Biz de bırakalım madem. Dönüp gideriz kolay. 3 yaşında bi kuzenim var zorluk gördüğü zaman o da küsüp gidiyor. Abimsiniz, büyüğümsünüz, eli öpülesi insanlarsınız. Saygıda kusur etmemeye çalıştım bu zamana kadar, bundan sonra da böyle olur ama bilin ki verdiğiniz kararların arkasında değilim.
Biz dosta karşı da düşmana karşı da BERABER karşı dururuz. Aileler öyledir değil mi?
~ Osmanlı Loncası ~
Re: ~ Osmanlı Loncası ~

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Selamün Aleyküm loncadaşlarım ve ailem, hepinize kolay gelsin. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Nasılsınız, nasıl gidiyor, durumlar nasıl, oyun içi, oyun dışı vaziyet nedir, kim ne yapıyor, kimin neye ihtiyacı var, kim ne üretiyor, kimin nesi eksik en kısa sürede bana bildirilmesini istiyorum. Ayrıca herkes elinden geldiğince kudret iksiri üretmeye başlasın.
Saygıdeğer Celal abim, KRAL'ım, en kısa sürede görüşelim mümkün olursa. Seninle konuşmak istediğim şeyler var, hatalarımı telafi etmek istiyorum huzurunda. Cezam neyse kesersin.
Hepinize bol sabırlar diliyorum. Osmanlı ismini taşımak için hepinizin elinden geleni yaptığınıza ve yapacağınıza da inanıyorum. 16 Haziran 2012 Cumartesi 14:30'da gireceğim LYS-5 için dualarınızı bekliyor, o günden sonra beraber olacağımızın müjdesini de veriyorum. Ona göre hazırlanın.
Nasılsınız, nasıl gidiyor, durumlar nasıl, oyun içi, oyun dışı vaziyet nedir, kim ne yapıyor, kimin neye ihtiyacı var, kim ne üretiyor, kimin nesi eksik en kısa sürede bana bildirilmesini istiyorum. Ayrıca herkes elinden geldiğince kudret iksiri üretmeye başlasın.
Saygıdeğer Celal abim, KRAL'ım, en kısa sürede görüşelim mümkün olursa. Seninle konuşmak istediğim şeyler var, hatalarımı telafi etmek istiyorum huzurunda. Cezam neyse kesersin.
Hepinize bol sabırlar diliyorum. Osmanlı ismini taşımak için hepinizin elinden geleni yaptığınıza ve yapacağınıza da inanıyorum. 16 Haziran 2012 Cumartesi 14:30'da gireceğim LYS-5 için dualarınızı bekliyor, o günden sonra beraber olacağımızın müjdesini de veriyorum. Ona göre hazırlanın.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
İyi dileklerin ve yazıların ile sayfamıza renk kattığın için sağ ol İhsan kardeşim. Yüce Rabb'imizin rahmeti ve bereketi üzerinde olsun, umarım sınav sonucu dediğin gibi başarı dolu olur. Teşekkürler tekrardan. 
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Kandiliniz mübarek olsun
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler, sizlerin de geçmiş kandili mübarek olsun.ALKOLIZM yazdı:Kandiliniz mübarek olsun
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Kutu alır almazoyundayım millet, plussız giresim yok. 
