Yönetim Yükseltme kararından Geri Dönmeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fianxbdrobere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yönetim Yükseltme kararından Geri Dönmeli

Mesaj gönderen Fianxbdrobere »

Başlıkta dediğim gibi ya yükseltmeden geri dönmeli ya da oyuncu sayısının düşmesini engellemek için alternatif bir çözüm sunmalı.Çünkü çt silahları yükseltilirse oyun düzeni cidden bozulacak.Eğer getireceklerse de köklü bir değişiklik yapmalılar.Yoksa büyüler tek yer :D
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: Yönetim Yükseltme kararından Geri Dönmeli

Mesaj gönderen HeilHitler »

Merhaba,

Böyle mantıklı ve güzel bir şekilde ilerleyen İstanbul Kıyamet Vakti oyunun dengeyi bozacağını hiç sanmıyorum mutlaka bir şeyler düşünmüşlerdir.Sizin düşündüklerinizi onlar da düşünebilecek kapasitedeler emin olun sizlerin burada söylediği gibi denge bozulacak olsaydı çok eskilerden bozulurdu.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Uzun zamandır beklediğimiz bir güncellemeydi. Geç bile kalındı bu güncelleme için.
Benim de çemberlitaş asam yok büyücümde ancak bu güncellemeyi güzel karşılıyorum. Bekliyorduk.
Şimdi Hidrojen tavan yapar 20 30 gün falan sonra düşer eskisinden de aşağıya.

Yönetim şöyle bir güzellik yapabilir diye düşünüyorum.
Yeni reçetelere Eski asayı da ekleyip üretim yapmak gibi.

Mesela Ejder Asayı da reçete de kullanabilsek
Ejder Asa <>Ashab-ı Kehf <> Ecel Getiren
2 Kadim Hidra Pençesi
2 Meran Mücevheri
2 Liderlik Sembolü
2 Örümcek Gözü

Yerine geçse bizde 10 Hidrojen ve diğer madenlerle üretim yapabilsek güzel olurdu.
Kullanıcı avatarı
linkin00
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen linkin00 »

unutmayın ejder asa sürekli güçlü kalacaktır diye bir kural yok. nihayetinde karakterler güçleniyor ve yeni bölge altyapısı oluşuyor. yeni asalar yükseltilmeli ki yeni bölgede ejder asa ile dolaşmak zorunda kalmayalım. sonuçta yeni bölge geldiğinde ordaki yaratıklar da güçlü olacak ve ona karşı bizim elimizde de güçlü bi silah olması gerekir. herkesin kafasında şu oluşmuş biz ejder asayı ashabı eceli latifi parlattık ee tamam artık bundan sonra ne şaheser silah gelsin ne bunun gücünü geçecek bişey olsun. kusura bakmayın ama siz de oyun yapımcısı olsanız böyle saçma bişeye razı gelmezsiniz..

ben de oyuncuyum ben de ejder asamı ecelimi parlattım ama olması gereken yönetimin yapacağı yeni güncellemedir.
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

linkin00 yazdı:unutmayın ejder asa sürekli güçlü kalacaktır diye bir kural yok. nihayetinde karakterler güçleniyor ve yeni bölge altyapısı oluşuyor. yeni asalar yükseltilmeli ki yeni bölgede ejder asa ile dolaşmak zorunda kalmayalım. sonuçta yeni bölge geldiğinde ordaki yaratıklar da güçlü olacak ve ona karşı bizim elimizde de güçlü bi silah olması gerekir. herkesin kafasında şu oluşmuş biz ejder asayı ashabı eceli latifi parlattık ee tamam artık bundan sonra ne şaheser silah gelsin ne bunun gücünü geçecek bişey olsun. kusura bakmayın ama siz de oyun yapımcısı olsanız böyle saçma bişeye razı gelmezsiniz..

ben de oyuncuyum ben de ejder asamı ecelimi parlattım ama olması gereken yönetimin yapacağı yeni güncellemedir.
evet aynen katılıyorum sonuçta bir şekilde kullandığmız itemler eskiyecek bunun kabullenin nasıl bi zihniyetiniz var anlamadım
ResimResim
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

kesinlikle katılıorum..

EKİNG
https://www.youtube.com/@EMATEK
Kuklacı: Bitirici / BeLCiKLixJoKeR
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Bab-ı Ali: Eking / ekingX
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Fianxbdrobere yazdı:Başlıkta dediğim gibi ya yükseltmeden geri dönmeli ya da oyuncu sayısının düşmesini engellemek için alternatif bir çözüm sunmalı.Çünkü çt silahları yükseltilirse oyun düzeni cidden bozulacak.Eğer getireceklerse de köklü bir değişiklik yapmalılar.Yoksa büyüler tek yer :D
Çemberlitaş silahlarını boşuna mı düşürdük veya üretildi üretenler vardır mutlaka.Herkes eninde sonunda biliyordu bu silahların yükseltileceğini şimdi ne bu tepki ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

fuci yazdı:
linkin00 yazdı:unutmayın ejder asa sürekli güçlü kalacaktır diye bir kural yok. nihayetinde karakterler güçleniyor ve yeni bölge altyapısı oluşuyor. yeni asalar yükseltilmeli ki yeni bölgede ejder asa ile dolaşmak zorunda kalmayalım. sonuçta yeni bölge geldiğinde ordaki yaratıklar da güçlü olacak ve ona karşı bizim elimizde de güçlü bi silah olması gerekir. herkesin kafasında şu oluşmuş biz ejder asayı ashabı eceli latifi parlattık ee tamam artık bundan sonra ne şaheser silah gelsin ne bunun gücünü geçecek bişey olsun. kusura bakmayın ama siz de oyun yapımcısı olsanız böyle saçma bişeye razı gelmezsiniz..

evet aynen katılıyorum sonuçta bir şekilde kullandığmız itemler eskiyecek bunun kabullenin nasıl bi zihniyetiniz var anlamadım
panpa daha ejder nedir bilmiyorsun ki asıl senin böyle yapman lazım ımm ne derler isyan etmen
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

sonilahi yazdı:
fuci yazdı:

panpa daha ejder nedir bilmiyorsun ki asıl senin böyle yapman lazım ımm ne derler isyan etmen
benmi ejder nedir bilmiyorum bu söylediğine sadece gülüyorum
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Somut düşünce dönemindeki küçük çocuklar gibi benmerkezcilikten kurtulun. Sadece kendi açınızdan değil. Diğer oyuncuların gözünden bakın şu olaya :)
Sen "2 hafta" önce Derindeki Sır silahlarından birini üretip yükseltseydin; isyanın kralını sen yapardın :)

Not: Bu oyun oyun parasıyla akçe satan adamların oyunu olmuştur artık. Bu şekilde ne zevk alıyorlarsa...
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck

“Genel Etkileşim” sayfasına dön