SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ?

Mesaj gönderen betacan »

Merhabalar

Öncelikle Topkapı Sarayı bütün İKV Camia'sına Hayırlı ve Uğurlu olsun.

"SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ?" diye açtığım bu konu başlığı altında yönetime hiçbir şikayette bulunmuyorum. Şikayetim Topkapı Sarayı gelsin yeter artık bıktık yenilik istiyoruz diyen arkadaşlaradır. İstedikleri oldu Topkapı Sarayı ve birkaç eklenti geldi ama şimdi Çemberlitaş itemleri yükseltilebilecek diye yönetime sitem ediyorlar. Yahu arkadaşım sen değilmisin zaten oyuna yenlik gelmesini isteyen. Zaten Ejder Asa kullanmakda nereye kadar ?

Ben yönetime son zamanlardaki lag çalışması ve Topkapı Sarayı ile gelen yeniliklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Tabikide eleştiri yapacak arkadaşlar olacaktır. Herkese iyi forumlar.
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ?

Mesaj gönderen Bahtsiz »

betacan yazdı:Merhabalar

Öncelikle Topkapı Sarayı bütün İKV Camia'sına Hayırlı ve Uğurlu olsun.

"SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ?" diye açtığım bu konu başlığı altında yönetime hiçbir şikayette bulunmuyorum. Şikayetim Topkapı Sarayı gelsin yeter artık bıktık yenilik istiyoruz diyen arkadaşlaradır. İstedikleri oldu Topkapı Sarayı ve birkaç eklenti geldi ama şimdi Çemberlitaş itemleri yükseltilebilecek diye yönetime sitem ediyorlar. Yahu arkadaşım sen değilmisin zaten oyuna yenlik gelmesini isteyen. Zaten Ejder Asa kullanmakda nereye kadar ?

Ben yönetime son zamanlardaki lag çalışması ve Topkapı Sarayı ile gelen yeniliklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Tabikide eleştiri yapacak arkadaşlar olacaktır. Herkese iyi forumlar.
Katılmamak elde değil. Nankör kardeşim İKV oyuncusu. Yönetim artık yenilik getirmiyor yine laf yiyecez diye.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn

“Genel Etkileşim” sayfasına dön