~ Osmanlı Loncası ~

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: ~ Osmanlı Loncası ~

Mesaj gönderen SpyderFreak »

İlla imza kampanyası mı düzenleyelim şu loncayı tam tekmil toplamak için? Ne yani İbrahim Tatlıses konserinde silahlı çatışma oldu diye organizatör ile İbo işi mi bıraksın? Sobee fuarında kavga çıkarsa Türk Telekom desteği kesip fuarlar iptal mi olsun? Sobee mi kapansın? Saçma sapan kararlar alma Celal abi, gereksiz. Önümüzdeki buluşmalar ve fuarlarda gereken yapılır. Ayrıca 18 Haziran'dan itibaren buralardayım. Herkes silahlarını kuşansın cephaneleri doldursun.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Merhabalar, Celal abi yakın zamanda bana Skype, Msn,Veya Facebook'tan ulaşabilirmisin?
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Celal abi. Bana öyle dedin böyle dedin şöyle ettin. Ben de sen kararını değiştirene kadar yakandayım bunu bil.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Selamun aleykum
Gencler nasilsiniz iyisinizdir inşallah. Buluşmada bulunan gencler biliyor bilmeyenler icin hatırlatma yapmak isterim.
Bu tatarian insanı ile bizim lonca dan kimin sohbeti alışverişi varsa bitirsin.
Bu bir rica değildir unutmayınız. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen bana ulaşabilir.
Hepinize iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Eyvallah Harun Abi. ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

An itibariyle kendimi Nefer seviyesine indirmiş bulunmaktayım, bilginize.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tatarian ile hiçbir şekilde muhabbetim olmamasına rağmen kiminle alışveriş edip kiminle muhabbet edeceğimize de bırakın biz karar verelim. Gerekirse oyun içinden de dışından da istediğim kişiyle istediğim şekilde muhabbet ederim, gereği neyse yapılsın. bilginize.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

No comment.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Ben bu buluşmaları organize ederken asıl amacım oyun dısında da bir ortam yaratmak ve bunu gercek manada aile ortamına çevirmekti.

Son buluşmayı istemeye istemeye yapmıştım ki Sercan'in hatırı icin.
Bu oyunda kavga etmediğim insan sayısı çok az. Ama hepsiyle konuşup anlaşabildim.
(bkz. KurtReis )
Fakat bu buluşmada anladım ki bazı kisilerin amacı bu aileye dahil olup bu topluluğu çıkarları icin kullanmamış.
Ben buna müsaade etmem, ettirmem. 2 yıllık emegimi ailem dediğim insanlar yıkıyorsa bende ceketimi alır giderim.
Herkes bilir beni düşman yıkamaz, bela yıkamaz. Ama dost, kardes dediğim insanların bu denli alcalip çıkarcı olmaları beni yıktı.
Evren yası gereği oldugundan fazla sınırlı bir "kardesimdir". Ama bu buluşmada söylediği sözler beni derinden sarstı. Olsun, herkes o yaslarda hata yapar. Yine de laf söylemem, söyletmem. Ama kızgınlığım gecmis degil. Ertürk'ü zaten herkes biliyor. O hep aynı. Ne yaptıysam, ne söylediysem düzelmedi. Bir olay yüzünden onu da silecek değilim. Ama elime geçirdiğimde sağlam haslayacagim beyefendiyi.

Her neyse öyle ya da böyle dargın oldugum kisilerin adını vermeyeceğim. Yakın zamanda foyalarini kendi elleriyle ortaya dökecekler zaten. Umarım siz değerli tılsım insanları bunun bilincine varır ve ona göre hareket eder.

Lonca ile bir bağım kalmadı ama bu lonca kisi veya kisilere "haksızlık, adaletsizlik" dısında suc işleyen kimseye dargın olamaz. Osmanlı duruşu bu değildir, olmamalıdır. Bilinmeli ki osmanlı, yıkıcı degil yapıcı bir tutum sergiler. Kisiler arasında ki husumet elbette giderilebilicek husumetlerdir. Taraflar konuşur, diyet ödenir ve bu "barış" imzalanır.

Özet ; Osmanlı loncasi olarak kimseyle husumetimiz yoktur, olmayacaktır. Kisiler kendi kararını verip burada açıklanabilir. Ancak burası adaletin temsil edildiği yer. Kimse tek basına lonca hakkında karar veremez.

Esenlikle ve saglicakla kalın.
tocor
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen tocor »

Öncelik Harun abi ve Celal abi beni yaklaşık 5 yıldır ara ara oyunda gordünüz ve loncanızda barındırdınız bende hiç bir zaman sohbetinizi dostluğunuzu unutmadım ve şu oyuna geri dönmemdeki yegane sebep sizlersiniz..
Son yaşanan olaylar ani ve büyük kararları doğurdu ama ben hepsinin sinir haliyle verilmiş kararlar olduğunu düşünüyorum ve sakin kafa ile tekrar düşünülmesi gerektiğine inanıyorum..
Ben oyuna, yeni düzene daha yeni yeni adapte olurken Osmanlı loncasını daha yeni kurmuşken sizin oyunu bırakmanızı ara vermenizi doğru bulmuyorum işlerinizin yoğunluğunu anlayabiliyorum ama isterseniz zaman ayırabileceğinizide biliyorum..Ve sizde bende çok iyi biliyoruz ki ilk defa zorluklarla karşılaşmıyoruz daha büyükleriniyle karşılaştık daha niceleriyle karşılaşacağız ama benım tanıdğım Celal, Harun bu değil.. Celal abı senın bırakmanı Harun abinin bu kadar az zaman ayırmasını size yakıştıramıyorum ama ben sizleri yanlış tanımışsam oda benım ayıbım olsun.
ÇelebiMehmet

“Lonca İletişim” sayfasına dön