EN KOLAYI
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
EN KOLAYI
Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: EN KOLAYI
Dediğine Yüzde 1 Milyon Katılıyorum Arkadaş 2 Hazirandan Bu Yana 4 İlçeyi Gezdim Bakmadık Bayi Bırakmadım. Hiçbirinde Yok Kutu Bulamayanlar Adlı Konuya Kaç Kere Yazdım Gene Yok. Hatta Bazı Bayilerde Örneğin Esenler ve Mecidiyeköy Bayilerinde Çemberlitaş Kutunun Ne Olduğunu Bilmiyorlar.
Dükkanda Lonca Lisansı Gibi Bir şeyin Satılması Daha İyi Olur.
Dükkanda Lonca Lisansı Gibi Bir şeyin Satılması Daha İyi Olur.
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Farklı şehirlerde kutu olmadığı haberleri son haftalarda artmaya başladı.Yeni bir kutu çıkartacaklarını düşünüyorum ve belki bu yüzden bayiilere Çemberlitaş kutu göndermiyor olabilirler.VatanKIRIM yazdı:Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
Lonca Lisansı gibi Çemberlitaş kutu avantajlarının Dükkan'a taşınmasını desteklemiyordum ama artık destekliyorum.Benim için fark etmez Çemberlitaş kutuya ihtiyacım yok ama bunca insan Çemberlitaş kutu bulamıyorsa bu hizmeti bir şekilde onlara sunmak yönetimin vazifesi.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Nerull un bizzat kendisi yeni bir kutu çıkmayacağını söylediComader yazdı:Farklı şehirlerde kutu olmadığı haberleri son haftalarda artmaya başladı.Yeni bir kutu çıkartacaklarını düşünüyorum ve belki bu yüzden bayiilere Çemberlitaş kutu göndermiyor olabilirler.VatanKIRIM yazdı:Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
Lonca Lisansı gibi Çemberlitaş kutu avantajlarının Dükkan'a taşınmasını desteklemiyordum ama artık destekliyorum.Benim için fark etmez Çemberlitaş kutuya ihtiyacım yok ama bunca insan Çemberlitaş kutu bulamıyorsa bu hizmeti bir şekilde onlara sunmak yönetimin vazifesi.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum ya

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
Meranın Hatrı Sayılır 2 Loncası Beni 1 Ay Bekledi Ve Bulamadım Deyince Adamlar Lonca Alımlarını Kapattı ..VatanKIRIM yazdı:rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum ya

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Anlıyorum senihaydegidelumm yazdı:Meranın Hatrı Sayılır 2 Loncası Beni 1 Ay Bekledi Ve Bulamadım Deyince Adamlar Lonca Alımlarını Kapattı ..VatanKIRIM yazdı:rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum ya
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
Yoo yalan Söylemiorum Benim Çağımda Hatrı Sayılır 2 Lonca Vardı Adamlar Üye aldı Genişlme şeysi bitti bana yer kalmadı.. ?? Bunların neresi yalanBahtsiz yazdı:Anlıyorum senihaydegidelumm yazdı:Meranın Hatrı Sayılır 2 Loncası Beni 1 Ay Bekledi Ve Bulamadım Deyince Adamlar Lonca Alımlarını Kapattı ..VatanKIRIM yazdı:rkadas ne plus ne baska bisey sadece lisans benim derdim yazik günah 3aydir loncaya giremiyorum yaFakat fazla yalan söylememek gerekir

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- AyvayiYedikKacin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Haklısın.. Özellikle Dükkan'da satılan 3 Aylık Plus paket'e LONCA LİSANSI eklemesi yapılması gerekiyor..VatanKIRIM yazdı:Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Haklısın kandaş ama dükkana gelirse 2995 akçe olacağı kesinVatanKIRIM yazdı:Bilmiyorum başka şehirlerde durum nedir ancak istanbulun hiçbir bayiisinde çemberlitaş kutu bulunmuyor.En kolayı Lonca Lisansı gibi ekleri İKV Dükkan'a taşımaktır bence.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)