İlk önce Parayı PTT'e veya Bankaya yatırıyorsun.(Onların hesaplarına sitede yazıyor)Daha sonra Eve gelince Bir Mail atıp adını soyadını ve Yatırdığın Tarih ve Saati atarsan daha iyi olur.Bundan Sonra Siparişlerim bölümüne tıklıyorsun Tamamlandı yazıyorsa oraya tıklayıp epinleri alıyorsun.
Kardeş bişe sorucam e-pinler sana 5 gün içindemi geldi ?
Aynı Günde geldi,Kullanım tarihini ben geç işaretledim
Sipariş Tarihi ve Teslimat Tarihlerine bakarsan orda yazıyor.
Tamam şimdi farkettim bende bugün havale yaptım da 11 gibi 6 saat olmuş sana 20.13 te vermişler inş banada aynı gün içinde verirler de yükleriz artık şu lonca lisansını.
17 yaşındayım diye bana havale yaptırmayan o pis karıyı kınıyorum. Şimdi ben gidip ne yapayım AMEKE.Ananla babanla gel diyor ben onlara desemki anne sizin verdiğiniz harçlıkları biriktirip oyun için birşey alcam ne yaparlar sizce :arrow: :evil:
IIxDyNaCxII yazdı:17 yaşındayım diye bana havale yaptırmayan o pis karıyı kınıyorum. Şimdi ben gidip ne yapayım AMEKE.Ananla babanla gel diyor ben onlara desemki anne sizin verdiğiniz harçlıkları biriktirip oyun için birşey alcam ne yaparlar sizce :arrow: :evil:
Havale için yaşa bakmıyolar ki kardeş bankaya mı gittin ne yaptın ptt ye git
Hayalxet yazdı:İstanbul Esenler ve Bayrampaşa civarında da kutu satıldığı gösterilen yerlerde kutu bulunmuyo. :evil:
Hatta Adamlar Kutunun Ne Olduğunu Bilmio Adama Sordum Bugün İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu Var Mı Diye Adam Bana 100 Kontör Var Veriyim mi Dedi.
Esenler / Bayrampaşa / Bağcılar / Şişli-Mecdiyeköy Bu 4 İlçeye Gittim Bir Kutu Bulamadım 15-20 Yere Baktım Bir Dahada Bakmam Arkadaş Sinirlerini Bozuyor İnsanın Paramızla Rezil Mi Olalım
merhaba arkadaşlar ben bursada oturuyorum ve ikv çemberlitaş kutuyu hiçbir yerde bulamadım.ve en sonunda üyelikal dan almaya karar verdim ancak aklımda bir takım sorular oluştu.şimdi bu üyelikaldan aldığımız kutunun içerisinde bize lonca lisansını da veriyor mu?