi ney para ediyorsa ondan alıp satıp şaheser malzemelerini tamamlayacağım.
Mert KAYA[/color]