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
An itibari ile loncadan çıkmış-atılmış bulunuyorum zaten umrumda değildi
Loncaya girdiğim de bi sıcaklık vardı dayanışma vardı adımı değiştirdikten sonra bunlarım hepsi buhar olup uçtu bana hayalet muhabelesi yapıldı işleri olmayınca selamımı bile almayan 'Ertürk bey' işine gelence yakama bile düşer oldu ona yardım ettik sonra selalmızı almaz oldu istediğim bi yerimi yırta yırta ceket üretmişken onlar tam kadro birlik beraberlik de işine geleni yaptılar loncadaki bütün karakterlerin şifresini bilen Tayfun abi ve Ertürk hepsinin karizmasını satarak tamamen kendi çıkarlarına kullandılar(Lonca kurucusu olan karakterler de dahil)Loncada İbrahimin yoğun baskısı olmasına rağmen kaldım İbrahim sürekli çıkalım dedi ben ise sürekli aksısını yaptım ve kaldım sonuç olarak o haklı çıktı zaten aha kendini bilmiş Ertürk tarafından atıldık kendisini başkan sanan ukala birinden başka değil gözümde yaptığım yardımdaki hakkımı helal etmediğimi de ağır şekilde belirtiyorum ne halt yerse yesin zaten selamımı bile almayan birinden hayır beklemem yanlış oldu son olarak da Tayfun abinin düzenlediği anlaşmaya uymadığım için son dk kavgasına kaldık sırf 1 hidrojen için yaptığı kötü şeyleri buraya koyuyorum ki ne olduğunu gören görsün
Yardıma gerek kaldığında ben zaten fazlasına açık olduğumu göstermiştim zor durumda iken bile elimden geleni yapmıştım bundan sonrada o Ertürk efendinin uygun tepkiyi almasını da isterim ama oda olmaz çünkü loncanın yönetim ile ilgili hiç biri oyunda yok! burdan sizede sesleniyorum Harun abi Sercan abi siz loncada olmaz iseniz zaten böyle olur lonca Ertürk adlı çocuğun elinde kaldır böyle rezillikler olur hadi eyvallah sanki bana lonca yok :twisted:
Adımı değiştirdikten sonra bana hayalet muhabelesi gösterceklerini bilseydim hiç girmezdim daha iyiydi hem paraya hemde İbrahim haklı çıktı
Loncaya girdiğim de bi sıcaklık vardı dayanışma vardı adımı değiştirdikten sonra bunlarım hepsi buhar olup uçtu bana hayalet muhabelesi yapıldı işleri olmayınca selamımı bile almayan 'Ertürk bey' işine gelence yakama bile düşer oldu ona yardım ettik sonra selalmızı almaz oldu istediğim bi yerimi yırta yırta ceket üretmişken onlar tam kadro birlik beraberlik de işine geleni yaptılar loncadaki bütün karakterlerin şifresini bilen Tayfun abi ve Ertürk hepsinin karizmasını satarak tamamen kendi çıkarlarına kullandılar(Lonca kurucusu olan karakterler de dahil)Loncada İbrahimin yoğun baskısı olmasına rağmen kaldım İbrahim sürekli çıkalım dedi ben ise sürekli aksısını yaptım ve kaldım sonuç olarak o haklı çıktı zaten aha kendini bilmiş Ertürk tarafından atıldık kendisini başkan sanan ukala birinden başka değil gözümde yaptığım yardımdaki hakkımı helal etmediğimi de ağır şekilde belirtiyorum ne halt yerse yesin zaten selamımı bile almayan birinden hayır beklemem yanlış oldu son olarak da Tayfun abinin düzenlediği anlaşmaya uymadığım için son dk kavgasına kaldık sırf 1 hidrojen için yaptığı kötü şeyleri buraya koyuyorum ki ne olduğunu gören görsün
Yardıma gerek kaldığında ben zaten fazlasına açık olduğumu göstermiştim zor durumda iken bile elimden geleni yapmıştım bundan sonrada o Ertürk efendinin uygun tepkiyi almasını da isterim ama oda olmaz çünkü loncanın yönetim ile ilgili hiç biri oyunda yok! burdan sizede sesleniyorum Harun abi Sercan abi siz loncada olmaz iseniz zaten böyle olur lonca Ertürk adlı çocuğun elinde kaldır böyle rezillikler olur hadi eyvallah sanki bana lonca yok :twisted:
Adımı değiştirdikten sonra bana hayalet muhabelesi gösterceklerini bilseydim hiç girmezdim daha iyiydi hem paraya hemde İbrahim haklı çıktı
En son UltoR tarafından 19 Haz 2012 00:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum Kurallarına uygun değil.
