sığınak migrat tankı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
ozorbao
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: sığınak migrat tankı

Mesaj gönderen ozorbao »

birde farabi tek item balyoz var
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

O itemlerle çok rahat girersin.Hatta evo ve farabi farabi yüzük olmasada olur,ceket üretmişsin.
Kullanıcı avatarı
berberah
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen berberah »

O itemlele direk junonla başla istersen zırh vu yüzük düştüğü zaman Kenanda grp bulman daha kolay olabilir. Junonda gurup bulmak Kenan'a göre daha kolay.
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

berberah yazdı:O itemlele direk junonla başla istersen zırh vu yüzük düştüğü zaman Kenanda grp bulman daha kolay olabilir. Junonda gurup bulmak Kenan'a göre daha kolay.
eet cünkü junon atan az kişi var :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ozorbao
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ozorbao »

beyler 2 gün içerisinde evo kolye ve farabi farabi yüzüğü düşürdüm

şu an ki itemlerim

farabi farabi yüzük
evo kolye
aktar ceket
farabi balyoz
farabi pant
farbi solucan mor eldiven
farabi plevne ayak
aktar karacin zırh
m2.5 element gözlük

beyler birde ben başak çara aktarıcam aktarılabilen itemleri farabi farabi ceketi ona üretiyomda
birda kenandan faarbi farabi yüzük ve evo koleyyi düşürmeem lazım napıyım aktarıyımmı yoksa üretmiyim madenlerini satıp farabi shen silahmı alıyım zor gelio şu an bana evo kolye ve farabi farabi yüzüğü birdah düşürmek
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ozorbao yazdı:beyler 2 gün içerisinde evo kolye ve farabi farabi yüzüğü düşürdüm

şu an ki itemlerim

farabi farabi yüzük
evo kolye
aktar ceket
farabi balyoz
farabi pant
farbi solucan mor eldiven
farabi plevne ayak
aktar karacin zırh
m2.5 element gözlük

beyler birde ben başak çara aktarıcam aktarılabilen itemleri farabi farabi ceketi ona üretiyomda
birda kenandan faarbi farabi yüzük ve evo koleyyi düşürmeem lazım napıyım aktarıyımmı yoksa üretmiyim madenlerini satıp farabi shen silahmı alıyım zor gelio şu an bana evo kolye ve farabi farabi yüzüğü birdah düşürmek
bunla devam et bence evo zırh düşürdükten sonra ÇT desin
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ozorbao
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ozorbao »

arkadaşlar şimdi ben 1 kere migrata gittim ama yarıda çıktık migrat baya bi zor migratı baştan sonra anlatabilirmisiniz centruıon junon dahil
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

ozorbao yazdı:arkadaşlar şimdi ben 1 kere migrata gittim ama yarıda çıktık migrat baya bi zor migratı baştan sonra anlatabilirmisiniz centruıon junon dahil

Slotları çekiyosun,eğer evo yoksa önce fundiler kesilir.Sende bu arada immuları üstünde tutucaksın,süpürme atmayı sakın unutma immulara.Evo varsa genelde ona zihin atılır kalabalık gruplarda,bu sefer süpürme işlemeyeceğinden işin zorlaşıyor.İmmuları büyülerden uzaklaştır.Dönen olursa nara ve kışkırtma ile al üstüne.Kalabalık gruplarda evo varsa şifaya hs vermen işini kolaylaştırır.Gruplar böyle.Cent'te bişey yapmıyosun,sadece zihin yiyen büyücüyü bozucaksın.Canı az olan büyücüye yaklaşırsa üstüne çek.Aradada hs ver en sağlam büyüye.Yılanlar basit,büyüler halleder.Tazılar zorlar seni başlarda.Tavsiyem hs ile kesmek.Ver hs yi çek ve sarsıl,büyüler hata yapmassa sorunsuz kesersiniz.Grupta zihinci büyü varsa onlar çekebilir zihinle.Gelelim junona ;

Önce elektrik direnci 1000,zırhın 75 olucak.Çekiceksin ve hs yi vericeksin.Hs bitince vurmamalarını söyle.Senin zindana atarsa büyü tank alır üstüne.Yılanın kalkması beklenirken elin sarsta olsun,tısslarsa hemen aç.Büyücülerde hata yapmassa kesilir zaten.(Lanetlendiğinde büyücülerin bozmaması ve tısslayınca kutup kaçırmaları).Migrat bu kadar.Ben hep böyle oynadım migoda.Sanada bol şanslar kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ozorbao yazdı:yazdığın için sağol ayarladım bakmadan önce yetenekleri aynısını canım 30,500 zırhım farabi solucan yüzüğü çıkarsam bile 75 75 yani zırh konusunda sorun yok sağol yazdığın için bu kriterler uygun demi sığınak için
Bol bol kutu al hepsi 15 olsun :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ozorbao
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ozorbao »

neden gruplar fazlaysa şifaya hs atıyorum?

“Savaşçı” sayfasına dön