ferhaTRelaxx yazdı:Şaşırmış Durumdayız . 26 gösteriyorsun alicikkkk![]()
Yaşlar KaÇ
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yaşlar KaÇ
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
AHAHAHAHAHAHAHAHAAH DDDDDDDD KANKİİİİ İZDİVAÇA ÇIKMALISIN BENCEEEhaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
BBM PİN : 2709C9F2
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
katılcam kanka zengi bi hatun bulcam sonra sobee nin %51 ini alıp başına seni geçircem :mrgreen:OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHAHAAH DDDDDDDD KANKİİİİ İZDİVAÇA ÇIKMALISIN BENCEEEhaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
-
- Cin Avcısı
a :mrgreen: hahahhaydegidelum yazdı:katılcam kanka zengi bi hatun bulcam sonra sobee nin %51 ini alıp başına seni geçircem :mrgreen:OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHAHAAH DDDDDDDD KANKİİİİ İZDİVAÇA ÇIKMALISIN BENCEEEhaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
Ceza .....
bizim aspelyayla evlendirelim seni gencim güzelim diye dolanıyordu ortalıktahaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:xLequarento yazdı:a :mrgreen: hahahhaydegidelum yazdı:katılcam kanka zengi bi hatun bulcam sonra sobee nin %51 ini alıp başına seni geçircem :mrgreen:OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHAHAAH DDDDDDDD KANKİİİİ İZDİVAÇA ÇIKMALISIN BENCEEEhaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
Nefs Alsın Yeter :mrgreen:Reverence yazdı:bizim aspelyayla evlendirelim seni gencim güzelim diye dolanıyordu ortalıktahaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
-
- Cin Avcısı
:mrgreen: :mrgreen:haydegidelum yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:xLequarento yazdı:a :mrgreen: hahahhaydegidelum yazdı:katılcam kanka zengi bi hatun bulcam sonra sobee nin %51 ini alıp başına seni geçircem :mrgreen:OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHAHAAH DDDDDDDD KANKİİİİ İZDİVAÇA ÇIKMALISIN BENCEEEhaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
Nefs Alsın Yeter :mrgreen:Reverence yazdı:bizim aspelyayla evlendirelim seni gencim güzelim diye dolanıyordu ortalıktahaydegidelum yazdı:Yaşım 19 Boyum 1.75 Kilom 71 Beyaz Tenli Atletik Vücudum Var Saç Rengim Kahverengimsisiyahsı bi renk ! Bu Muhabbet Nereye Gitcek Çok Merak Ediyorum Mesela : Üst Katta Aysu Abla Var Yaşı 21 Güzel Fiziki Var Esmer tenli Saçları Siyah Gözleri Yeşil Kocası Murtaza Abi Atletik Vücütlu ! ... :mrgreen:
Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
ASpeyla ile tanıştırın zanzalar Nefes Alıyomuş :|
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ezer geçer
Sllaw YAni Juliet isim ve Demirxkelebek Merve YAşı 25
tespiti
ikiside iki yıldız kahverengi
ikisin adıda merve ve tespit...
BÖLGEDEN MERVE DEİLİM demek öylemi Slaw bak bakalım kim MErVe
konuyu saptırmayın arkadaşlar

tespiti
ikiside iki yıldız kahverengi
ikisin adıda merve ve tespit...
BÖLGEDEN MERVE DEİLİM demek öylemi Slaw bak bakalım kim MErVe
konuyu saptırmayın arkadaşlar

ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
- senikimLeraLdi
- İskele Babası
Duydum ellere yarmış yerini yeller almış çoktan..Bense kendimi salmış yüreğini yaralar sarmış yoktan ..Bir kızı bir oğlu varmış kendi hayatına dalmış ..En acısı da beni hatırlamamış unutmuş çoktan
bu konu beni hüzünlendiriyor..Melankolik şarkılar dinleyip hırçınca esnemek istiyorum !
ops:
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