3 Kişiyle Kenan

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: 3 Kişiyle Kenan

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Rahip yazdı:Bugün yani 15.06.2012 13:50 suları 3 kişiyle kenan kestik.Daha öncede kesmişler ama bizimki farklıydı.Çok taktik geliştirdik ve 2 saatte kestik.Düşünende şu taktiği geliştirdik şimdi biz 2 büyü 1 şifayız düşünen ezerim dediğinde 1 büyü kutup açıyor şifa ortada olduğu için kutup şifaya ve 1 büyüye değiyor diğer büyü ölüyor çünkü o diğer tarafta oldugu için kutup deymiyor oda kutup açsa 2. kutupu nerden bulucaz hepimiz ölürüz. O yüzden raaaaar dedikten 10sn sonra birbirimize yaklaştık 69 da ezerim oldugu icin 72de yaklastık birbirimize ve 69 oldugunda ilk kutubu ben actım.Sonra tek vuruş yaptık mesela hasarları eşitledk ikimizde 1300 elek max 1300 çıkıyor zaten ıkımızınde ve tek vuruş yaptık ben vuruyorum bana yaklasınca düşünen o vuruyor ona yaklasınca ben 69dan sonra her 30 saniyede bir ezerim olduğu için raaaaaaaar dedikten sonra birbirimize yaklaştık.Bu taktiği 6.kez düşüneni keserken geliştirdik ve rahatlıkla kestik.Evet demiştim size herkes 3 kişiyle kenan keser ama herkes 3 kişiyle düşünen kesemez.Kestik delileri fare adamları geldik fedailere benim zihin 10du ve baş fedailere zihin attım moturun o tarafları temizledik ve başladık motoru kesmeye.Motoru kesmek çok kolaydı en kolayı motordu zaten şifa ben ve diğer büyü hiç zorlanmadı.Fedaileri falan kestikten sonra geldik kenana kudretimiz bitmesin diye bir arkadaşım kenanı oyaladı ve bende zahiri kestim.Şifa direnc ve ck actı bize.Ve sonra kestik başlamaya.Kudret sorunu vardı ve şalter sorunu ve menzil.İlk kudret sorununu nası gideririz diye düşündük ve kenana başlar başlamaz meditasyon bastık ve kenanın canı 50 ye geldiğinde kudretimiz 60 dı.Kudret sorununu böyle hallettik.Şalter ve menzil sorunu ise tüm büyüler tanktı yani tüm büyüler derken ben ve arkadasım 2 kisiyiz 1 de şifa var 2 büyü tankdı.Ben ve diğer büyü sağ tarafı tuttuk şifada 2 şalter tuttu.Ama sorun şuydu şifa şalter kapatırken kenan bana öleceksin dediginde menzil dışında olduğum için ölebilme ihtimalim vardı bu yüzden kutup bastık.Evet meditasyona rağmen kudret bitmişti bunu bildiğim için herkese 1 ejderha kudretlendiren iksir verdim.
Ve tekrar kudret kalmadıgında kenan bana öleceksin dediğinde diğer büyünün kutup acmaya süresi vardı benimde kudretım yoktu tam kudret iksiri içip kutup acacaktımki birden öldüm geç kalmıştık.Neyseki arkadaşım hemen kaldırdı ve 1 tank vardı zaten.Şifayla hemen yer değiştirdik ve ben sol şalterleri tuttum bu sayede kestik.Bunları şunun için söyledim lütfen düzgün yorum yapın yok daha önce kesildi yok daha önce kesılmıstı yok bunda ne var diyenler hiç yorum yapmasın.Gerçekten performansımızın 1000 katı bi performans gösterdikte sığınakta hiç bir yaratık bırakmadık.Bence herkes denemeli çok zevkli ama bi o kadarda cok zor kenanı 4.kesişte kestik bir sürü iksir gitti.Düşüneni 7.kesişti motoruda 2. kesişte kestik.Şimdiden yorumlar için teşekkürler.
1 tank :D (3kişiden)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Rahip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Henüz Yok

Re: 3 Kişiyle Kenan

Mesaj gönderen Rahip »

Valla konuyu uzun tuttum kb :D