Sa Bir yardımcı olursanız
Sa Bir yardımcı olursanız
Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sa Bir yardımcı olursanız
Plus varsa karekter kurtarma yapVeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
En son Sinholy tarafından 22 Haz 2012 12:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?Sinholy yazdı:Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Kardeşim eğer sen karakterini silerken plusun varsa onu her şekilde geri alabilirsin ister plusun şimdi olsun ister olmasın. Geri almak için istanbuloyun.com->-Dükkan'a tıkla ve üyeliğine gir->-Üye İşlemleri ->- Karakter Kurtarma->-Sunucunu seç ve listede karakterini göreceksin. Yanındaki yeşil kutu içinde KURTAR yazısına tıklarsan karakterini geri alırsın.VeSVeSe yazdı:Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?Sinholy yazdı:Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Veya http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx
En son Beycoastlitako tarafından 22 Haz 2012 12:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
VeSVeSe yazdı:Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?Sinholy yazdı:Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Kardeşim silerken plusun varsa hiç gerek yok plus tekrar almana siteden kurtarabilirsin.
http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
VeSVeSe yazdı:Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?Sinholy yazdı:Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Kardeşim Dert Etme Plusun Varsa Karakterini Kurtarabilirsin Şimdi İstanbuloyun.com'a Git Destek Bölümüne Tıkla Sol Alt Köşede Üye İşlemleri Olacak.Tıkla Orada Karakter Kurtarma'ya Tıkla Şifreni Gir Sunucunu Seç Karakterini Kurtar.Anında Geri Gelecektir Karakterin.İşlemi Yaptıktan Sonra Oyuna Gir.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Teşekkür ederim kardeşim peki Kurtardığım karakteri başka bir hesaba yani üyelikge aktarma yapabilirmiyim nasıl olacak onuda acıklarsanBeycoastlitako yazdı:Kardeşim eğer sen karakterini silerken plusun varsa onu her şekilde geri alabilirsin ister plusun şimdi olsun ister olmasın. Geri almak için istanbuloyun.com->-Dükkan'a tıkla ve üyeliğine gir->-Üye İşlemleri ->- Karakter Kurtarma->-Sunucunu seç ve listede karakterini göreceksin. Yanındaki yeşil kutu içinde KURTAR yazısına tıklarsan karakterini geri alırsın.VeSVeSe yazdı:Kardeşim silerken plus vardı diyorum sen ne diyorsun Silerken plus vardı geri getire bilirmiyim şimdi kutu alırsam?Sinholy yazdı:Plus yoksa siler ikv yetkilileride ulaşamıyorlar o zaman o çarı unutmanı öneririm :roll:VeSVeSe yazdı:Arkadaşlar benim bir karakterim vardı silerken plus vardı karakterimde şimdi kutu alırsam o karakteri geri getire bilirmiyim geri getirirsem o karakteri başka bir üyelige atma şansım varmı acıklarısınız sevinirim.
Veya http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx
Teşekkür ederim kardeşim peki Kurtardığım karakteri başka bir hesaba yani üyelikge aktarma yapabilirmiyim nasıl olacak onuda acıklarsan[/quote]
Karakteri kurtardıktan sonra akçe ile karakter transfer hakkı alıp aktarmanız gerekir.
Karakteri kurtardıktan sonra akçe ile karakter transfer hakkı alıp aktarmanız gerekir.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Bahtsiz yazdı:Teşekkür ederim kardeşim peki Kurtardığım karakteri başka bir hesaba yani üyelikge aktarma yapabilirmiyim nasıl olacak onuda acıklarsan
Karakteri kurtardıktan sonra akçe ile karakter transfer hakkı alıp aktarmanız gerekir.[/quote]
Eyw Beyler teşekkür ederim ...