Savaşçılardan tek yediği için ağlayan büyücüler için güzel bi yetenek. Şöyle bir sorun var 25k vurduğunda çevredeki tüm düşmanlara vuruyo bence kıymetini bilmiyolar zaten Zaten ateş çemberinin tek işe yarar tarafı hasarının dengesiz olması 1.5k vuruyoken 25k vurabilmesi bence böyle kalmalı...
harkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım 98 canı vardı adamın bide
Ateş çemberinin değeri bilinmiyor.Ateş set tamamlamış büyücü her ws yi alır.
Her ws yi hmm. Önceden hiç kullanmadın sanırım büyücü. Onun süresi dolana kadar adam seni buz ve fizikle yere sermiş olur ayrıca kaça kaça indirir.
Sen daha oyunun adını bilmezken ben ws atıyordum bu bir bana vuramayacağı için sıkıntı olmayacak iki illa olmaz diyorsan tılsıma beklerim.
Sesli güldüm Sana vuramaz mı hmm. Tamam haklısın şampiyon.
Sen daha doğmamışken ben online oyunlarda cirit atıyordum. İKV ' de varolduğundan beri sürekli buradayım canını sıkma
Büyücü wssinden anlamadığın belli bana vuramaz 15 bb 15 tesla olsun ilk wsde hangi hasarının yüksek olduğunu anladıktan sonra 2. ws de 70 canla keserim
Forumkral yazdı:Büyücü wssinden anlamadığın belli bana vuramaz 15 bb 15 tesla olsun ilk wsde hangi hasarının yüksek olduğunu anladıktan sonra 2. ws de 70 canla keserim
Hareketli bir hedefe Ateş Çemberiyle vurmak çok zor. Adam seni kazık gibi beklemez orada hele birde Maraton ayak takarsa vay haline. Büyücü vs ' sinden asıl anlamayan sensin. O büyü bozmayı her zaman nasıl tutturacaksın ? Sen tesla açınca adam boş mu duracak ?