Topkapı Sarayı Geliyor!
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Topkapı Sarayı Geliyor!
Şimdi ben loncada değilim.Yani ruh taşları ile ışınlanmayı kullanamayacakmıyım ??!
Oyundan soğudum.Yaptığınız işlerden soğudum.Para hevesinizden soğudum.Daha ne kadar verelim ? Kutu alalım yağma artırıcı alalım çemberden item düşürmeye çalışalım hadi düşürdük diyelim ? Onuda parlatalım Bizim verdiğimiz paraları İCF'ye yatırın Yılda bir güncelleme gelsin o güncellemede akçeyle olsun parayla olsun.Oynayın beyler hepiniz yatırın paranızı Sabahlara kadar Çemberlitaş'a girin En İyi olmak için uğraşın sonunda ne olucak çok merak ediyorum.MMORPG Oyunlarında bir ilk yaptınız Lonca sistemi için 30 TL Vericeksiniz birde Kutu almak için ilçe ilçe dolaşıcaksın.İnsaf abi bu insanlar enayimi bu günden itibaren OYUNU SİLİYORUM.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
şimdi büyücü tek yiyecek denge bozulacak büyünün canının arttırılması lazım ama bu seferde şifacı zora düşecek yeteneklerinin kudret gereksiniminin düşmesi lazım çok ilginç işler
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Ejder +(QSHoCKQ)(Bakalim daha cembere girmedi)
kiyamet+(tancaN)
Sifir+(tancaN)
Cehennem+(tancaN)
Hidrof +(taNyuSII)
Mev +(taNyuSII)
bicak kilic+(yusuFF)
Taskanat Balta+(yusuFF)
Taskanat Tabanca +(yusuFF)
Elbise (yusuFF)
Elbise(Yustanll)
Elbise(tancaN)
Elbise(QSHoCKQ)
Elbise(taNyuSII)
Elbise(Hygieiaxll)
Cembere girmeyen 3 karakterim var(savasci buyucu sifaci)(toplam 11 silah/asa)(dusunce asalar parlatilicak)
Girenlerin toplamda 4 eksigi var silah/asa
Kisaca 30 asa/silah parlatilacak 6 elbise alinacak silah tane 20 den 600 tl elbise 20 olsa 120
720 tl
si*tim 
Haa birde ibni cevo asa
Ejder asayi da ekleyince toplam 780 tl gir... Lik akce cekicem.
kiyamet+(tancaN)
Sifir+(tancaN)
Cehennem+(tancaN)
Hidrof +(taNyuSII)
Mev +(taNyuSII)
bicak kilic+(yusuFF)
Taskanat Balta+(yusuFF)
Elbise (yusuFF)
Elbise(Yustanll)
Elbise(tancaN)
Elbise(QSHoCKQ)
Elbise(taNyuSII)
Elbise(Hygieiaxll)
Cembere girmeyen 3 karakterim var(savasci buyucu sifaci)(toplam 11 silah/asa)(dusunce asalar parlatilicak)
Kisaca 30 asa/silah parlatilacak 6 elbise alinacak silah tane 20 den 600 tl elbise 20 olsa 120
720 tl
Haa birde ibni cevo asa
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Selamlar,
Ben İKV'yi 29'dan beri oynuyorum.39,49 ve daha sonra grup bölgeleriyle birlikte,severek oynadım.İtemler dizdim.Çarlarıma şaheserler dizdim.
Yükseltme diye bir sistem çıkarttınız,ki bence olması gereken birşeydi,hemen gittim şaheserlerimi yükselttim.Neredeyse başladığımdan beri bu oyunda düzenli plus kullanmışımdır.Ve sizlere,plus parasıyla birlikte bir iksir parası,yükseltme,ayıydı kangaldı,gözcüydü,ayrı ayrı para ödedim/ödüyoruz.Elbette,bunlar online bir oyun söz konusu olunca normal şeyler.Bildiğimiz gibi bir sürü online 'yabancı' oyunlarda,bundan daha fazla para veriyoruz.Ama gelgelelim,bizim İkv'mizin kendine has özelliklerivardı.Arkadaşlık,paylaşım,huzur,yardımlaşma,birlikte klan savaşları,sıcak sohbet ortamları,sıcacık anılar.Parayla satın alınamayacak şeyler vardı yani.Ve hepimiz yeni İKV'de eskisinde olduğu gibi mutlu değiliz sanıyorum.Grup bölgelerini yaptınız,ve paylaşım öldü,çeteleşmeler arttı.İnsanların savaşmaya,eğlenmeye zamanı yok.Onları birer robot yaptınız,tek tipleştiler.Eskiden,karakter puanlarını biz dağıtıyorduk,şimdi otomatik olarak siz.İtem çeşitliliği azaldı,şimdi herkeste aynı itemler var.Ve dövüşler bile eğlencesiz.
Herşeye rağmen,çemberlitaş'ı destekledim,destekliyeceğim.Ancak,Topkapı sarayı'nın şuan için bir mantığı yok.Para kazanmaksa amaç,kapatalım çarları gidelim bu oyundan.Şuan için oyunun tüm dengelerini altüst edecek olan bu sistemi,reddediyorum.Eleştiriyorum ve olmaması gerektiğini savunuyorum.Nacizane yorumlarım.
29'dan beri,sevgi ve saygıyla Erolcigdem
Erolcigdem-Kuklacı
Ben İKV'yi 29'dan beri oynuyorum.39,49 ve daha sonra grup bölgeleriyle birlikte,severek oynadım.İtemler dizdim.Çarlarıma şaheserler dizdim.
Yükseltme diye bir sistem çıkarttınız,ki bence olması gereken birşeydi,hemen gittim şaheserlerimi yükselttim.Neredeyse başladığımdan beri bu oyunda düzenli plus kullanmışımdır.Ve sizlere,plus parasıyla birlikte bir iksir parası,yükseltme,ayıydı kangaldı,gözcüydü,ayrı ayrı para ödedim/ödüyoruz.Elbette,bunlar online bir oyun söz konusu olunca normal şeyler.Bildiğimiz gibi bir sürü online 'yabancı' oyunlarda,bundan daha fazla para veriyoruz.Ama gelgelelim,bizim İkv'mizin kendine has özelliklerivardı.Arkadaşlık,paylaşım,huzur,yardımlaşma,birlikte klan savaşları,sıcak sohbet ortamları,sıcacık anılar.Parayla satın alınamayacak şeyler vardı yani.Ve hepimiz yeni İKV'de eskisinde olduğu gibi mutlu değiliz sanıyorum.Grup bölgelerini yaptınız,ve paylaşım öldü,çeteleşmeler arttı.İnsanların savaşmaya,eğlenmeye zamanı yok.Onları birer robot yaptınız,tek tipleştiler.Eskiden,karakter puanlarını biz dağıtıyorduk,şimdi otomatik olarak siz.İtem çeşitliliği azaldı,şimdi herkeste aynı itemler var.Ve dövüşler bile eğlencesiz.
Herşeye rağmen,çemberlitaş'ı destekledim,destekliyeceğim.Ancak,Topkapı sarayı'nın şuan için bir mantığı yok.Para kazanmaksa amaç,kapatalım çarları gidelim bu oyundan.Şuan için oyunun tüm dengelerini altüst edecek olan bu sistemi,reddediyorum.Eleştiriyorum ve olmaması gerektiğini savunuyorum.Nacizane yorumlarım.
29'dan beri,sevgi ve saygıyla Erolcigdem
Erolcigdem-Kuklacı
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Çok zenginsin sanırım dostum ? 780 TL yi oyuna yatırmak ilginç.Karşılığında ne alıyorsun ? Sinir Stres Para senin istediğini yapabilirsin karışmak gibi olmasın tabikiLanetxxxi yazdı:Ejder +(QSHoCKQ)(Bakalim daha cembere girmedi)
kiyamet+(tancaN)
Sifir+(tancaN)
Cehennem+(tancaN)
Hidrof +(taNyuSII)
Mev +(taNyuSII)
bicak kilic+(yusuFF)
Taskanat Balta+(yusuFF)
Elbise (yusuFF)
Elbise(Yustanll)
Elbise(tancaN)
Elbise(QSHoCKQ)
Elbise(taNyuSII)
Elbise(Hygieiaxll)
720 tlsi*tim
Haa birde ibni cevo asa
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
bbsnake yazdı:Çok zenginsin sanırım dostum ? 780 TL yi oyuna yatırmak ilginç.Karşılığında ne alıyorsun ? Sinir Stres Para senin istediğini yapabilirsin karışmak gibi olmasın tabikiLanetxxxi yazdı:Ejder +(QSHoCKQ)(Bakalim daha cembere girmedi)
kiyamet+(tancaN)
Sifir+(tancaN)
Cehennem+(tancaN)
Hidrof +(taNyuSII)
Mev +(taNyuSII)
bicak kilic+(yusuFF)
Taskanat Balta+(yusuFF)
Elbise (yusuFF)
Elbise(Yustanll)
Elbise(tancaN)
Elbise(QSHoCKQ)
Elbise(taNyuSII)
Elbise(Hygieiaxll)
720 tlsi*tim
Haa birde ibni cevo asa
Ortagimla beraber 2 aylik maaslarimiz.
Army Of Heavens Resmi Site

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Ya Allah aşkına millet düşmüş büyücülerin derdine
Benim 2600 maxlı uyduruk savaşçımda zihin tutunca kesiyo 4940 maxlı ofansımda zihin tutunca kesiyo
Zihin tutmadığı sürece bi savşaçının bi büyücüyü kesme ihtimali dahi yok
Ayrıca O kadar abarttınız da hepi topu 250 max yükselcek
neyin kafasındasınız? 250 max mı bitirdi işi? 250 maxın silah hasarına yansıması 50 bilemedin 100 hasar. Bundan dolayımı tek yediniz şimdi? Büyücülerin fizikleri ne olacak? 2 fizik kritik gelince neler yapıyo savaşçıya? Yani biraz mantık lütfen. Eğer savaşçının durdurması zihninizi tutmadıysa ve kesiliyosanız bence büyücü oynamayın
yada oynayın ama şikayet etmeyin