Bence Datayı Kırmışşın Ve Bizleri Oyunun Ne Kadar Sahte Olacagı Kanıtında KAndırmaya Açılşıyosun MAlesef Kanmadık Bize Daha İyisini Bul Ki Dahada Rezil Ol :evil: .
Bulutut yazdı:Bence Datayı Kırmışşın Ve Bizleri Oyunun Ne Kadar Sahte Olacagı Kanıtında KAndırmaya Açılşıyosun MAlesef Kanmadık Bize Daha İyisini Bul Ki Dahada Rezil Ol :evil: .
Canım kardeşim ben data ile oynamayı bilmiyorum.Beni tanıya tanır başka bişi demicem.Ama üsteki mesajları okumadıysan o benim değil senin rezilliğindir...
Bulutut yazdı:Bence Datayı Kırmışşın Ve Bizleri Oyunun Ne Kadar Sahte Olacagı Kanıtında KAndırmaya Açılşıyosun MAlesef Kanmadık Bize Daha İyisini Bul Ki Dahada Rezil Ol :evil: .
Canım kardeşim ben data ile oynamayı bilmiyorum.Beni tanıya tanır başka bişi demicem.Ama üsteki mesajları okumadıysan o benim değil senin rezilliğindir...
herkes Agzına bir laf tutturmus benı tanıyan tanır bu ne ya ? kım tanıyor senı he ben senı hıc görmedım ??
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!