Bu para sevdası nerden geldi böyle ? Nerde eski İKV ?
Evet,oyun gelişecek,gelişmesi lazım.Ama böyle değil.En küçük şeyleri paraya dönüştürebiliyorsunuz siz.
Lonca istedik,çıkardınız.Tabii ki parayla.Hiç bir oyunda para verip de lonca açılmıyor.Hadi loncayı açtın,loncaya girmek bile parayla.
Topkapı Sarayı dediniz,kıyafet getirdiniz akçeyle,yükseltme dediniz akçeyle.
Millet günlerce aylarca Ejder üretmek için çabaladı.Millet akçe çekti.AKÇE çekip günlerce madene oturup bişeyler yapmaya çalıştı.
Ejder'ini üreten sizin saçma sapan şans artırıcı dediğiniz şeyi alıp item düşürmeye çalıştı.
Lonca açalım,beraber olalım birlikte dediler gittiler yine kutu alıp para kazandırdılar size.Yazık cidden yazık.Hala elinde ejderi olmayan oyuncular var.Sırf para kazanmak için durduk yere yükseltme dediniz.Böyle olmamalı.Bu oyun değil,soygundur.
Neden en küçük şeyler bile parayla yapılıyor bu oyunda.Üretim sıfırlamak bile parayla.Niye ? Bi açıklama gelmeli.
Para sevdası.
Re: Para sevdası.
Oyunu parasız nasıl geliştirecen tabii ki parayla bir şeyler satmaları lazım 11TL lik plusla yürümez bu iş.Yeapp53 yazdı:Bu para sevdası nerden geldi böyle ? Nerde eski İKV ?
Evet,oyun gelişecek,gelişmesi lazım.Ama böyle değil.En küçük şeyleri paraya dönüştürebiliyorsunuz siz.
Lonca istedik,çıkardınız.Tabii ki parayla.Hiç bir oyunda para verip de lonca açılmıyor.Hadi loncayı açtın,loncaya girmek bile parayla.
Topkapı Sarayı dediniz,kıyafet getirdiniz akçeyle,yükseltme dediniz akçeyle.
Millet günlerce aylarca Ejder üretmek için çabaladı.Millet akçe çekti.AKÇE çekip günlerce madene oturup bişeyler yapmaya çalıştı.
Ejder'ini üreten sizin saçma sapan şans artırıcı dediğiniz şeyi alıp item düşürmeye çalıştı.
Lonca açalım,beraber olalım birlikte dediler gittiler yine kutu alıp para kazandırdılar size.Yazık cidden yazık.Hala elinde ejderi olmayan oyuncular var.Sırf para kazanmak için durduk yere yükseltme dediniz.Böyle olmamalı.Bu oyun değil,soygundur.
Neden en küçük şeyler bile parayla yapılıyor bu oyunda.Üretim sıfırlamak bile parayla.Niye ? Bi açıklama gelmeli.
Loncanın parayla kurulmasını siz istediniz.
Ayrıca yükseltme tabii ki parayla olacak parasız olmaz. Ejder üretimi yüzünden dizdiniz üstünüzü onu hiç söylemiyorsunuz Migrata Sığınağa Çemberliye Ejder ile girip dizdiniz.
Wolfteam / Metin2 / Karahan gibi oyunları oynayın para sevdası neymiş oralarda görün. Adam efsun için sizden 500TL alıyor. Ayrıca yönetim yalakası değilim. 8 Ay GM lik yaptım Metin2 de bu 8 ay içinde gerçekten sizin bilmediğiniz şeyleri yaşadım. Metin2 daha Türkiye vergilerini ödemiyor.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
-
astalavistabebek
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Beyin firarda :roll:
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
karahan para tuzagı falan degil 6. yetenegi düşür sürekli char kasıp görürsün
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Kardeş sunucular full yeni asalılar dolu değilki ve o asaları yapmak için ya ejder lazım ya da çok para yani ejderler çöp olmaz. Ayrıca ben asaları yükeltmicem yeni gelen bölgeye ne işleyeceği belli değil.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Ya size müstehak. Okul harçlığınızı komple alsınlar zaten sizin gibi süzmelerdenBahtsiz yazdı:Oyunu parasız nasıl geliştirecen tabii ki parayla bir şeyler satmaları lazım 11TL lik plusla yürümez bu iş.Yeapp53 yazdı:Bu para sevdası nerden geldi böyle ? Nerde eski İKV ?
Evet,oyun gelişecek,gelişmesi lazım.
Ayrıca yükseltme tabii ki parayla olacak parasız olmaz. Ejder üretimi yüzünden dizdiniz üstünüzü onu hiç söylemiyorsunuz Migrata Sığınağa Çemberliye Ejder ile girip dizdiniz.
Wolfteam / Metin2 / Karahan gibi oyunları oynayın para sevdası neymiş oralarda görün. Adam efsun için sizden 500TL alıyor. Ayrıca yönetim yalakası değilim. 8 Ay GM lik yaptım Metin2 de bu 8 ay içinde gerçekten sizin bilmediğiniz şeyleri yaşadım. Metin2 daha Türkiye vergilerini ödemiyor.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Süzmelik eğlenceye para yatırmaksa en büyük süzmeler Wolfteam ' da. Sanane milletin parasından kendileri harcıyor sana giren çıkan mı var ?Gulyabani yazdı:Ya size müstehak. Okul harçlığınızı komple alsınlar zaten sizin gibi süzmelerdenBahtsiz yazdı:Oyunu parasız nasıl geliştirecen tabii ki parayla bir şeyler satmaları lazım 11TL lik plusla yürümez bu iş.Yeapp53 yazdı:Bu para sevdası nerden geldi böyle ? Nerde eski İKV ?
Evet,oyun gelişecek,gelişmesi lazım.
Wolfteam / Metin2 / Karahan gibi oyunları oynayın para sevdası neymiş oralarda görün. Adam efsun için sizden 500TL alıyor. Ayrıca yönetim yalakası değilim. 8 Ay GM lik yaptım Metin2 de bu 8 ay içinde gerçekten sizin bilmediğiniz şeyleri yaşadım. Metin2 daha Türkiye vergilerini ödemiyor.Hemde harcadığınız emekleri yok etme pahasına, yeni icat çıkararak alsınlar bu paraları.
Süzmelik az para yatırarak eğlenebilmek varken; çok para yatırıp eğlenmeyi tercih etmek. Anladı?hukumdargame yazdı:
Süzmelik eğlenceye para yatırmaksa en büyük süzmeler Wolfteam ' da. Sanane milletin parasından kendileri harcıyor sana giren çıkan mı var ?
Banane milletin parasından ben müdahale etmiyorum zaten. Ama süzme oldukları aşikar yani açık.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Nerden biliyorsun onun çok para yatırdığını ? Saçma saçma yorum yapmadan önce bi düşün. Yine söylüyorum adam kendi kazanıyor kendi harcıyor bu kimseyi ilgilendirmez isterse trilyonlar verir oyuna.Gulyabani yazdı:Süzmelik az para yatırarak eğlenebilmek varken; çok para yatırıp eğlenmeyi tercih etmek. Anladı?hukumdargame yazdı:
Süzmelik eğlenceye para yatırmaksa en büyük süzmeler Wolfteam ' da. Sanane milletin parasından kendileri harcıyor sana giren çıkan mı var ?
Çocuk!hukumdargame yazdı:Nerden biliyorsun onun çok para yatırdığını ? Saçma saçma yorum yapmadan önce bi düşün. Yine söylüyorum adam kendi kazanıyor kendi harcıyor bu kimseyi ilgilendirmez isterse trilyonlar verir oyuna.Gulyabani yazdı:Süzmelik az para yatırarak eğlenebilmek varken; çok para yatırıp eğlenmeyi tercih etmek. Anladı?hukumdargame yazdı:
2000 akçeye bir daha silah yükseltmek zorunda kalacak insanlar bu durumda? Tabii yeni ürünlerde gelecektir "akçe ile satılan". Bu da biraz daha fazla para ödemek demek. >>> Adamda bunu desteklediği için süzme oluyor.
Banane milletin parasından ben zaten müdahale etmiyorum. Ama süzme ise vururum yüzüne.