EN KOLAYI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

EN KOLAYI

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: EN KOLAYI

Mesaj gönderen haydegidelum »

Dediğine Yüzde 1 Milyon Katılıyorum Arkadaş 2 Hazirandan Bu Yana 4 İlçeyi Gezdim Bakmadık Bayi Bırakmadım. Hiçbirinde Yok Kutu Bulamayanlar Adlı Konuya Kaç Kere Yazdım Gene Yok. Hatta Bazı Bayilerde Örneğin Esenler ve Mecidiyeköy Bayilerinde Çemberlitaş Kutunun Ne Olduğunu Bilmiyorlar.
Dükkanda Lonca Lisansı Gibi Bir şeyin Satılması Daha İyi Olur.
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

VatanKIRIM yazdı:Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
Farklı şehirlerde kutu olmadığı haberleri son haftalarda artmaya başladı.Yeni bir kutu çıkartacaklarını düşünüyorum ve belki bu yüzden bayiilere Çemberlitaş kutu göndermiyor olabilirler.

Lonca Lisansı gibi Çemberlitaş kutu avantajlarının Dükkan'a taşınmasını desteklemiyordum ama artık destekliyorum.Benim için fark etmez Çemberlitaş kutuya ihtiyacım yok ama bunca insan Çemberlitaş kutu bulamıyorsa bu hizmeti bir şekilde onlara sunmak yönetimin vazifesi.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

Comader yazdı:
VatanKIRIM yazdı:Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
Farklı şehirlerde kutu olmadığı haberleri son haftalarda artmaya başladı.Yeni bir kutu çıkartacaklarını düşünüyorum ve belki bu yüzden bayiilere Çemberlitaş kutu göndermiyor olabilirler.

Lonca Lisansı gibi Çemberlitaş kutu avantajlarının Dükkan'a taşınmasını desteklemiyordum ama artık destekliyorum.Benim için fark etmez Çemberlitaş kutuya ihtiyacım yok ama bunca insan Çemberlitaş kutu bulamıyorsa bu hizmeti bir şekilde onlara sunmak yönetimin vazifesi.
Nerull un bizzat kendisi yeni bir kutu çıkmayacağını söyledi
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum ya
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen haydegidelumm »

VatanKIRIM yazdı:rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum ya
Meranın Hatrı Sayılır 2 Loncası Beni 1 Ay Bekledi Ve Bulamadım Deyince Adamlar Lonca Alımlarını Kapattı .. :cry:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

haydegidelumm yazdı:
VatanKIRIM yazdı:rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum ya
Meranın Hatrı Sayılır 2 Loncası Beni 1 Ay Bekledi Ve Bulamadım Deyince Adamlar Lonca Alımlarını Kapattı .. :cry:
Anlıyorum seni :) Fakat fazla yalan söylememek gerekir ;)
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Bahtsiz yazdı:
haydegidelumm yazdı:
Anlıyorum seni :) Fakat fazla yalan söylememek gerekir ;)
Yoo yalan Söylemiorum Benim Çağımda Hatrı Sayılır 2 Lonca Vardı Adamlar Üye aldı Genişlme şeysi bitti bana yer kalmadı.. ?? Bunların neresi yalan
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
AyvayiYedikKacin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AyvayiYedikKacin »

Haklısın.. Özellikle Dükkan'da satılan 3 Aylık Plus paket'e LONCA LİSANSI eklemesi yapılması gerekiyor..
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Haklısın kandaş ama dükkana gelirse 2995 akçe olacağı kesin
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön