SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
karga6161
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ

Mesaj gönderen karga6161 »

Merhaba ikv yönetimi ve oyuncular öncelikle şunu belirtiyim sıgınaklar,migrat,ve cemberlitaş item dizme yeri oldugunu biliriz ki biz büyücü şifacı ve genellikle azcıkta olsa savaşcılar bunun peşinde koşarız asıl konumuza gelelim ki bu en büyük sacmalık adam 6-7 parca yücelen item buluyor (savaşcı) gelip 1881 fizikli büyümü 2600 büyü şifacımı rahatlıkla elini sallaya sallaya kesip öpücük atıp bidaha gel yavrum gibi hakaratli artistce konuşma yapılıyor biliyorum form hesabım kapanacaktır büyük ihtimalle ama artık şuna bir çözüm bulun büyücü 1881 fizigiyle zihin tutulmasına maruz kalınca rahatlıkla 40 lvl tarafından bile kesilebiliyor ve şifacımda aynen öyle napalım bizdemi savaşcı acıp böyle böyle keselimmi ?
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Re: SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

ful bıçağım 2 ezik savaşçı ( 2 durdurma) beni rahatlıkla kesiyor sonrada nie susturma yedin diyorlar
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Memo'm öncelikle sakin ol. =)
Adamlar seni nasıl kesmiş bilmiyorum ama.
Bukadar stress ve sinir yapmaya gerek yok. =)
Bazen insanlıktan çıkan lodoslar var orası öyle ama "Herkes kendi zincirini kendi vurur."
O yücelenli adamları Kıyametlerle kesiceğimiz günler gelecek.
Ona bakarsan bizim sunucunun eskilerinden biri oyuna yeni girmiş.
39 Seviye adam nekadar güçlü olabilirki dedim büyücümde hadi dalmıyım ben dedim. =)
Adam geldi bana durdurma attı birde zihin yedim xD 4 bin 4 bin vuruyo bana yapacak bişeyim kalmadı. :evil:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Kesinlikle hak veriyorum kardeşim sana. Bide şu var üstümü full sıfır kelvin dizmişim savaşçıya kritiğim en fazla vurduğu 5 bin 6 bin. Bu devirde zaten fazla klan savaşı yapıp kp kasanda kalmadı. Anca canımız sıkılıyor gidiyoruz stres atmak için savaş yapıyoruz. Ondada lamer savaşçının biri durdurma 15 vermiş hop zihin geliyor ne hikmetse her attığı.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Kardeşim adam durdurmaya 15 veriyosa siz de Büyübozmaya 15 verin. Onun %30 zihin tutma ihtimaline karşı sizin de %25 bozma ihtimaliniz olsun. Büyücüyle kesilmeni anlarım da şifayla nasıl kesiliyorsun hemen orası ilginç doğrusu.
Bu kadar sinir stres yapmaya gerek yok bu bir oyun.
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Bilader o kadar bölge atıyoruz tutupta büyü bozmaya 15 vermek aptallık olur 'bence'
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Aynı sorun bendede var.Adamın daha urban zırhı bile yok tek parça ışık itemi yok elinde urban tora tora satır bana gelmiş ws diyor ben ful 0 ful kıyamet adam bir zihin durdurma atıyor anında oluyorum bu kadar saçmalık olmaz bence zihin durdurma yeteneği kaldırılmalı savaşcıdan Şifacı ws sindede can basamıyorum adam bi abanıyor adamamı vurayım can mı basaym napacam bilemiyorum yatıyorum zihin tutulması yeteneği bence çok saçma.
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

baraka1997 yazdı:Memo'm öncelikle sakin ol. =)
Bazen insanlıktan çıkan lodoslar var orası öyle ama "Herkes kendi zincirini kendi vurur."
39 Seviye adam nekadar güçlü olabilirki dedim büyücümde hadi dalmıyım ben dedim. =)
Adam geldi bana durdurma attı birde zihin yedim xD 4 bin 4 bin vuruyo bana yapacak bişeyim kalmadı. :evil:
Daha dun lodosdunuz şimdi bize insalıktan çıkıyor diyorsunuz bence siz once kendinize bakın sonra bize laf atın...
Ben tek siz hepiniz
Technical
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Technical »

Technicall

Ben sizin bu söylediklerinizden hiçbirine katılmıyorum . Karakterimin adı Technicall . Bilen biliyor . Kestiğim savaşçılar ful çt . Kesiliyoruz diyorsunuz sizin hatanız . Savaşçıyla vs yapıyorsunuz ama yetenekleriniz çemberlitaş grup bölgelerine ayarlı ? Kesilmeniz çok normal . Zaten bu durumda anormal olan kesmenizdir .

Ben 2 dinazor içtikleri halde savaşçıları her zaman olmasada kesiyorum . örneğin feloonxunruly adam 2 tane dinazor içti ama kestim . Bir sürü örnek verebilirim size . Büyücü savaşçı vs lerinde önemli olan bi kaç parça item maraton itemler ve doğru ayarlanmış yetenekler .

Yetenekleri düzgün dağıtılmış bir büyücünün savaşçıya kesilme ihtimali %30'dur . Anlayan anladı .

Bi Kaç Fotoğraf ;)

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

COMMANDER yazdı:
baraka1997 yazdı:Memo'm öncelikle sakin ol. =)
Daha dun lodosdunuz şimdi bize insalıktan çıkıyor diyorsunuz bence siz once kendinize bakın sonra bize laf atın...
Bu lafı neden üzerine aldın anlamadım. Tüm lodoslara demedim ki insanlıktan cıkanlar var dedim :)
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.

“Genel Sohbet” sayfasına dön