KARAKTER EXP KASMADA UZMAN OLANLAR BURAYA
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
KARAKTER EXP KASMADA UZMAN OLANLAR BURAYA
Arkadaşlar geçen gün oyuna yeni karakter açmış birisini gördüm ve nicki çok hoşuma gitti bu arkadaşı akşam saat 20.00 civarı gördüm arkadaşlara ekledim takip edeyim diye neyse ben oyundan cıktım ve sabah namazına kalkınca bir oyuna gireyim dedim saat 5.00 civarı baktım ve bu arkadaş 49 seviyeye ulaşmış çok şaşırdım bu işin sırrı nedir ? sordum arkadaşta sadece plus varmış exp artırıcı vs yok.?
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: KARAKTER EXP KASMADA UZMAN OLANLAR BURAYA
20 levelden sonra 3 arkadasi ile 4 -5 saat taskanat kesmesi yetiyor hele birde buyucu ise bal kaymak
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
iyi ama böyle kac level olunur en fazla 42 43
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
Sadece yaratık kesme ile level atlanması pek kolay değil.40 levelden sonra verilen görevler gerçekten güzel exp veriyor.40 olduktan sonra,karacin,bombacı,solucan vs. kolay görevler ve verdiği expler müthiş.Bunun yanında 44 level'a gelince "Mühürlü" görevleri de güzel exp veriyor ki zaten mühürlüde görevleri yaparken ;
Örn : Muhafız,Lanetli Meran görevlerinde hem yaratığı kestiğinizde exp geliyor hem de görevi teslim ettiğinizde exp geliyor.Sanırsam expniz 0 iken 20 adet muhafız öldürdüğünüzde 13 15 civarı oluyordu.
Kısacası arkadaşımızında dediği gibi size yardımcı olacak 2-3 kişi varsa 1 günde kesinlikle 49 olabilirsiniz.
Örn : Muhafız,Lanetli Meran görevlerinde hem yaratığı kestiğinizde exp geliyor hem de görevi teslim ettiğinizde exp geliyor.Sanırsam expniz 0 iken 20 adet muhafız öldürdüğünüzde 13 15 civarı oluyordu.
Kısacası arkadaşımızında dediği gibi size yardımcı olacak 2-3 kişi varsa 1 günde kesinlikle 49 olabilirsiniz.
kendim günde 2 49 kastgm için kp charı hem exp hemde plus al sonra 30 a kadar 30 dk sürer sonra boşu kes. Bir arkadaşını al ve fareköyde 49 ol sen dk verirsen hepsni kır snra o elek alsn bi anda yuzlerde exp. 43 lvl olunca sıgınak görevini yap cıkısta 49Yeapp53 yazdı:Sadece yaratık kesme ile level atlanması pek kolay değil.40 levelden sonra verilen görevler gerçekten güzel exp veriyor.40 olduktan sonra,karacin,bombacı,solucan vs. kolay görevler ve verdiği expler müthiş.Bunun yanında 44 level'a gelince "Mühürlü" görevleri de güzel exp veriyor ki zaten mühürlüde görevleri yaparken ;

Aslında beni her yeni karakter açtığımda gören herkez bana bu soruyu soruyor "nasıl sabaha kadar 49 oluyorsun" diye. Güzel kardeşim öncelikle bunun bir püf noktayla hiç bir ilgisi yok ve 3- 4 arkadaşada kesinlikle ihtiyacın yok.Biraz sabır , bir az zevk almak ve birazda konsantre
. Örneğin eğer ki level kasıyorsan tek bir yerde sabit kalmamanı önerebilirim sürekli dolan ve leveline uygun mobları kesmeye çalış. Ayrıca arkadaşlarında söylediği gibi sadece keserek level atlanması çok zor ve gereksiz bir eziyet ek olarak görev listesini takip ederek bütün görevleri yapmaya çalış görüceksinki çok seri şekilde level atlayacaksın.Umarım yardımcı olabilmişimdir , iyi oyunlar.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

30 lvl e kadar görevleri yaparak hızlı kasılabilirsin. Bunun yanında kuklacının yanındaki zırhlı fareler de güzel tecrübe puanı vermekte. Labirantte salondaki yaratıklar da fena tecrübe puanı vermiyor değil.
30lvl den sonra çift oturum açarak Sivri Adada taşkanat kesebilirsin. Kasılacak karakteri gruba alarak burada kısa sürede 39 olabilirsin. Bu arada Bronzu kesmeyi unutmamalısın.
39 lvl de mebrureden yeraltı giriş görevleriyle birlikte başlayıp 43 lvl e kadar engerek kobra ve cin kesebilirsin.
43 lvl de sığnak giriş görevlerini yapıp 44 olabilirsin.
44 lvl de meran giriş görevleri ve seri görevleri (Meydan fotosu, Gong, Anıt) yaptıktan sonra Migrat giriş görevleriyle 47yi görürsün.
47 lvl de istihbarat subayından hidra keşif görevini alıp keşfi de yaptın mı 48 olursun veya çok yaklaşırsın.
Bundan sonrası da 1 sığnağa veya biraz emeğe bakar.
30lvl den sonra çift oturum açarak Sivri Adada taşkanat kesebilirsin. Kasılacak karakteri gruba alarak burada kısa sürede 39 olabilirsin. Bu arada Bronzu kesmeyi unutmamalısın.
39 lvl de mebrureden yeraltı giriş görevleriyle birlikte başlayıp 43 lvl e kadar engerek kobra ve cin kesebilirsin.
43 lvl de sığnak giriş görevlerini yapıp 44 olabilirsin.
44 lvl de meran giriş görevleri ve seri görevleri (Meydan fotosu, Gong, Anıt) yaptıktan sonra Migrat giriş görevleriyle 47yi görürsün.
47 lvl de istihbarat subayından hidra keşif görevini alıp keşfi de yaptın mı 48 olursun veya çok yaklaşırsın.
Bundan sonrası da 1 sığnağa veya biraz emeğe bakar.
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: mLsff..(
Aslında yaptığı çok kolay.Plus + arkadaş görevlerine yarım ediyor.Önemsiz görevler yerine arkadaşın seni kasıyor.(Grupsuz sen vuruyorsun o kesiyor.) Zaten böyle 44 nasıl oluyorsun hiç anlaşılmıyor.Sonrası zaten fll görev hele çevresi varsa hidra yı kestirip süper lwl atlıyor keşif + hidra bide kadimi keserlerse varya ohooo...........(Ben böyle yapmıştım...)ballibaba58 yazdı:Arkadaşlar geçen gün oyuna yeni karakter açmış birisini gördüm ve nicki çok hoşuma gitti bu arkadaşı akşam saat 20.00 civarı gördüm arkadaşlara ekledim takip edeyim diye neyse ben oyundan cıktım ve sabah namazına kalkınca bir oyuna gireyim dedim saat 5.00 civarı baktım ve bu arkadaş 49 seviyeye ulaşmış çok şaşırdım bu işin sırrı nedir ? sordum arkadaşta sadece plus varmış exp artırıcı vs yok.?
sonilahi yazdı:
kendim günde 2 49 kastgm için kp charı hem exp hemde plus al sonra 30 a kadar 30 dk sürer sonra boşu kes. Bir arkadaşını al ve fareköyde 49 ol sen dk verirsen hepsni kır snra o elek alsn bi anda yuzlerde exp. 43 lvl olunca sıgınak görevini yap cıkısta 49
Sen fazla uçtun galiba da Kendim günde iki 49 kestiğim için 30 level kadar 30 dakika sürer ve fareköyde sen direnç kır arkdaş kessin bakmısın 43 level sonra sıgınak görevlerini yap oh ne ala çevre olduktan sonra babamda yapar.
Görevleri yapmak için harcanan süreler gitmeler bellidir hiç kimseyi kandırmadan yazında mühürlü görevleri alzuhalvi görevleri gel git yapamk 4 saat sırf gidip gelmek ısınlanıyormusnuz la giderken.
Hidra kes gruğ hazır ya sıgınak at grubun hazır ya adam bir günde 49 yapmış yapablirde sizin dedğiniz gibi yapamaz görev yapamdan 49 olursa olur oda 43 levelden sonra sıgınakta deli kesmek gibi.
43 level kadarda taşkanatlarda keseblir arkdaş yardımı ile sornası sıgınakta iş biter.
A R Z L O D O S
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
20 den 43 e kadar taş kanat (3-4 saat) 43 ten 49 a kadar sığınak (2 saat) oldu bitti gitti.