Evet ilkte yanlış yazmışım ama tamamen Türklerin değil ICF.Beycoastlitako yazdı:Burada "Türk yapımı olsa için yanmayacak" yazmışsın.Bahtsiz yazdı:ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
Geçen ay telekomun 3 ayda çıkan aylık bir dergisi geçti elimi. Sobee ile işbirliğinden bayağı bahsetmiştiler. Mevlüt Dinç, Hakan Şükür falan vardı neyse
Sobee I can football'a falan ağırlık verdi gibi geliyor bana. IKV'nin gelişmesini çok isterdim ama çok sayıda arkadaşın oyundan ayrıldığını görüyorum
Buradada "tamamen Türk oyunu değil" yazmışsın.Dağıtıcıları Mısırlı ve Suudi Arabistan lı olduğuna göre tamamen TR oyunu değil.
İ Can Footbaall yapımcısı Türk, dünyanın ilk 11x11 online futbol oyunuyudur. Bilginizde olsun.
Sunucu Birleştirme Takviyesi
Re: Sunucu Birleştirme Takviyesi
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Hee sonra başka sunucudaki adamlarla gavga edek 
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
önceden bankaya gidip nasıl item boşaltıcaz diye düşünürken şimdi rahatlıkla gidip yapabiliyoruz çünkü bomboş kesinlikle bişey yapılmalı gün geçtikce oyuncu azalıyor çemberlitaş önü biraz dolu olurdu artık oda yok
.....
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
aynen yaw köşkde sövecek adam kalmadı 31. susdan 32.yi yiyemiyorumerbayyy yazdı:önceden bankaya gidip nasıl item boşaltıcaz diye düşünürken şimdi rahatlıkla gidip yapabiliyoruz çünkü bomboş kesinlikle bişey yapılmalı gün geçtikce oyuncu azalıyor çemberlitaş önü biraz dolu olurdu artık oda yok
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN