KUKLACININPRENSI
KUKLACININPRENSI
Arkadaslar oyunda iken pm atiyorsunuz madenleri görmek icin oyunda kimseyi göstermiyorum ama merak eden arkadaslar beni facebook dan takip edebilirler.(Kuklacininprensi yazmaniz yeterli)
Re: KUKLACININPRENSI
Anlatım bozukxPRENSx yazdı:Arkadaslar oyunda iken pm atiyorsunuz madenleri görmek icin oyunda kimseyi göstermiyorum ama merak eden arkadaslar beni facebook dan takip edebilirler.(Kuklacininprensi yazmaniz yeterli)
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
yoo ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyordumASHABISUFFA yazdı:Anlatım bozukluğu olucak Anlatım bozuk değil
Anlatım bozukluğu
ne olodu buna
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Bunca maden nasil yapildi acaba, düsünmek gerek 
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
romantiqqserseri yazdı:Bunca maden nasil yapildi acaba, düsünmek gerek
Fazla düşünmeye gerek yok senelerin emeği
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
-
- İskele Babası
FESUBANALLAH YINEMI SEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!baddxdream yazdı:romantiqqserseri yazdı:Bunca maden nasil yapildi acaba, düsünmek gerek
Fazla düşünmeye gerek yok senelerin emeğiSenelerin azmi
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Eminim senelerin emeğidirbaddxdream yazdı:romantiqqserseri yazdı:Bunca maden nasil yapildi acaba, düsünmek gerek
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Birkan yazdı:Eminim senelerin emeğidirbaddxdream yazdı:romantiqqserseri yazdı:Bunca maden nasil yapildi acaba, düsünmek gerek
Senelerdir burda bu oyuna prens kadar emek vermiş ÇINAR'lar vardır onlardan da bilgi alıp dahada emin olabilirsin
kötürüya
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
Merhabalar,
Kuklacınınprensi
İKV Tarihinde sözün bittiği ender noktalardan biridir bu karakter ismi.
Hani bir an olur, -aman yaa sıkıldım hadi bırakalım, nasıl olsa bir şeyler değişir yine gelir bakarız- dersin. İşte Kuklacınınprensi bu ismi o zamanlarda hakketti ve halen de o hakkı taşımakta.
Öyle konuşmalara şahit oldum ki bu online dünya içerisinde; Kimisi kendini en iyi tabir ederken, kimisi en eski olduğunu iddia etti. Kimisi and içip karşı tarafı yok etmek için online dünyada online savaş başlatırken kimisi ise o dünyanın gereğini en zevkli ve en başarılı şekilde yaparak o karakterin her bölgede, her ortamda saygı görmesini sağlayabildi. Kuklacınınprensi işte onlardan birisidir.
Her ne kadar Lonca ÇINAR Üyesi olmasan da, Sen zaten Kuklacının bir ÇINAR'ı olarak hep saygı göreceksin. Emeklerin ve yaptıklarının tekrarının olması asla ve kat-a tekrar yapılabilecek kolay bir şey değil benim nazarımda.
Bazı bazı oyundayken bir yazı görürüm bölge yada klan kanalından]/color]
XxXxX: Kuklacınınprensi Eminönü bankadaaa
Bu yazıyı görünce kendi içimden vayy bee var mı başka bir oyuncu ki prens gibi oyuna girişi bile dikkat çeksin
Kuklacı ÇINAR Loncasından sana selam ve saygılar olsun Kuklacınınprensi.
Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar.
Kuklacınınprensi
İKV Tarihinde sözün bittiği ender noktalardan biridir bu karakter ismi.
Hani bir an olur, -aman yaa sıkıldım hadi bırakalım, nasıl olsa bir şeyler değişir yine gelir bakarız- dersin. İşte Kuklacınınprensi bu ismi o zamanlarda hakketti ve halen de o hakkı taşımakta.
Öyle konuşmalara şahit oldum ki bu online dünya içerisinde; Kimisi kendini en iyi tabir ederken, kimisi en eski olduğunu iddia etti. Kimisi and içip karşı tarafı yok etmek için online dünyada online savaş başlatırken kimisi ise o dünyanın gereğini en zevkli ve en başarılı şekilde yaparak o karakterin her bölgede, her ortamda saygı görmesini sağlayabildi. Kuklacınınprensi işte onlardan birisidir.
Her ne kadar Lonca ÇINAR Üyesi olmasan da, Sen zaten Kuklacının bir ÇINAR'ı olarak hep saygı göreceksin. Emeklerin ve yaptıklarının tekrarının olması asla ve kat-a tekrar yapılabilecek kolay bir şey değil benim nazarımda.
Bazı bazı oyundayken bir yazı görürüm bölge yada klan kanalından]/color]
XxXxX: Kuklacınınprensi Eminönü bankadaaa
Bu yazıyı görünce kendi içimden vayy bee var mı başka bir oyuncu ki prens gibi oyuna girişi bile dikkat çeksin
Kuklacı ÇINAR Loncasından sana selam ve saygılar olsun Kuklacınınprensi.
Lonca Başkan yardımcımız XxKaRŞıYaKaLıXx da zaten yaptığı yorum için çok üzgün olduğunu ve kısa zaman da cevabını yazacağını konu üzerine söyledi banaBirkan yazdı:Eminim senelerin emeğidirbaddxdream yazdı:romantiqqserseri yazdı:Bunca maden nasil yapildi acaba, düsünmek gerek
Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar.