***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
İhsan, Muhabbetimiz daim olsun konusuna bakmamışsın sanırım. Bakmanı tavsiye ederim güzel anılarımız var.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Elim paslanmış. 1. ws'de bile 100 canla kesebilirdim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Bilgetonyukuk yazdı:Sevgili Emre, aleyna ve aleyküm esselam, Allah kırk bin kere razı gelsin, böyle güzel ve özel günlerde seni de yanımızda yakınımızda görmek gerçekten huzur veriyor insana, Rabb'im yokluğunu göstermesin, senin de kandilin mübarek olsun, Hakk hayırlısı ile tekrarına erişmeyi nasib etsin.Bu arada Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Meslek Yüksek Okulu'na çağırılmış bulunmaktayım, Temmuz'un 2'si veyahut 3'ü gibi Ankara'da olacağım nasip ise, mutlaka görüşelim seninle.
Kardeşim. İnşallah görüşürüz. Jandarma için gitmeyi düşünmüyorum. KKK daha cazip geliyor
SINAV TARİHİ 03.07.2012
SINAV SAATİ 07:30
SINAV YERİ KHO K.LIĞI BAKANLIKLAR/ANKARA (1 NUMARALI NİZAMİYE_MALİYE BAKANLIĞI YANI)
Eğer bunu nereden öğrendiğimi soracak olursan : https://pertem.kkk.tsk.tr/kho/sonuc1201/aciklamalar.htm Askeri okullara başvuru bölümünden Kara Harp okuluna tıklayınca çıkan sayfada
"Kara Harp Okulu, K.K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu (Sivil kaynaktan bayan ve erkek ile K.K.mensubu uzman erbaş kaynağından), GATA Sağlık Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile K.K.K.lığı adına Hava Astsubay MYO’ya öğrenci temin faaliyeti kapsamında ikinci seçim aşaması sınavlarına çağrılacak adayların sınav tarihlerini ve konu ile ilgili açıklamaları görmek için tıklayınız...(08.06.2012)" kısımı var. Oradan ulaştım. Bütün Astsubaylıklara girmeye hak kazanmışım. Orada bir de K.K. ADINA HAVA ASTSB. MYO var. Tam olarak İzmir'dekinden farkı nedir anlayamadım ama güzel bir şey sanırım

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
İhsan, kutup ayısı? Çöl? yoksa...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Selamun Aleykum güzel kardeşim. Benim Ankara'da pek kaybedecek zamanım yok. Mülakatlara girip tekrar en kısa zamanda Bursa'ya dönmem gerekiyor. Kalacak yer problem değil. Ankara bizim sülaleye pek yabancı bir il olmadığından sıkıntı çekmeyeceğim Allah izin verirse. Orada bulunduğum süre içerisinde seninle muhakkak görüşürüz. Fakat dost ziyaretine pek gideceğimi düşünmüyorum. Yanlız gelmeyeceğim. Yanımda dayım olacak. Ankara'dan İzmir'e geçecekmişiz. Bazı karışık işler var onları halletmemiz gerekiyormuş. Başka bir zaman muhakkak bir Türkiye turu yapıp dostları görmeye gideceğim evvel Allah. Tabii zaman ne gösterir bilemeyeceğim. İnşallah orada görüşürüz seninle yoldaşım.Bilgetonyukuk yazdı:Emre, kardeşim benim, dün baktım gerekli bilgilerime, 2 temmuz gibi Ankara'da olmayı planlıyorum nasipse, 4 temmuz sabah saat 07.30'da aynı şekilde 1 numaralı nizamiyede gireceğim mülakata, inşallah vakit gibi bir problemin yoktur da bir kaç gün kalırız beraber Ankara'da. Ziyaret etmek istediğim bir kaç kişi var benim oyundan, umarım sende eşlik edersin bana.Bu arada kalacak yerin sıkıntı ise, veya benim gibi akrabalara tanıdıklara yük olmayayım diyorsan eğer, geceliği 7 TL'den Jandarmanın misafirhanesi var, siteden bakıp rezervasyon yaptırabilirsin, özeline telefon numaramı yazıyorum, muhakkak bilgilendir beni, oraya kadar gelip de seninle görüşmeden geri dönersem çok darılırım, bilesin.
Ha bir de dipnot olarak, bir kaç belge var, mezun olduğun okula gidip müdüre doldurtup imzalatman gereken, iyi bak onlara, ihmal etme sakın.
![]()

aLpoS
xScHooLBoyx
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Gulaklarım açıldıı
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Eyvallah
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Müzik yokmu
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Eyvallah
'İbo