Benim Ve Tüm Kardeşlerimin Emekleri....

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
enesaslangoren
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Benim Ve Tüm Kardeşlerimin Emekleri....

Mesaj gönderen enesaslangoren »

Lütfen birisi bana söylesin...Ejder asası önceden olan yada ejder asasını yeni üreten kişiler farketmez üstüne bide parlatan kişiler olarak biz ne yapacağız? Kendimi örnek veririsem gece gündüz ramazan ayında bile sahur vakti uyumayıp maden çekip o ejderi eceli üretikten sonra nasıl oluyorda bukadar insanın hakkına geçiyorsunuz siz? Bunun neresinde adalet aramızda daha çt girmeyen arkadaslar giripte silah düşüremeyen arkadaslar parası olmayan arkadaslar var k.b yın ama o gün geldiğinde herkes buna isyan etmezse bende oyunu bırakıcam Okuyanlara ve yorum atanlara tşk.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Benim Ve Tüm Kardeşlerimin Emekleri....

Mesaj gönderen Gulyabani »

Sil gitsin asayı :)
Oyunun en iyilerinin kim olduğunu artık herkes biliyor. Oyunun en iyi Savaşçı Büyücü ve Şifacıları sohbet penceresinden "2500 peynir satılır!" diyen boş beleş adamlar. Aksini kimse iddia edemez...
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

kaç kişi aynı konuyu açmış bkalım birisi anlıyacakmı...

==> ejder asa üretip parlttım pişmanım diyorsun ... 2 çıkış yolu var...
1.ejder asa üretmezsen seni gruba kim alır çapulcu gibi gezersin ejder üretmek kolaylaşsın diye gezersin...
2. madem ejder asa üretmek aptallık kıyamet asa üretseydin 10 hidrojen verirdin 150 m sadece hidrojenden girerdi gerisini söylemiyorum bile sonrada çok pahalı diye amele gibi gezerdin... EJDER ASA OLMADAN ÜSTÜNÜ DİZEMEZSİN HE DİYELİM ZENGİNSİN ÜRET KIYAMET ASANI PARLAT ÖYLE GİR YOKSA GELİP BURDA PARLATTIM DİYE AĞLAMAYN EJDERİNİ PARLATTNDA SENİ GAFFARAMI GÖTÜRÜYORLAR BİDE YENİ SİLAHIN PARLATILMASINA LAF ATYORSUN YA..
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

RuZGaRxUnRuLy yazdı:kaç kişi aynı konuyu açmış bkalım birisi anlıyacakmı...

==> ejder asa üretip parlttım pişmanım diyorsun ... 2 çıkış yolu var...
1.ejder asa üretmezsen seni gruba kim alır çapulcu gibi gezersin ejder üretmek kolaylaşsın diye gezersin...
2. madem ejder asa üretmek aptallık kıyamet asa üretseydin 10 hidrojen verirdin 150 m sadece hidrojenden girerdi gerisini söylemiyorum bile sonrada çok pahalı diye amele gibi gezerdin... EJDER ASA OLMADAN ÜSTÜNÜ DİZEMEZSİN HE DİYELİM ZENGİNSİN ÜRET KIYAMET ASANI PARLAT ÖYLE GİR YOKSA GELİP BURDA PARLATTIM DİYE AĞLAMAYN EJDERİNİ PARLATTNDA SENİ GAFFARAMI GÖTÜRÜYORLAR BİDE YENİ SİLAHIN PARLATILMASINA LAF ATYORSUN YA..
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
enesaslangoren
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen enesaslangoren »

Konu Kilit Respeceted.
xHaNeDaNxByKinGx [(^)Ejder Asa]
Leqendxwarrior [(^)Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz]
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Black »

:arrow:
enesaslangoren yazdı:Konu Kilit Respeceted.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön