Öncelikle Selamun aleyküm beyler bayanlar benim bir kaç sorum olacak.Ben oyunu bırakmıştım mynet üyeliğimdi ve sanırsam 5.sınıfta açmıştım şuan liseye geçtim mynet üyeliğimde silinmişti herneyse oyuna bu gün geri döndüm ve akçe yükliyeceğim fakat bir kaç şüphem ve sorum
Soru 1:Benim hedefim oyunu sön seviyeye kadar getirmek ve genellikle oyunu bitirince ya ara veririm 1 kaç ay yada baya bi uzun süre çara girmem çar silinirmi eğer girmeyince silinme varsa bunun süresi ne kadardır
Soru:2 ben Lonca Puanı ve EXP Bonus (%50) Arttırıcı alıcam 1 aylık fakat loncam yok sorun olurmu ve plus paket alıcam bunların 2 sinde olan %50 exp toplanıp %100 olurmu ?
Bir Kaç Sorum Olacak
Re: Bir Kaç Sorum Olacak
soru 1scrofa123 yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm beyler bayanlar benim bir kaç sorum olacak.Ben oyunu bırakmıştım mynet üyeliğimdi ve sanırsam 5.sınıfta açmıştım şuan liseye geçtim mynet üyeliğimde silinmişti herneyse oyuna bu gün geri döndüm ve akçe yükliyeceğim fakat bir kaç şüphem ve sorum
Soru 1:Benim hedefim oyunu sön seviyeye kadar getirmek ve genellikle oyunu bitirince ya ara veririm 1 kaç ay yada baya bi uzun süre çara girmem çar silinirmi eğer girmeyince silinme varsa bunun süresi ne kadardır
Soru:2 ben Lonca Puanı ve EXP Bonus (%50) Arttırıcı alıcam 1 aylık fakat loncam yok sorun olurmu ve plus paket alıcam bunların 2 sinde olan %50 exp toplanıp %100 olurmu ?

Teşekkür ederim seni yormuş olacağım ama peki 2 tane 1 aylık plus paket alsam bundaki expler toplanıp %100 olur dimi?fuci yazdı:soru 1scrofa123 yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm beyler bayanlar benim bir kaç sorum olacak.Ben oyunu bırakmıştım mynet üyeliğimdi ve sanırsam 5.sınıfta açmıştım şuan liseye geçtim mynet üyeliğimde silinmişti herneyse oyuna bu gün geri döndüm ve akçe yükliyeceğim fakat bir kaç şüphem ve sorum
Aleykümselam.
Cevap1 : İKV ÇT kutu yükledinmi hesabına otomatikman süresiz SİGORTA yükleniyor.Karakterinin silinme kaybolma vs gibi bir şeyin olması söz konusu olamaz.scrofa123 yazdı:Teşekkür ederim seni yormuş olacağım ama peki 2 tane 1 aylık plus paket alsam bundaki expler toplanıp %100 olur dimi?fuci yazdı:soru 1scrofa123 yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm beyler bayanlar benim bir kaç sorum olacak.Ben oyunu bırakmıştım mynet üyeliğimdi ve sanırsam 5.sınıfta açmıştım şuan liseye geçtim mynet üyeliğimde silinmişti herneyse oyuna bu gün geri döndüm ve akçe yükliyeceğim fakat bir kaç şüphem ve sorum
Cevap 2 : Lp ve EX art alırsan bu PLUS tan gelen ile toplanır Loncada omadığın için LP gelmez fakat EXP yüzdesini kullanırsın /Loncada Olsan loncanda exp ve lp art olsa 50+50 +50 şeklinde yüzde 150 exp ve plus paketten gelen lp artın üstüne + 50 eklenir
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
scrofa123 yazdı:Teşekkür ederim seni yormuş olacağım ama peki 2 tane 1 aylık plus paket alsam bundaki expler toplanıp %100 olur dimi?fuci yazdı:soru 1scrofa123 yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm beyler bayanlar benim bir kaç sorum olacak.Ben oyunu bırakmıştım mynet üyeliğimdi ve sanırsam 5.sınıfta açmıştım şuan liseye geçtim mynet üyeliğimde silinmişti herneyse oyuna bu gün geri döndüm ve akçe yükliyeceğim fakat bir kaç şüphem ve sorum
birde son soruda 2 tane plus paket alsam exp yüzdeleri toplanırmı demişsin HAYIR.Ne kadar çok plus paket alırsan sadece süresi uzar.PLUS paket etkileri ilk yüklediğin anda kullanılmaya başlar etkiler üst üste eklenmez
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Sağolun şuan sistemde sorun var herhalde aldığım e pinleri kabul etmiyor sistem www.leveltr.com dan aldım onlar yetkili firmadan est ettirdiler kodlarda sorun yok sistemde sorun vardır diyolar kimsede bilgilendirmiyor
direk ikv anasyfasından almak varken niye başka sitelreden alışveriş yapıyorsunki güvenilir değilscrofa123 yazdı:Sağolun şuan sistemde sorun var herhalde aldığım e pinleri kabul etmiyor sistem http://www.leveltr.com dan aldım onlar yetkili firmadan est ettirdiler kodlarda sorun yok sistemde sorun vardır diyolar kimsede bilgilendirmiyor