Sa Bir yardımcı olursanız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Sa Bir yardımcı olursanız

Mesaj gönderen VeSVeSe »

Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sa Bir yardımcı olursanız

Mesaj gönderen Sinholy »

VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Plus varsa karekter kurtarma yap
En son Sinholy tarafından 22 Haz 2012 12:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VeSVeSe »

Sinholy yazdı:
VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:
Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

VeSVeSe yazdı:
Sinholy yazdı:
Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:
Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?
Kardeşim eğer sen karakterini silerken plusun varsa onu her şekilde geri alabilirsin ister plusun şimdi olsun ister olmasın. Geri almak için istanbuloyun.com->-Dükkan'a tıkla ve üyeliğine gir->-Üye İşlemleri ->- Karakter Kurtarma->-Sunucunu seç ve listede karakterini göreceksin. Yanındaki yeşil kutu içinde KURTAR yazısına tıklarsan karakterini geri alırsın.

Veya http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx
En son Beycoastlitako tarafından 22 Haz 2012 12:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bahtsiz »

VeSVeSe yazdı:
Sinholy yazdı:

Kardeşim silerken plusun varsa hiç gerek yok plus tekrar almana siteden kurtarabilirsin.
http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

VeSVeSe yazdı:
Sinholy yazdı:

Kardeşim Dert Etme Plusun Varsa Karakterini Kurtarabilirsin Şimdi İstanbuloyun.com'a Git Destek Bölümüne Tıkla Sol Alt Köşede Üye İşlemleri Olacak.Tıkla Orada Karakter Kurtarma'ya Tıkla Şifreni Gir Sunucunu Seç Karakterini Kurtar.Anında Geri Gelecektir Karakterin.İşlemi Yaptıktan Sonra Oyuna Gir.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VeSVeSe »

Beycoastlitako yazdı:
VeSVeSe yazdı:
Sinholy yazdı:
Kardeşim eğer sen karakterini silerken plusun varsa onu her şekilde geri alabilirsin ister plusun şimdi olsun ister olmasın. Geri almak için istanbuloyun.com->-Dükkan'a tıkla ve üyeliğine gir->-Üye İşlemleri ->- Karakter Kurtarma->-Sunucunu seç ve listede karakterini göreceksin. Yanındaki yeşil kutu içinde KURTAR yazısına tıklarsan karakterini geri alırsın.

Veya http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx
Teşekkür ederim kardeşim peki Kurtardığım karakteri başka bir hesaba yani üyelikge aktarma yapabilirmiyim nasıl olacak onuda acıklarsan
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Teşekkür ederim kardeşim peki Kurtardığım karakteri başka bir hesaba yani üyelikge aktarma yapabilirmiyim nasıl olacak onuda acıklarsan[/quote]

Karakteri kurtardıktan sonra akçe ile karakter transfer hakkı alıp aktarmanız gerekir.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VeSVeSe »

Bahtsiz yazdı:Teşekkür ederim kardeşim peki Kurtardığım karakteri başka bir hesaba yani üyelikge aktarma yapabilirmiyim nasıl olacak onuda acıklarsan

Karakteri kurtardıktan sonra akçe ile karakter transfer hakkı alıp aktarmanız gerekir.[/quote]

Eyw Beyler teşekkür ederim ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön