bir SZN DÜŞTÜ :d
orda tuş yapmışmı adamlar gözüm aç kapa alışverişin diye.. Allah akıl veriken ne kapının arkadasındamıydınki kullanamıyorsun beynini...

Yine yanlış yazmışsın aliş m.2.5 değil m2.5 olcak o.GucluSavasci yazdı:Yorukefe yazdı:m.25 mor element koruyucu sadece sende var galibaGucluSavasci yazdı:DEVAM EDİYOR... 2. mor gözlüğüde çekmiş bulunmaktayım...
m.25 mor element koruyucudan sonra m2.5 mor hedef netleştiren lodos gözlügüde..
eklenmiştir... 75 bin kpgitti..
bir kere pembe yıldız rütbede gözlük çekip sonra rütbeyi bırakmıştım..
tekrardan tek yıldız pembe rütbesindeyim......
m.25 mor element koruyucu gözlüğü olduğunu söyleyen tek adamsın(!) nerden buldun o gözlüğü ?
![]()
He bu arada o Yezda adındaki 13 level karakteri sil...
Not: Yetkililer tehdit vs. yoktur rica ettim.
laf olsun diyemi konuşuyon.. bizim senin konuşmanı duymaya ihtiyacımız yok.. anlayan anladı m.2.5 hedef ve m.2.5 elemnt koruyucu anlayan anladı..
sen etmeden ben edecem bıde kontrol edıyomuş gergedan soyu bu çocuk bak şimdı 7 gün hesabım kapatılcak yine açacam yine kapatılcak :evil:haydegidelum yazdı:Benim Çarım La O ? Şimdi Bu adam Bana Konusunda MAL Diyerek Hakret Etmiş Oldu Gene Buna Bloke VermiycekmisinZ ?
Adam Yöneime Küfür eder 7 Gün Yer
Ben Bi Lan Derim 14 Gün Yerim ?
Adam Benim Anama Bacıma Küfür Eder 14 Gün Yer
Ben Ona Küfür Ederim 21 Gün Yerim ?
Where İs The Adalet..
Bu Konu Tartışmaya Yöneliktir Kapatılması Gerek.Yoksa Çok Pis Küfürler etcem
Doğru söze ne denir gerçi kelimeyle ifade etmekte artık git gide zorlaşıyorhaydegidelum yazdı:Haseki Kapısını Mesken Tutup İçeri Girmesinler Diye alış Veriş Açarak Kesmek Özel Yetenektir ve bu Bi Alicikte Vardır.GucluSavasci yazdı:
Alicik kime yetiştireceksin örs parasını 3m sınırlı para nede olsaGucluSavasci yazdı:MERHAMEtliyim sizin karizmanızı alırken örs parası koymak için açıyorm alışverişi zuhahahahaha
AMA ne yapayIM lanet olsn içimdeki insan sevgisineD:D:D
Alicik çakma çarlara yatırıyo paraları ondan böyle az parası var!xyozgatx66 yazdı:Alicik kime yetiştireceksin örs parasını 3m sınırlı para nede olsaGucluSavasci yazdı:MERHAMEtliyim sizin karizmanızı alırken örs parası koymak için açıyorm alışverişi zuhahahahaha
AMA ne yapayIM lanet olsn içimdeki insan sevgisineD:D:D
![]()