Desteğe yolladığım mesaj.Sizlerle paylaşmak istedim.Tepkisiz kalmayalım !!!
Merhaba ben uğur. Oyunun dengesini bozucu ve rahatsızlık verici bir oyun açığı var.Klan savaşlarında iken bildiğiniz üzere 15 sn geçmeden dirilemiyoz. Ancak 15 sn den önce şifacı diriltebiliyor.
Sorun olan kısım şu bazı art niyetli kullanıcılar klan savaşlarında 25 lwl şifa kasıyolar ve anlaşmalı olarak oyundan çık gir yapmak suretiyle sürekli 1 canla savaşın ortasında diriltme işlemi yapıyolar. Çık gir yapmaları nedeniyle Diriltme süreleri sıfırlanıyo.Bu açığı kullanıyolar.Artık klan savaşının tadı tuzu kalmadı.Sırf bunların yüzünden küfür edip ceza alan arkadaşlar var.
Bide bu konuda öyle ustalaşmışlarki 2 tane 25 lwl şifacı karşı klandan biriyle anlaşıp sürekli ve hızlı bi şekilde çık gir yapıyolar ve 1 canla dirilterek masum ikv oyuncusunun 10 sn içinde bütün karizmasını kaybetmesine neden oluyolar.
Bu durumu bizzat ben yaşadım adam 10 sn içinde 70 karizmadan beni 0 karizmaya indirdiler.
Lütfen oyun açığını kullanarak bu şekilde haksız kazanç sağlayan kullanıcılara karşı bir önlem alın.Mesela oyundan çık gir yapılsa bile diriltme süresi sıfırlanmasın ve Biz istemediğimiz sürece kimse bizi diriltemesin
Deteğe Yolladığım Kritik Oyun Açığı !!!
- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
Re: Deteğe Yolladığım Kritik Oyun Açığı !!!
Örnek Fotolar

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bence grup dışından bir şifacı seni kaldırmadan önce kaldırılacak kişiye xx kişisi seni canlandırmak istiyor kabul ediyor musun diye sorulabilir bu şekilde bunun önüne geçilir..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
Oyunda çık gir yapılınca süre sıfırlanması bir oyun açığıdır.Oyun açığı ki birileri haksız yolla kazanç sağlıyo.?Ayrıcada önemli olan bu bir oyun açığımı değilmi tartışması değil .Bu rahatsız edici şeyin çözümüdür.sonilahi yazdı:Bu bir oyun açığı değil ki
iyide oyuna gir çık yapınca süre sıfırlanmasının neresi oyun açığıParlayanxyildiz yazdı:Oyunda çık gir yapılınca süre sıfırlanması bir oyun açığıdır.Oyun açığı ki birileri haksız yolla kazanç sağlıyo.?Ayrıcada önemli olan bu bir oyun açığımı değilmi tartışması değil .Bu rahatsız edici şeyin çözümüdür.sonilahi yazdı:Bu bir oyun açığı değil ki

- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
Parlayanxyildiz yazdı:Oyunda çık gir yapılınca süre sıfırlanması bir oyun açığıdır.Oyun açığı ki birileri haksız yolla kazanç sağlıyo.?Ayrıcada önemli olan bu bir oyun açığımı değilmi tartışması değil .Bu rahatsız edici şeyin çözümüdür.sonilahi yazdı:Bu bir oyun açığı değil ki
Sürenin çık gir yapınca sıfırlanması bence kötü bir durum bu durumun aynısı görevlerde özelikle 30 başıboş cin öldür gibi görevlerde başlıyosun kesmeye 29 da oyunda atıyor baglantınız kesiliyor yada çıkmak durumunda oluyorsunuz oyuna tekrar girdiğinizde sayı sıfırlanmış oluyor klan savaşlarında gir çık yapınca her şeyn sıfırlanması aynı durum sürelerinin sıfırlanması kaldırılırsa sanıyorum bu durumun önününe geçilebilir yada büyücülerin zihin yeteneği gibi 15 den aşşa bir puan verildiğinde başarız olma olasılıgı kaldırma yeteneği, için geçerli olabilir 15 puan da verilse başarısız olma olasılığı olursa şifacılar bu kadar seri olarak kaldırma işlemi yapamazlar gblerde geçerli olmamak koşulu ile
Bunca yıldır kimse bakmamış bundan sonrada bu konu hakkında düzenleme geleceğini pek sanmıyorum
Sorun ortada çözüm bol fikir bol öneri bol ama bunu yapacak adam var mı ? Bu kadar oyununa sahip çıkan bu kadar yapıcı öneriler veren başka bir oyuncu kitlesi görmedim ama bizim değerimizi bilmiyorlar maalesef ...
Bunca yıldır kimse bakmamış bundan sonrada bu konu hakkında düzenleme geleceğini pek sanmıyorum
Sorun ortada çözüm bol fikir bol öneri bol ama bunu yapacak adam var mı ? Bu kadar oyununa sahip çıkan bu kadar yapıcı öneriler veren başka bir oyuncu kitlesi görmedim ama bizim değerimizi bilmiyorlar maalesef ...
Oyun açığı falan değil iyimisin sen ? normal olan bu zaten 24 baglı mı olacak sunucuya karekter baglantını kesersen sunucudanda kesilme olur. Eğer senin dediğin olursa o bir oyun açığıdır..Parlayanxyildiz yazdı:Oyunda çık gir yapılınca süre sıfırlanması bir oyun açığıdır.Oyun açığı ki birileri haksız yolla kazanç sağlıyo.?Ayrıcada önemli olan bu bir oyun açığımı değilmi tartışması değil .Bu rahatsız edici şeyin çözümüdür.sonilahi yazdı:Bu bir oyun açığı değil ki

- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
Peki sen iyimisin? Neden bu kadar çok takıntılısın.Oyun açığı veya değil biz sorunun çözümüne odaklanmak istiyoruz.Ayrıntılara takılmasonilahi yazdı:Oyun açığı falan değil iyimisin sen ? normal olan bu zaten 24 baglı mı olacak sunucuya karekter baglantını kesersen sunucudanda kesilme olur. Eğer senin dediğin olursa o bir oyun açığıdır..Parlayanxyildiz yazdı:Oyunda çık gir yapılınca süre sıfırlanması bir oyun açığıdır.Oyun açığı ki birileri haksız yolla kazanç sağlıyo.?Ayrıcada önemli olan bu bir oyun açığımı değilmi tartışması değil .Bu rahatsız edici şeyin çözümüdür.sonilahi yazdı:Bu bir oyun açığı değil ki