1-Maddi imkanlarım kısıtlı bunu baştan belirtiyorum ona göre cevap verin:D
Oyunun şuanki durumu nedir lag olsun kalabalık durumu olsun oyun içi saygı sevgi olsun vesaire
2-Dediğim gibi 0dan başlamayı düşünüyorum hala TTNET den üye olanlara exp avantajı falan varmı varsa yararlanalım:)
3- Şimdiye kadar çoğunlukta kuklacı yada sancak-eminönü sunucularında oynadım Şimdi başlarsam bana hangi sunucuyu tavsiye edersiniz
4- Lonca olayı varmış onu oyunas girmediğim için malesef tam anlayamadım O konuda bikaç açıklama yaparsanız sevinirim(nasıl girilir nasıl çıkılır savaşıdır cart curt)
5-Sığınak döneminde pek çevrem olmadığı için yeni çar kasmakta çok zorlanmıştım ilk Lv görevlerinde bile Yine aynı durumu tatmak istemiyorum bunun için bana yardım edebilecek olan arkadaşlar yada loncalar klanlar varmı varsa çok memnun olurum
Biraz kendimden bahsederek konuyu sonlandırayım:)
16 yaşında olduğumu belirtmiştim adım mehmet saygıya çok önem veririm karşımdakine karşı daima empati kurar kendisini anlamaya çalışırım kimseyle kavga eden bi tip değilimdir uyumluyumdur grup oyunlarını severim İkvdede yanlız kalmayı istemiyorum burdan kendime birkaç arkadaş yada klan lonca edinemezsem başlamayı bile düşünmüyorum ama dediğim gibi hergün bu foruma girmek istiyorum nedense :mrgreen:
Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar..

[/spoiler]