+1harkonen yazdı:ikv bitti battı artık ya
Sunucu Birleştirme Takviyesi
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Sunucu Birleştirme Takviyesi
oyuncular yeni sunucu yerine sunucu birleştirmesi istiyorsa bu iş bitmiştir 1-2 yıla kalmaz oyun kapatırlar oyuncu sayısı çok azaldı 39 zamında klan savaşı olurdu karşılıklı 30 oyuncu olurdu şimdi bir klanda 20 kişi toplanmaz
En son Forumkral tarafından 22 Haz 2012 13:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
boş olması iyi lagdan zaten kurtulamıyoruz bir de birleştirme gelirse var ya.. Ayrıca Meran Sunucusu Başka Sunucyla birleştirip Meran Adı Kapanırsa Ben Bi Daha İkv Oynamam...
Kesinlikle Katılıyorum...Bahtsiz yazdı:Arkadaşlar oyun sunucuları bomboş aktarma geldi herkes Eminönü ye kaçtı. Bu yüzden bir sunucu birleştirme çalışması yapılmalı. Oyuna 3 sunucu yeter. 1 de Anka 4 sunucu. 4 Sunucuyla rahat rahat geçer.
Lag olur diyen arkadaşlar tabii ki yeni sunucu özellikleri artırılacaktır.
Bu takviye umarım en kısa zamanda yapılır.
Hatıralarının olduğu sunucu ve vazgeçemediğin sunucudur ki Meran benim içinde öyle fakat bu takviye zorunlu. Lagda makina özellikleri artırılarak çözülür.haydegidelum yazdı:boş olması iyi lagdan zaten kurtulamıyoruz bir de birleştirme gelirse var ya.. Ayrıca Meran Sunucusu Başka Sunucyla birleştirip Meran Adı Kapanırsa Ben Bi Daha İkv Oynamam...
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
ICF tamamen Türk yapımı bir oyundur.İlgili konuyu araştırırsan göreceksin nereden çıkardın ICF un Türk yapımı olmadığınıBahtsiz yazdı:ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
Geçen ay telekomun 3 ayda çıkan aylık bir dergisi geçti elimi. Sobee ile işbirliğinden bayağı bahsetmiştiler. Mevlüt Dinç, Hakan Şükür falan vardı neyse
Sobee I can football'a falan ağırlık verdi gibi geliyor bana. IKV'nin gelişmesini çok isterdim ama çok sayıda arkadaşın oyundan ayrıldığını görüyorum
Oyun Mısır ve Suudi Arabistan dan dağıtıma açıldı. Geliştirici Sobee diye TR yapımı olmaz.xxusxx yazdı:ICF tamamen Türk yapımı bir oyundur.İlgili konuyu araştırırsan göreceksin nereden çıkardın ICF un Türk yapımı olmadığınıBahtsiz yazdı:ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
Geçen ay telekomun 3 ayda çıkan aylık bir dergisi geçti elimi. Sobee ile işbirliğinden bayağı bahsetmiştiler. Mevlüt Dinç, Hakan Şükür falan vardı neyse
Sobee I can football'a falan ağırlık verdi gibi geliyor bana. IKV'nin gelişmesini çok isterdim ama çok sayıda arkadaşın oyundan ayrıldığını görüyorum
BuyrunBahtsiz yazdı:Oyun Mısır ve Suudi Arabistan dan dağıtıma açıldı. Geliştirici Sobee diye TR yapımı olmaz.xxusxx yazdı:ICF tamamen Türk yapımı bir oyundur.İlgili konuyu araştırırsan göreceksin nereden çıkardın ICF un Türk yapımı olmadığınıBahtsiz yazdı:ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=10&t=24
ICF tamamen türk yapımıdır adamlar bu oyunla tubitaktan ödül aldılar
xxusxx yazdı:BuyrunBahtsiz yazdı:Oyun Mısır ve Suudi Arabistan dan dağıtıma açıldı. Geliştirici Sobee diye TR yapımı olmaz.xxusxx yazdı:ICF tamamen Türk yapımı bir oyundur.İlgili konuyu araştırırsan göreceksin nereden çıkardın ICF un Türk yapımı olmadığınıBahtsiz yazdı:ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=10&t=24
ICF tamamen türk yapımıdır adamlar bu oyunla tubitaktan ödül aldılar
Dağıtıcıları Mısırlı ve Suudi Arabistan lı olduğuna göre tamamen TR oyunu değil.
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Burada "Türk yapımı olsa için yanmayacak" yazmışsın.Bahtsiz yazdı:ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
Buradada "tamamen Türk oyunu değil" yazmışsın.Dağıtıcıları Mısırlı ve Suudi Arabistan lı olduğuna göre tamamen TR oyunu değil.
İ Can Footbaall yapımcısı Türk, dünyanın ilk 11x11 online futbol oyunuyudur. İçin yanmasın yani.