Büyücü Çemberlitaş.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Mescan053
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Büyücü Çemberlitaş.

Mesaj gönderen Mescan053 »

Merhaba. Ejderli Büyücümün 1650 Civarında Buz , 650 Civaranda da Fiziği Var. Fakat Charla Hiç Çemberli Atmadım. Arkadasım atmıstı Hep. Artık Bende Atmak Istıyorum Fakat arkadasımla İletişimim Koptu. Sizden Ricam Bana Tek Cümleyle Ne yapmam Gerektıgını Sırasıyla soylermısınız. Mesela ;

Gmbx : Tankın ve Ofansın Dırencını Kırdıgı Zaman Buyu Bozma Atılacak.
Stuart : Enerjin Benım Dedıgı Zaman , Kutub Açılacak.
Semiha : Direncı Kırdıgı Zaman Tankın Ve ofansa Büyü Bozma Atılcak.

Bukadarını Bılıyorum. Fakat Stuartta İzledigim Videolarda Enerjın benım Demeden 3 Sanıye Once Kutub Acılıyor. bunu Nereden Bılıyorlar Yanı enerjın Benım Diyecegını nerden Anlıyoruz ? Şimdiden Teşekkur Ederim . Kolay Gelsin.
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Büyücü Çemberlitaş.

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Mescan053 yazdı:Merhaba. Ejderli Büyücümün 1650 Civarında Buz , 650 Civaranda da Fiziği Var. Fakat Charla Hiç Çemberli Atmadım. Arkadasım atmıstı Hep. Artık Bende Atmak Istıyorum Fakat arkadasımla İletişimim Koptu. Sizden Ricam Bana Tek Cümleyle Ne yapmam Gerektıgını Sırasıyla soylermısınız. Mesela ;

Gmbx : Tankın ve Ofansın Dırencını Kırdıgı Zaman Buyu Bozma Atılacak.
Stuart : Enerjin Benım Dedıgı Zaman , Kutub Açılacak.
Semiha : Direncı Kırdıgı Zaman Tankın Ve ofansa Büyü Bozma Atılcak.

Bukadarını Bılıyorum. Fakat Stuartta İzledigim Videolarda Enerjın benım Demeden 3 Sanıye Once Kutub Acılıyor. bunu Nereden Bılıyorlar Yanı enerjın Benım Diyecegını nerden Anlıyoruz ? Şimdiden Teşekkur Ederim . Kolay Gelsin.

Gbmx 74 candan itibaren tüm grubun direncini -1000 yapar o anda büyü bozma yapmazsan tanka feci hasar alır

Stuart 45 saniyede bir 1 kişiye ölümcül korkteks atar ve o sırada kutup açılması gerekir

Semihada da gbmx in aynısı direnç kırmayı 6 sn de bir yapar eğer bozmazsan tank veya kime dönmüşse fazla hasar verebilir.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Mescan053
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Saolasın. peki Yol Savascısı Ve Gaffar Veya Daha Ne Varsa Sadece Bu 3 ü mü Var KArdesım ?
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Mescan053 yazdı:Saolasın. peki Yol Savascısı Ve Gaffar Veya Daha Ne Varsa Sadece Bu 3 ü mü Var KArdesım ?

Şuan 4 büyü 1 şifa 1 savaşçı şeklinde girdikleri için o yönden yazayim sana Yol savaşçının yanındaki köpeği hasarı en düşük büyücü alır canını 89 yapar ve menzilin dışında durur.Geriye 3 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçı kalır, tank büyücüye hs atar ve yaratığa vurmaya başlanır canı 74 te Bu mermi senin için der ve 1 kişiye atar o sırada kutup açılması gerekir bunu 30 sn de bir tekrarlar fakat aksıya bilir görerek açmanızda fayda var Yol savaşçısı canı 49 da iksir içer bu böyle devam eder.

Dışardaki semihayı yazmıyacağım direk içeri giriyorum gaffar ve semiha orada sizi beklemektedir,dirençler açılır c.k dağıtılır ve herkes yerini aldıktan sonra tank çeker bu sırada 1 büyücü semihayı gaffardan biraz uzakta tutar çünkü semiha ateş çember atmaktadır,daha sonra herkes yerine geçer ve semihanın çemberi ayarlanmaya başlar çünkü semiha yanına çektiğinde çekilen kişiye ateş çemberi vurmaya çalışılır bunuda kutupla ayarlıyabilirsiniz çünkü kutupta olan bir kişi hiçbirşeyden etkilenmez daha sonra tank hasarı yüksek olan büyücüye hs atar ve gaffarın canı 90 olur bu sırada büyü bozmacı büyücü sürekli tankın direnç kırmasını bozar yoksa feci hasarlar alabilir bu da şifacıyı biraz zor durumda bırakır daha sonra semiha 50 candan 10 cana getirelene kadar vurulur canı 10 da semiha brini içine çektikten sonra herkes 1 fizik atıp kritik geldikten sonra kons açıp semihaya durmadan vurur hasarlar sağlam ise 9 canda bile erg paylaşsa kesilir daha sonra tek başına kalan gaffarı hs ile kesmeye başlanır canı 89 da kaos atar bu sırada herkes kendine büyü bozması lazım yoksa ölür gaffar 74 candan itibaren sana acıyorum diyerek hiddet sıfırlar hs yok ise vurmayın yoksa ölürsünüz gaffar 69 canda deprem atar bu 40 sn bir tekrarlar kaosuda 45 sn bir tekrarlar deprem süresine göre kutup açılır ve kesim böyle devam eder.

Hepsinin kısa özeti budur.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Arkadaşlar güzel anlatmışlar ellerine sağlık bende şunu söyliyim bunları okudun öğrendin diye tamam zannetme ilk girişlerinde çok zorlanırsın yavaş yavaş alışacaksın.
Kullanıcı avatarı
Mescan053
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hepinizin Ellerinize Saglık. Teşekkurler. Gbmx Stu Semıha Yol u Anladm Gaffar Biraz Karışık. İyi Forumlar.

“Büyücü” sayfasına dön