Topkapı .sarayı Gelince Oyun Biraz Eğlenceleşir gibi Düşünmüştüm Başlarda...
O Havadisi Okurken Son Cümle İşte Oyunun Tadını Fena Kaçırdı.
Milletin Canı Çıktı Şu 4 Şaheserleri Yaparken Ecel Getiren,Ejder Asa,Latif,Ashab-ı Kehf.
Hadi Silah Yükseltmeyi Anladık Üstüne Üstün Çemberli Taş Diye Birşey Çıktı...
Başta Ben Kızmıştım Özellikleri Yüksekti Ama Silahların Yükseltilmediğini öğrenince Biraz Sinirimi Bastırdı.
Şimdi Siz Diyorsunuzki Ayrıca Topkapı Sarayı ile birlikte sizlere başka bir sürprizimiz daha var. Silah Yükseltme artık Çemberlitaş Silahlarına da uygulanabilecek. birde bunu büyük bir Çoşkuyla Söylüyorsunuz Tamam Oyunda Çemberlitaş silahları Olanlar Sevindiler Bu Habere Ama oyuna Yeni Katılan Oyuncularımız Ne Yapsın Diyelim Ejder Bastı adam ama parası yok yükseltemiyecek artık sığınağa junona parlatılmamış ejderlileride almıyolar ayrıca üstüne zırhlı olmalarını isteyenler var Bazılarının Arkası var Yapıyorlar Ama Oyuna Tek Başına Katılan Bir Oyuncunun Kaçarı yok biliyorsunuzki bu çt silahları basma çıkmadan önce Ejder çt silahlarından üstündü ecel latif çt silahlarından üstündü ashab mevlanayı geçememişti ama şimdi siz üstüne üstlük yükseltmeyi çıkarttınız bizim o çalışıp didinerek ürettiğimiz şaheserler artık çöp inanmıyorumda eskiden bilge asa bile çok iyiydi ah o eski günler...
Oyun Çığrından Çıktı!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyun Çığrından Çıktı!
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Oyun Çığrından Çıktı!
Saçma saçma konuşmayın herşeyin belli bir kullanma süresi var ne kadar hayalperestsiniz siz böyle.Artık millet ejder üreteceğine Kıyamet üretir daha ne ?Tham1HayOne yazdı:Topkapı .sarayı Gelince Oyun Biraz Eğlenceleşir gibi Düşünmüştüm Başlarda...
Milletin Canı Çıktı Şu 4 Şaheserleri Yaparken Ecel Getiren,Ejder Asa,Latif,Ashab-ı Kehf.
Başta Ben Kızmıştım Özellikleri Yüksekti Ama Silahların Yükseltilmediğini öğrenince Biraz Sinirimi Bastırdı.
Şimdi Siz Diyorsunuzki Ayrıca Topkapı Sarayı ile birlikte sizlere başka bir sürprizimiz daha var. Silah Yükseltme artık Çemberlitaş Silahlarına da uygulanabilecek. birde bunu büyük bir Çoşkuyla Söylüyorsunuz Tamam Oyunda Çemberlitaş silahları Olanlar Sevindiler Bu Habere Ama oyuna Yeni Katılan Oyuncularımız Ne Yapsın Diyelim Ejder Bastı adam ama parası yok yükseltemiyecek artık sığınağa junona parlatılmamış ejderlileride almıyolar ayrıca üstüne zırhlı olmalarını isteyenler var Bazılarının Arkası var Yapıyorlar Ama Oyuna Tek Başına Katılan Bir Oyuncunun Kaçarı yok biliyorsunuzki bu çt silahları basma çıkmadan önce Ejder çt silahlarından üstündü ecel latif çt silahlarından üstündü ashab mevlanayı geçememişti ama şimdi siz üstüne üstlük yükseltmeyi çıkarttınız bizim o çalışıp didinerek ürettiğimiz şaheserler artık çöp inanmıyorumda eskiden bilge asa bile çok iyiydi ah o eski günler...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Para ?Refresh yazdı:Saçma saçma konuşmayın herşeyin belli bir kullanma süresi var ne kadar hayalperestsiniz siz böyle.Artık millet ejder üreteceğine Kıyamet üretir daha ne ?Tham1HayOne yazdı:Topkapı .sarayı Gelince Oyun Biraz Eğlenceleşir gibi Düşünmüştüm Başlarda...
