Oyunu oynayanlar neden yavaş yavaş oyunu bırakıyo ? Neden herkes oyunun dengesini bozucak yenilikler olunca isyan ediyo ? Neden Meran sunucusunda artık 50 den fazla (50 bile fazla bi meteor lodos sancakta akşamları biraz dolu oluyo) Oyuncu yok ? Koskoca oyunda 1000 den fazla oyuncu yoktur. Bir düşünün neden oyunu herkes bırakıyo ? Oyunun Dengesini bozuyosunuz 400.000 den fazla kullanıcı yalan oldu ! Dikkatinizi çekerim ki ;Oyunun cıvığı çıkmaya başladı foruma bakıyorum herkes isyan ediyo ve bu konuşmalara tek bir kişi cevap veremiyo. Bu kadar 49 lwl olunca oyun bataklığa doğru gitti. 25 lwl ken oyunun en güzel en kalabalık günlerinden nereye kadar geldik. Benden Bu kadar Kolay Gelsin
İyi Forumlar...
Oyun Neden Boş ?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- gooooorkem
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: Oyun Neden Boş ?
Kardeşimin dediği gibi yeni başlayanlar,loncası olmayanlar yanlızlıktan oyunu bırakıyor.Eski samimi ortam yok artık.
Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam.
-
- İskele Babası
25 lwl ken 29 lwl ken Böylemiydi Kardeşim Dostluk içindeydi oyun şimdi 10dk da bir klanda Zar Attım Paramı Vermedi Ws de yendim paramı vermedi kavgaları çıkıyo oyunun hali hiç iyi değil gidişat kötü 
- gooooorkem
- İskele Babası
Kardeş çok iyi bilirim ben,o kadar çok arkadaşım vardı ki eskiden şimdi hepsi oyunu bıraktı şimdi istesem de arkadaş yok.Herkes loncası olanlarla konuşuyor,yardımlaşıyor artık.Herkes tanımadığı kişileri gruba alır birlikte kasılırdık.Birisi tank olurdu birisi arkadan şifa verirdi ne güzel günlerdi.
Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
O Kapasitede İnsanlar Az Kaldı Arkadaşım.gooooorkem yazdı:Kardeş çok iyi bilirim ben,o kadar çok arkadaşım vardı ki eskiden şimdi hepsi oyunu bıraktı şimdi istesem de arkadaş yok.Herkes loncası olanlarla konuşuyor,yardımlaşıyor artık.Herkes tanımadığı kişileri gruba alır birlikte kasılırdık.Birisi tank olurdu birisi arkadan şifa verirdi ne güzel günlerdi.
-
- İskele Babası
Şu An Herkese Soruyorum
29 lwl 25 lwl imi Seçerdiniz şimdi 49 lwl Oyunun dengesinin bozuldğu tanıdık olanların her zaman üstte olduğu bi zamanımı hangisini ?
29 lwl 25 lwl imi Seçerdiniz şimdi 49 lwl Oyunun dengesinin bozuldğu tanıdık olanların her zaman üstte olduğu bi zamanımı hangisini ?
- gooooorkem
- İskele Babası
Arkadaş,doğru dostluklarda bitiyor bazen.Sonuçta yapılan iyilik,kötülük eskide kaldı.Önümüze bakmamız gerekiyor.Ne der Mevlana:Asla geçmişi yaşama,geçmişten ders al."Anlayana o kadar çok şey anlatıyor ki.
meranda 49un geldiği günlerdeki ortamı değişmem hacı
hashx ler noktax kholpashali nin eski hali death ler megalar choosensler millet savaşırdı be adam gibi
kimse grup grup olmazdı aynı grupta 2 3 loncasız 1 mega 1 choo vs vs kimse loncasından adam geldi diye gruptan çıkardığını görmemiştim.
ne savaşırdık deliler gibi karizması bitse bile giden olmaz.
ve em ler ne zevkliydi fark açıldığında bile çıkan olmaz
klansız olarak redsx imzax yönetici pusuu
imzaxinferno da gördüm ben ilk yücelen halit takı setini ilk yücelen halit kafayı
yücelen kolye 10mdi lan şimdi millet beleşe veriyo
yücelen item dizmek meseleydi
hele o vs ler elementlerle attığımız
600 elektrikli büyücümle krallar gibi dolaşmam ki büyücü sayılıydı #@!?
hiç unutmam boş savaşçımla ölüm oyununda son 3e kalabildiğimi ki ondan sonra 2 ölüm oyunu kazanmamı bile o kadar sevinerek hatırlamazdım
azizin Warning çarı vardı sanırım oyunda olmadığım dönem çarı lüplüplemişti
hashx ler noktax kholpashali nin eski hali death ler megalar choosensler millet savaşırdı be adam gibi
kimse grup grup olmazdı aynı grupta 2 3 loncasız 1 mega 1 choo vs vs kimse loncasından adam geldi diye gruptan çıkardığını görmemiştim.
ne savaşırdık deliler gibi karizması bitse bile giden olmaz.
ve em ler ne zevkliydi fark açıldığında bile çıkan olmaz
klansız olarak redsx imzax yönetici pusuu
imzaxinferno da gördüm ben ilk yücelen halit takı setini ilk yücelen halit kafayı
yücelen kolye 10mdi lan şimdi millet beleşe veriyo
yücelen item dizmek meseleydi
hele o vs ler elementlerle attığımız
600 elektrikli büyücümle krallar gibi dolaşmam ki büyücü sayılıydı #@!?
hiç unutmam boş savaşçımla ölüm oyununda son 3e kalabildiğimi ki ondan sonra 2 ölüm oyunu kazanmamı bile o kadar sevinerek hatırlamazdım
azizin Warning çarı vardı sanırım oyunda olmadığım dönem çarı lüplüplemişti
Artık sadece Anka...
bugün fundi takı seti düşürdüm tek çantadan ilk 49umu kasarken bilge ardenneler asa düşürdüğümün 10da 1ibile sevinmedim.
bildiğin asa düşünce oyun havası eşliğinde kopmuştum yarım saat.
yücelen şifacı pantolonunu 4mden satıp havalara uçmam
o 4mle bilmeden 47 lvl görev itemi savaşçı eldivenini alıp kazık yemem
bi geophal vardı zaten adam arzların terminatörüydü iksir makinesiydi hüseyindi galiba ismi epeydir girmiyor.
geophali yatırabilen sayılı adam vardı lodos klanında
bildiğin asa düşünce oyun havası eşliğinde kopmuştum yarım saat.
yücelen şifacı pantolonunu 4mden satıp havalara uçmam
o 4mle bilmeden 47 lvl görev itemi savaşçı eldivenini alıp kazık yemem
bi geophal vardı zaten adam arzların terminatörüydü iksir makinesiydi hüseyindi galiba ismi epeydir girmiyor.
geophali yatırabilen sayılı adam vardı lodos klanında
Artık sadece Anka...
-
- İskele Babası
Kim ne derse desin oyunun havası bozuldu eskisi gibi değil artık.