ateş çemberi hk.
ateş çemberi hk.
arkdaşalr büyücü ile ilgili ama bence herkesi ilgilendiriri ateş çemberinin hasrı çko yüksek ve dengesiz bazen kritikle 1.5k vururken bazen kritiksiz 2.5k vuruyorum birde üzerimde hiç ateş itemi yok bence hasarı düşsün geçen bi büyücüyle ws attık ikimizde 30 lvliz adama tek attım 5.5k geldi adama ve üzerimde ateş itemi yok bence hasarı çok dengesiz

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: ateş çemberi hk.
bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım
98 canı vardı adamın bide
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bu kaç senedir söyleniyor. Fakat şuanlık bence bir sakıncası yok. Zaten önceden wsler de çok kullanılırken şimdi puan verene sövüyorlar.fuci yazdı:arkdaşalr büyücü ile ilgili ama bence herkesi ilgilendiriri ateş çemberinin hasrı çko yüksek ve dengesiz bazen kritikle 1.5k vururken bazen kritiksiz 2.5k vuruyorum birde üzerimde hiç ateş itemi yok bence hasarı düşsün geçen bi büyücüyle ws attık ikimizde 30 lvliz adama tek attım 5.5k geldi adama ve üzerimde ateş itemi yok bence hasarı çok dengesiz
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Ateş çemberinin değeri bilinmiyor.Ateş set tamamlamış büyücü her ws yi alır.harkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım98 canı vardı adamın bide
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Forumkral yazdı:Ateş çemberinin değeri bilinmiyor.Ateş set tamamlamış büyücü her ws yi alır.harkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım98 canı vardı adamın bide
Her ws yi hmm. Önceden hiç kullanmadın sanırım büyücü. Onun süresi dolana kadar adam seni buz ve fizikle yere sermiş olur ayrıca kaça kaça indirir.
Full Set Kıyamet Ateşi Olsa Toplam Büyü Ateş Hasarı 780 Oluyo + 448'de Ejderin Var. 1228 Büyü Bozmayla Beraber Kullanılırsa 3 Kat Etki Gelse Tank Savaşçıya Tek Atar.Adamın Birisi Bana 35 K Çakmıştı Dirençle Beraber.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

ateş çemberinde her wsyi alamaz adamın dibine gitmesi lazım eğer savaşçının dibine gidersen sen çember atana kadar yerdesinForumkral yazdı:Ateş çemberinin değeri bilinmiyor.Ateş set tamamlamış büyücü her ws yi alır.harkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım98 canı vardı adamın bide
benim gözüm önünde büyücüye tek attıharkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım98 canı vardı adamın bide

Sen daha oyunun adını bilmezken ben ws atıyordum bu bir bana vuramayacağı için sıkıntı olmayacak iki illa olmaz diyorsan tılsıma beklerim.Bahtsiz yazdı:Forumkral yazdı:Ateş çemberinin değeri bilinmiyor.Ateş set tamamlamış büyücü her ws yi alır.harkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım98 canı vardı adamın bide
Her ws yi hmm. Önceden hiç kullanmadın sanırım büyücü. Onun süresi dolana kadar adam seni buz ve fizikle yere sermiş olur ayrıca kaça kaça indirir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Forumkral yazdı:Sen daha oyunun adını bilmezken ben ws atıyordum bu bir bana vuramayacağı için sıkıntı olmayacak iki illa olmaz diyorsan tılsıma beklerim.Bahtsiz yazdı:Forumkral yazdı:Ateş çemberinin değeri bilinmiyor.Ateş set tamamlamış büyücü her ws yi alır.harkonen yazdı:bi adam 49 lvl savascıya tek attı gözümün önünde korkup deparla uzaklaştım98 canı vardı adamın bide
Sesli güldüm
Sen daha doğmamışken ben online oyunlarda cirit atıyordum. İKV ' de varolduğundan beri sürekli buradayım canını sıkma
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Ful kıyamet + 0 kelvindim ezik buyucu bana daldı daldım adama canım 90 dı adamda ejder bile yoktu yanıma gelp dk atıp bi ateş caktı tek yedim o gunden sonra ikv den sogudum koydu baya bi 
Ben tek siz hepiniz