Sebep: Forum Kurallarına uygun değil.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- MonarChy18
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bak Eren beni Eren de Melihte Zekoda Tayfunda Celal Abi ve Harun abide yıllardır tanırlar . Biz Bu adamlarla neler atlattık neler gördük bilsen emin ol ki Bu adamların bu yazdıklarını kale almıcanı bilir yazmazdın
Melih ve Erende sana çok sabrettiler Ki konuşmalarımızda genel geçen konuydu bu
Demişsinya karizma satıp kendi çıkarlarımıza kullanıoruz Biz o karizmaları sabah akşam satıp Anamızın helal sütü gibi paramızı kazandık ve gidip Loncaya arttırıcı aldık o paraların 60 m si ile Böyle bizim tanımadan konuşuosunya bu cevap beklediğin Harun abiler Celal abiler bu yazdıklarını görseler emin ol güler geçerler Hatta Altına yazı yazıp gerekirse senin gibi bi çocuu bile kale alırlar O yönden sıkıntı yapma Ama bak atılman gerçekte iyi oldu bundan sonra yok şuraya gelemem yok işim var yok bilmemne gelmek istemediğin sna item lazım olmaya yerlere zorla geldiğinide bilmeyen yok Emin ol senin atılman loncadaki arkadaşlarımızı çok memnun etti arkandan üzülecek yapmasaydınız diyecek bi kişi yok
ERTÜRK YÜKSEL Sevgilerimle...
ERTÜRK YÜKSEL Sevgilerimle...
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Yıldırım Bayezid
Akşam akşam güldürdünüz iyi geldi.. öncelike demişsinki loncadaki bütün şifreleri bilen tayfun abi ve ertürk bunları kendi yararları için kullandılar
sattığım çalar ve sahipleri belliydi kimseden zorla şifre veya çar almadım kimisinden rica ettim çarını verdi kimisi sölemeden al bunlarıda sat dedi örn : Celal abi, Harun abi.. kendi yararına kullanıyo demişsin ama kime ne yardım ettiğimiz ortada.. ben yırtına yırtına ceket ürettim demişsin ki kimse bizm loncaya gel sana ceket üretcez sözü vermedi isteyen kişi istediği kişiye yardımcı olur istedğine olmaz ki sen ertürke pant üretirken sıra bendeydi bendeydi diye pm ler atıyodun ve üretim bittiği gibide ceket reçetesini alıp üretime başladın kendinde ürettin h.o. ama zamanında ben demiştim eren bu çocuğa yardım etmezsek yarın birgün çok ağlarlar bunu dündeme getirirler ve gündemede getirip beni de şaşırtmadınız
selam almıylar dıyosun ama e mübarek her saniye herkez pc başında ibo eren selam versin diymmı beklıyo kiminin işi vardır kimini kanalı kapalıdır bu neyin kafası.. loncanın başına gel harun abi ve sercan demişsin ama biz kimsenin arkasından iş çevimiyoruz ki harun abi senden daha iyi biliyo loncada olanları gönlün rahat olsun..
sana lonca mı yok haklısın bulursun 2 güne bi lonca ama 1 ayada başka bi loncaya girceğine şüphe yok
yolunuz açık olsun arkamızdanda istedğine istediğiniz gibi sallayabilirsiniz Osmanlı locnasınıda bizide bilen biliyo başımız dik anlımız açık..
ÇelebiMehmet
sana lonca mı yok haklısın bulursun 2 güne bi lonca ama 1 ayada başka bi loncaya girceğine şüphe yok
yolunuz açık olsun arkamızdanda istedğine istediğiniz gibi sallayabilirsiniz Osmanlı locnasınıda bizide bilen biliyo başımız dik anlımız açık..
ÇelebiMehmet
ÇelebiMehmet
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Erenciğim loncadan atılman umrunda değil madem neden buraya yazıyorsun, facebook grubuna yazıyorsun, mesaj olara kyazıyorsun bu 1.
Sen loncaya girdiğinde neredeyse herkes oyundaydı ve sürekli grup bölgesi yapılıyordu sana bunun sıcaklığı gelmştir bu 2.
Ayrıca, ben yönetimdeki görevlerimi bırakıp kendimi Nefer seviyesini düşürdüm. Bu loncanın yürüyebilmesi için illa başında yönetici olması gerekmiyor.
Sen loncaya girdiğinde neredeyse herkes oyundaydı ve sürekli grup bölgesi yapılıyordu sana bunun sıcaklığı gelmştir bu 2.
Ayrıca, ben yönetimdeki görevlerimi bırakıp kendimi Nefer seviyesini düşürdüm. Bu loncanın yürüyebilmesi için illa başında yönetici olması gerekmiyor.