Öncelikle Selamun Aleyküm 4 yıla aşkın bu oyunu oynuyorum güzel dostluklar arkadaşlıklar edindim.
Artık Uzun Bir ara Verme zamanı geldi Herkez Kendine İyi baksın Sağlıcakla kalın
Nemesis loncası
Tek Tek isim yazmama gerek yok heralde Herkez kendini biliyor. s3
kenan76 yazdı:fuat pampa nereye daha TOPkapıda gezecektik PAra yatıracaktık lan
StabDrego yazdı:Yakarız pampa daha yaw
yakarız demekle olmuyo kel senı cagırıyo bak : )))))
oyun hersey deıl hayatada bakmak lazım ama oyundan da kopma la senı sevenler var burda görmeselerde reelde
Sen benim bu oyunda edindiğim sınırlı güzel insanlardansın. Henüz sabahlara kadar yaptığımız skype muhabbetini yüz yüze yapabilmiş değiliz. Ama bilirsin <Nemesis>'in hayalidir bu. Yavaş yavaşda gerçekleşiyor. Her konuda güvenebileceğim, Hiç düşünmeden herşeyimi emanet edebileceğim, En kötü zamanlarımda derdimi paylaşabileceğim bir kardeşim daha el sallıyor buralara... Biliyorum sebeplerin var. Tamam haklısında... Ama önemli değil ben seni yerin dibine de girsen bulurum, bize her yol Fuat! Her gidişin bir dönüşü vardır. Ve ben bu dönüşü daima bekliyor olacağım.
Her geçen gün biraz daha özleniyor olacaksın. Aklından hiç çıkarma...
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
teşekkürler evren kardeşim belki canım sıkılır gelirim bu oyunda arkamı dayayabileceğim kişilerden en ön sıradasın ( tabi dayamak derken . ) neyse hayali gerçekleştiriz evren sorun yok bilirsin benim carlarım senin carların bende sizi özlicem ay love yu