Gbm 71 bug

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Gbm 71 bug

Mesaj gönderen thebn »

Öncelikle benim ustalığım şifacı üstüne savaşçıdan anlamam arkadaşım konu açmaya üşendiği için ben yazıyorum. Neyse sorunumuz; Çemberli'de Stu'ya giderken ilk gbm-71 e bug yapacağız diyorlar ama biz bug'u nasıl yapıyorlar bilmiyoruz(Ben aşağıda beklediğim için öğrenemedim.).Neyse nasıl bug yapıp kesebiliriz anlatabilecek var mı?
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Gbm 71 bug

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

thebn yazdı:Öncelikle benim ustalığım şifacı üstüne savaşçıdan anlamam arkadaşım konu açmaya üşendiği için ben yazıyorum. Neyse sorunumuz; Çemberli'de Stu'ya giderken ilk gbm-71 e bug yapacağız diyorlar ama biz bug'u nasıl yapıyorlar bilmiyoruz(Ben aşağıda beklediğim için öğrenemedim.).Neyse nasıl bug yapıp kesebiliriz anlatabilecek var mı?

Benim anladığım kadarıyla gbm 71 i menzil dışı bırakıp kalfayı çekip kesmek o da şöyle oluyor 1 tank 1 büyücü içerde gerisi dışarda bekliyor tank kalfayı çekiyor makine büyücünün kutup menziline girince o da dışarı çıkıyor ve büyücü makineyi kutuba alıp dışarı çıkıyor bu sırada tank tekrar içeri girip kalfayı çekiyor ve gbm71 e menzil olmuş oluyor şuanki gruplar 4 1 1 girdiği için 4 fiziksel büyücüde kalfayı yatırıp enerjilerini kudretlerini doldurup gbm71 e başlıyorlar ben yazından bunu çıkardım.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: Gbm 71 bug

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

Cok mantiksiz bir bug.

Kalfayi buyucu ceksin tesla biraksin kalfanin basi donsun makineyi kesin :D

İlk bas icin de tan sol koseden biraz ilerde dursun
Buyucu sag taraftan makineye 1 fizik vursun 2-3 adim geri kutup (makine kutuba girmemeli) buyucu olur tank kosar kalfayi ceker
Kalfa uzaktan vurdugu icin makinenin arkasindan vurur sonuc olarak yerine daha hizli donermsiz kalfayi cekince makine yerine orturur.

Not makineyi duvarda sikistirin. En kolay kesim yontemi (. Duvardan gecerken kutup acin)
10 buyucu den 1 i yapabiliyor.
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B