Eren kardeşim 3-5 dengesiz yüzünden severek oynadığın oyundan vazgeçme. Bak bu linkteki KeyScrambler programı çok güzel. StayAway paylaşmış zaten 2. yada 3. mesaj olması lazım. Güvenle oynayabilirsin.TRrelaxTR yazdı:Yaşamış olduğum vahim durumdan dolayı 5 aydır karakterlerimi kaybetme tehlikesi ile uğraşıyorum.Oldukça tehlikeli bir vaziyette olduğum için bu kişiler bulunana dek ben ve ortağım oyuna ara veriyoruz şifreyi kimsenin öğrenemiyeceği bir şekilde değiştireceğim
~ Osmanlı Loncası ~
Re: ~ Osmanlı Loncası ~

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- VMurad
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
İhsan Abi seninde cuman mübarek olsun
Sınıfımı temiz, sorunsuz geçtim sayın lonca mensupları yaz mevsiminde çalışma durumum var eğer çalışmassam sabah akşam oyundayım
Sınıfımı temiz, sorunsuz geçtim sayın lonca mensupları yaz mevsiminde çalışma durumum var eğer çalışmassam sabah akşam oyundayım
Herkese selamlar.
Sayfamızı ziyaret edip mesaj bırakan dostlara da teşekkürler.
Sercan, o yayınladığın güvenlik hakkında ki postu lonca listesinde bir yere yapıştır. Belki birilerine faydamız dokunur, dua alırız.
Yasin, ben oyuna girmeye başladım. Seni de pistlerde görmek isteriz.
Sercan, o yayınladığın güvenlik hakkında ki postu lonca listesinde bir yere yapıştır. Belki birilerine faydamız dokunur, dua alırız.
Yasin, ben oyuna girmeye başladım. Seni de pistlerde görmek isteriz.
İhsan ağabeyim Aleyküm Selam mesaj atan güzel ellerine sağlık.
Millet uygulama sınavlarının anasını sattım hocalar bile şaşırdı en zor soruyu çektim ama Allah nasıl bi yürek verdiyse cevapladım.
Karnede tek zayıf var ortalamam teşekkür almaya yetti ama zayıftan dolayı alamadım, lise hayatımdaki en iyi karne.
Şimdi sadece geçen seneden kalan 2 dersi vermek kaldı onlarında sınavı 18-26 Haziran arası olacakmış ne zaman olduğu kesin belli değil.
E ben de inek sayılmam zaten 2 gün kala çalışırız. :twisted:
Hepinize seviyorum canlarımsınız, saygılar.

Tılmesa
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Aleyküm SelamNaSiHatt yazdı:Selamun Aleyküm Dostlar.
vermiş olduğum kısa ara dün sabah 8.30 itibari ile son bulmuş ve matadorxurasil geri alınmış eski sahibine iade edilmiş ve sonrası ona kalmıştır ayrıca o olay ile benden çalınan eşyalar geri iade edilmiştir beni 5aydır uğraştıran şahıs hala bilinmiyor ve bu olayın onun ile alakası olmadığı doğrulanmıştır
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Aleyküm Selam Foti nasılsın canım.NaSiHatt yazdı:Selamun Aleyküm Dostlar.
Yavuz gerçekten sevindim kardeşim hayırlı olsun.

Tılmesa
Oyun hayatına akşam itibariyle zırt diye geri dönmüş bulunuyorum. Yavuz, Eren, Yiğit ve özellikle Celal abi.
Sizi görmezsem yakarım dünyayı.

Tılmesa
Dün yaşanılan olaylardan sonra ara vermiş olduğum oyun hayatına artık tamamiyle son vermiş bulunmaktayım.
Hesabımda ki akçe ve karakterler Osmanlı loncasına aittir. Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
Hesabımda ki akçe ve karakterler Osmanlı loncasına aittir. Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
- VMurad
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Osmanlı
Yapma be abi tam herkes başlayacakken bırakma sende...PitbuLL yazdı:Dün yaşanılan olaylardan sonra ara vermiş olduğum oyun hayatına artık tamamiyle son vermiş bulunmaktayım.