Merhaba arkadaşlar 48 lwlim tankım itemlerim
Farabi halit pant
farabi plevne ayak
farabi ceket
farabi shen balyoz
aktar zırh
farabi solucan kolye-yüzük
m2.5 element koruyucu gözlük
bunları giyiyorum zırhım 70de kalıyor eldiven almadım görevde veriyor diye canım 31 k oluyor zırhımın artması için ne yapmalıyım birde sığınak için hangi iksirleri almalıyım şimdiden teşekkürler
Zırh
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Zırh
İyi bir grupla gir kenanı kes eldiveni alıp zırhı 75 yap.Başka item alma şuan üstün iyi,Evo kolye ve farabi farabi yüzük düşürünce onları takarsın.M2.5 element ve balyoz var.Shen'i parlat ilerde.Sığınak için iksire ihtiyacın yok.Yani ben hiç iksir içmemiştim,ama ne olur ne olmaz yanına 1-2 tane fare al istersen.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
berkancetin yazdı:İyi bir grupla gir kenanı kes eldiveni alıp zırhı 75 yap.Başka item alma şuan üstün iyi,Evo kolye ve farabi farabi yüzük düşürünce onları takarsın.M2.5 element ve balyoz var.Shen'i parlat ilerde.Sığınak için iksire ihtiyacın yok.Yani ben hiç iksir içmemiştim,ama ne olur ne olmaz yanına 1-2 tane fare al istersen.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Işık zırhı nerde düşürdün ?Auril yazdı:ben savaşcımla zırhımı 75 yaptım 30k enerjiyle sığınakdan ışık takıları 2. kesiştede ışık zırh dusurdum
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Kardeş Elindeki aktar zırhı çıkar aktar karacin zırh al.Zırh 75 olur zaten.Ama bu şekildede girebilirsin kafana takma grup buduktan sonra(:Ama illada 75 leyelim diyorsan aktar zırhı sat,aktar karacin zırh al 75 olur.Alanların bol olsun(:
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Deepmaker yazdı:Kardeş Elindeki aktar zırhı çıkar aktar karacin zırh al.Zırh 75 olur zaten.Ama bu şekildede girebilirsin kafana takma grup buduktan sonra(:Ama illada 75 leyelim diyorsan aktar zırhı sat,aktar karacin zırh al 75 olur.Alanların bol olsun(:

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]