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Çemberlitaş İtemlerine ++ Basılması Bence de Enteresan Bir Olay Savaş- Büyücü Farkını Ortaya Koyacak Bir Olay Bu Bakımdan Ben Böyle Yeniliğin Gelmesinin Sınırlandırılmasını İstiyorum Ama Dediğin Kadar Vahim Bir durum Değil Çünkü Kıyamet Asayı Üretmek İle Ejder Arasında Fark Var. Ejder Asa Artık Fazla Parası Olmayan Oyunculara Gider Kıyamet Asa İse Oyunda Zengin Olan Oyunculara Gider. Şu Konuda da Eminim Ki Topkapı Gelince Çemberlitaş'a Giriş Konusunda Biz Daha da Rahatlayacağız.. Çemberlitaş'a Girişimizle de Kıyamet Asa Vs. Düşürme Olasılığımız Oluyor Tek Sıkıntı ++ Basmamız veya Basamamızdır
Diyelim ki bir büyücünün fizik hasarı 800 buz hasarı 950. Asasız hali bu. Kıyamet Asa'ya + bastı. Şimdi karşılaştırma yapalım.
^Kıyamet Asalı:
Fizik hasarı 1550, buz hasarı 1550. + Kritik ve Maksimum Kudret cabası.
^Ejder Asalı
Fizik hasarı 1248, buz hasarı 1398.
^Ejder Asa'ı olan adamlar ÇT'ye alınmaz
GAFFAR'a son sağlam ^Kıyamet Asalı! :mrgreen:
^Kıyamet Asalı:
Fizik hasarı 1550, buz hasarı 1550. + Kritik ve Maksimum Kudret cabası.
^Ejder Asalı
Fizik hasarı 1248, buz hasarı 1398.
^Ejder Asa'ı olan adamlar ÇT'ye alınmaz
GAFFAR'a son sağlam ^Kıyamet Asalı! :mrgreen:
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Ya şuan dediğin kısır bir döngü o zaman yeni lwl gelince yerşey çöp olucak adamın biri yeni kıyamet asa basmış tak yeni lwl geldi daha güzel itemler eee o zaman nolcak 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
En İyisi 1 Seviye Olarak Kalmak .. Oyunda Değeri Fazla Değişmeyecek Tek Şey Gözlüktür. Siz Kp Kasın Gözlük Satın.Sakaryalee yazdı:Ya şuan dediğin kısır bir döngü o zaman yeni lwl gelince yerşey çöp olucak adamın biri yeni kıyamet asa basmış tak yeni lwl geldi daha güzel itemler eee o zaman nolcak
- Lordofmages
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Abartıyorsunuz Ejder Asa hiç bir zaman çöp olmaz.Bu arada EJDERLİLERDE BEĞENMEDİKLERİ GÜNEŞ ASALILARI BİRAZ ANLASINLAR BAKALIM NASILMIŞ
DEVİR DEĞİŞTİ KOÇLAR EJDERLİLERİN BORUSU ÖTÜYORDU ESKİDEN ŞİMDİ BİRAZ OLSUN İŞLER DEĞİŞTİ AMA AYNI TAS AYNI HAMAM YİNE OLAN GÜNEŞ ASALILARA OLDU 
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Lordofmages yazdı:Abartıyorsunuz Ejder Asa hiç bir zaman çöp olmaz.Bu arada EJDERLİLERDE BEĞENMEDİKLERİ GÜNEŞ ASALILARI BİRAZ ANLASINLAR BAKALIM NASILMIŞDEVİR DEĞİŞTİ KOÇLAR EJDERLİLERİN BORUSU ÖTÜYORDU ESKİDEN ŞİMDİ BİRAZ OLSUN İŞLER DEĞİŞTİ AMA AYNI TAS AYNI HAMAM YİNE OLAN GÜNEŞ ASALILARA OLDU
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Bizim oyunculara 59 getirsen dahi eşyalarımız çöp oldu diye yine isyan çıkarırlar önce isterler saatlerce GAFFAR ' a giriyoruz aldığımız silah çöp diye şimdi de isyan. Siz ne zaman akıllanıp bir şeyi beğenceksiniz ?
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn