Arkadaşlar oyun sunucuları bomboş aktarma geldi herkes Eminönü ye kaçtı. Bu yüzden bir sunucu birleştirme çalışması yapılmalı. Oyuna 3 sunucu yeter. 1 de Anka 4 sunucu. 4 Sunucuyla rahat rahat geçer.
Lag olur diyen arkadaşlar tabii ki yeni sunucu özellikleri artırılacaktır.
Bu takviye umarım en kısa zamanda yapılır.
Sunucu Birleştirme Takviyesi
Sunucu Birleştirme Takviyesi
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Sunucu Birleştirme Takviyesi
bence 3 indirilmeli eminönü ve baska bi sunucu daha diğeride anka pluslar için oyunda oyuncu yok zaten
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Merhaba,
Şu durumda bile maden çekemiyor iken sunucular bir araya gelince nasıl çekeceğiz acaba.? Bir tek maden sorunu değil her yönden sorun çıkacaktır.En uygunu bu şekil.
Şu durumda bile maden çekemiyor iken sunucular bir araya gelince nasıl çekeceğiz acaba.? Bir tek maden sorunu değil her yönden sorun çıkacaktır.En uygunu bu şekil.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Asıl piyasa ucuzlar diye düşünüyorum. Biz çekemesek bile başkaları çekerken illa senin çekmen mi lazım ? Para kas daha iyiHeilHitler yazdı:Merhaba,
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bazen nasıl bir online oyun oynuyoruz diye düşünüyorum
Oyuna giriyorum,banka bomboş.Hatta bu yüzden arz dolu oluyor bu aralar.Ortalıkta lodos yok,online oyun oynuyoruz ama kimsecikleri göremiyorum oyunda.Kenan ve kurt önü yoğun sadece.
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Normal online oyunlarda yeni sunucu açılsın diye istek sunulur, bu oyunda tam tersi Birleştirilsin isteniyor.
Bu terste bir işlik var.
En son Beycoastlitako tarafından 21 Haz 2012 19:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu terste bir işlik varBeycoastlitako yazdı:Normal online oyunlarda yeni sunucu açılsın diye istek sunulur, bu oyunda tam tersi Birleştirilsin isteniyor.Bu terste bir işlik var.
Millet oyundan bunaldı bana sorarsan
Geçen ay telekomun 3 ayda çıkan aylık bir dergisi geçti elimi. Sobee ile işbirliğinden bayağı bahsetmiştiler. Mevlüt Dinç, Hakan Şükür falan vardı neyse
Sobee I can football'a falan ağırlık verdi gibi geliyor bana. IKV'nin gelişmesini çok isterdim ama çok sayıda arkadaşın oyundan ayrıldığını görüyorum
Geçen ay telekomun 3 ayda çıkan aylık bir dergisi geçti elimi. Sobee ile işbirliğinden bayağı bahsetmiştiler. Mevlüt Dinç, Hakan Şükür falan vardı neyse
Sobee I can football'a falan ağırlık verdi gibi geliyor bana. IKV'nin gelişmesini çok isterdim ama çok sayıda arkadaşın oyundan ayrıldığını görüyorum
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
ICF Türk yapımı olsa içim yanmayacakGulyabani yazdı:Millet oyundan bunaldı bana sorarsan![]()
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ikv bitti battı artık ya
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE