Tüm üyelerin okuması rica olunur.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tokaip
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Tüm üyelerin okuması rica olunur.

Mesaj gönderen tokaip »

Öncelikle iyi günler.Konuyu açacak yer bulamadaım.En mantıklı burası olur diye düşündüm.Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.
Adım İsmail.Ankarada yaşıyorum.16 yaşında bir liseliyim.Böyle arabesk rap dinleyip saçma-sapan saç stilleri olan liselilerden değilim.Hatta okulda bana entel liseli derler.Hatta kurallara aykırı olmayacağını bilsem okula robe de chambre giderim :D.Bu şaka tabiki. Amatör senaryo yazarıyım.2-3 frp de DM lik yaptım.Tarih meraklısı ve delisiyim.Canım sıkılınca açıp tarih kitabı okurum.İkv ile ilk çıktığında tanışmıştım.O zamanlar 16 mb internet yoktu 68 kb ile indiriyodum.Büyük bir sabırla beklerdim oyunun yüklenmesini.Eskiden Eminönü komutanın biraz ilerisinde kurtadamlar olduğunu hatırlıyorum.Lakin yaklaşık 1 yıldır oyunlar aram açıldı.

Neyse konumuza dönelim.Benim için atmosfar çok önemlidir.Hatta günbirlik Sultanahmette çay içmek için Ankaradan geldiğim oldu.Ben bir oyunu özellikler atmosferi için oynarım.Dolayısı ile ikv benim için biçilmiş kaftan.Ama oyuna başladığım günden beri düşünürüm.Neden sadece İstanbul ? Benim bir kara kaplı defterim var.Hayallerimi,Senaryolarımı,Planlarımı 9 yaşımdan beri bu deftere yazarım.Ama yaklaşık 1 yıldır yazmıyorum.Bu gün sırf atmosferi Hacıbayrama gittim.Daha sonra aklıma defterim geldi.

Düşüncem şu; Oyunu sadece istanbul ile kısıtlamayalım.Misal Ankara eklenebilir.Hacıbayram,Anıtkabir,Ankara Kalesi gibi mekanlar entegre edilip npc ler eklenebilir.Oyunu baştan yaratmaktan bahsetmiyorum.Ankara eklenir,oyuncular tercihe göre istanbul yada Ankaradan başlar.Ankara görevleri eklenir.Harita büyür,oyuncu artar.Bölgeler arası geçişde tren ile olur.Eminönündeki gara npc eklenir.Ankaradaki garada aynı şekilde.Oyunun havası bir anda değişir.

Lütfen herkes görüşünü bildirsin.Eğer fikrimi beğenirseniz geliştirip yetkilere sunacağım.
Oyuncu Adı:Tokaip
Sınıf:Büyücü
Level:32
Sunucu:Teşkilat
Klan:Lodos
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: za xd

Re: Tüm üyelerin okuması rica olunur.

Mesaj gönderen COMMANDER »

tokaip yazdı:Öncelikle iyi günler.Konuyu açacak yer bulamadaım.En mantıklı burası olur diye düşündüm.Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.
Adım İsmail.Ankarada yaşıyorum.16 yaşında bir liseliyim.Böyle arabesk rap dinleyip saçma-sapan saç stilleri olan liselilerden değilim.Hatta okulda bana entel liseli derler.Hatta kurallara aykırı olmayacağını bilsem okula robe de chambre giderim :D.Bu şaka tabiki. Amatör senaryo yazarıyım.2-3 frp de DM lik yaptım.Tarih meraklısı ve delisiyim.Canım sıkılınca açıp tarih kitabı okurum.İkv ile ilk çıktığında tanışmıştım.O zamanlar 16 mb internet yoktu 68 kb ile indiriyodum.Büyük bir sabırla beklerdim oyunun yüklenmesini.Eskiden Eminönü komutanın biraz ilerisinde kurtadamlar olduğunu hatırlıyorum.Lakin yaklaşık 1 yıldır oyunlar aram açıldı.

Neyse konumuza dönelim.Benim için atmosfar çok önemlidir.Hatta günbirlik Sultanahmette çay içmek için Ankaradan geldiğim oldu.Ben bir oyunu özellikler atmosferi için oynarım.Dolayısı ile ikv benim için biçilmiş kaftan.Ama oyuna başladığım günden beri düşünürüm.Neden sadece İstanbul ? Benim bir kara kaplı defterim var.Hayallerimi,Senaryolarımı,Planlarımı 9 yaşımdan beri bu deftere yazarım.Ama yaklaşık 1 yıldır yazmıyorum.Bu gün sırf atmosferi Hacıbayrama gittim.Daha sonra aklıma defterim geldi.

Düşüncem şu; Oyunu sadece istanbul ile kısıtlamayalım.Misal Ankara eklenebilir.Hacıbayram,Anıtkabir,Ankara Kalesi gibi mekanlar entegre edilip npc ler eklenebilir.Oyunu baştan yaratmaktan bahsetmiyorum.Ankara eklenir,oyuncular tercihe göre istanbul yada Ankaradan başlar.Ankara görevleri eklenir.Harita büyür,oyuncu artar.Bölgeler arası geçişde tren ile olur.Eminönündeki gara npc eklenir.Ankaradaki garada aynı şekilde.Oyunun havası bir anda değişir.

Lütfen herkes görüşünü bildirsin.Eğer fikrimi beğenirseniz geliştirip yetkilere sunacağım.
Merhaba;
Görüşünüze hak veriyorum ancak yönetimin bunu yapması imkansız gibi gözüküypr.1.5 ay oldu ve hala daha top kapı gelmedi.Büyük ihtimal bir sonraki güncellemeylede yeni canavarlar itemler ve leveller gelecek ve karaköyün geleceği kanısındayım.Topkapıdan sonraki güncelleme ekim gibi olacak sanırım ahmet avcı bana öyle söylemişti.Yönetimin bu işleri varken bu işlerle bence uğramaşamaz ama gelseydi iyi olurdu.

İyi forumlar...
Ben tek siz hepiniz
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen ZHOOM »

Yazını dikkatlice okudum, amacım asla seni eleşitrmek değil lakin oyun İstanbul'un içinde yatıyor. Yani ikinci bir şehir daha eklenirse oyunu iki şehirle sınırlı tutamazsın anlıyormusun. Kimisi Çanakkale ister kimisi Balıkesir anlıyacağın biraz zor bu durumda.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Kullanıcı avatarı
compas01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen compas01 »

ZHOOM yazdı:Yazını dikkatlice okudum, amacım asla seni eleşitrmek değil lakin oyun İstanbul'un içinde yatıyor. Yani ikinci bir şehir daha eklenirse oyunu iki şehirle sınırlı tutamazsın anlıyormusun. Kimisi Çanakkale ister kimisi Balıkesir anlıyacağın biraz zor bu durumda.
:arrow: :arrow:
JasoNStathaMII

BEDİRHAN

JasoNStathaM
Kullanıcı avatarı
tokaip
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tokaip »

compas01 yazdı:
ZHOOM yazdı:Yazını dikkatlice okudum, amacım asla seni eleşitrmek değil lakin oyun İstanbul'un içinde yatıyor. Yani ikinci bir şehir daha eklenirse oyunu iki şehirle sınırlı tutamazsın anlıyormusun. Kimisi Çanakkale ister kimisi Balıkesir anlıyacağın biraz zor bu durumda.
:arrow: :arrow:
kültürel ve tarihi önemi yüksek iller seçilip oyuna entegre edilebilir.bu oyuna farlı bir atmosfer ve çeşitlilik sağlar.Her şeyi geçtim sultanahmet bile yok...
Nancyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Self Respect

Mesaj gönderen Nancyy »

Oyunun hikayesine göre İstanbul kıyametten kurtulmuş tek alandı sanırım.Hatta İstanbulun tamamı bile değildi bu kurtarılmış alan sadecce belirli bölgelerdi.Bu yüzden tutupta Ankarayı getireceklerini sanmıyorum. Ki oyunda hala binlerce hata varken oyunun yapısını tamamen değiştiren bir yenilik yeni hataların oluşmasına sebep olabilir.Belki ilerde yapılabilir ama bu çok uzun zaman alacaktır bence :D
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Prince666 »

Dostum, şöyle söyleyim sana, ben bu oyunun dibine inmiş bi insanım hani bu oyunda nicelerini gördüm gerçekten herşeyini bağlamış insanlar geceli gündüzlü oynamışlar item kp allah ne verdiyse hepsini yapmış insanlar gördüm, bende bu izde gidiyorum yavaş yavaş sağlam karakterlerim var üstü full çemberli itemi dolu karakterlerim var 1 den çok, tanıdığım çok insan var abim gibi sevdiğim oyunda ortağım var ama söyleyeceğim tek bi şey var oda şuki, bu oyun yönetiminin istediği gibi oyuncular yani oyunun a...na koymuş insanlar bu oyundaki atmosfere bakmıyo ne yazıkki, 2 günde 49 lv karakter kasar onlar bi kaç haftada karakteri full yapar satar onlar, işte oyun böyle kazanır ardında kalır atmosfer hikaye kurgu (ulan ayda yılda bi kafiye yapıyım dedim 5 dakka düşündüm ama bulamadım bi kafiye hiç sanatçı ruhum yok arkadaş.)
xPrince
Kullanıcı avatarı
tokaip
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tokaip »

Bilen bilir ipekyolunda geçen bir oyun var.Sadece çinliler vardı.Herkes mesuttu.Zank! Diye oyuna avrupalılar eklendi.Harita büyüdü,yeni moblar,yeni sınıflar çıktı.Oyunun popüleritesi o kadar genişki ifade bile edemiyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön