Oyundaki bug u tespit ettim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Oyundaki bug u tespit ettim.

Mesaj gönderen Wizard »

sonilahi yazdı:
BeSGiDeRiM yazdı:
JouRney yazdı:Canına tak ettiyse, paran da varsa Plus Paket ve Şans Arttırıcı'ların dibine vurmanı öneriyorum.Baktın yine olmadı abdest alıp tekrar denemelisin.
:arrow: :arrow:
amacın ne rehber post kasmakmı
senin amacın ne la konuya niye tahrik ve tahrip edici yorumlarda bulunuyosun
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonilahi »

BeSGiDeRiM yazdı:Journey arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum demek amacım. Post kasmak sizin tabiriniz. Benim post kasmamı gerektiren birşey yok.

Ayrıca beni sizden ayıran hiç bir şey yok. Bana forum kullanıcı adımla veya karakter ismimle de hitab edebilirsiniz.

Bunu söylüyorsam ben, "Sonilahi" size cevap olarak değil, kullanıcılara açıklama olarak söylüyorum.

Çünkü seviyemi aşağı yani kendi seviyesine düşürmeye çalışan kişilere cevap vermek, benim kitabımda yazmıyor.

İyi forumlar.
Şaka yapıyorsun sandım bir an asdadadad :D rehberlik nedir bilmiyormusum gibi konusma bir zahmet ve seviyen neyki senin kaç papelsin sende asagı cekmeler vb söylede farkını verelim ;)
Resim
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Wizard »

güzel kardeşim çık şu konudan hareketlerine devam edeceksen.
rehber kardeşim senden ricam da karşılık vermemen
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

sonilahi yazdı:
BeSGiDeRiM yazdı:Journey arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum demek amacım. Post kasmak sizin tabiriniz. Benim post kasmamı gerektiren birşey yok.

Ayrıca beni sizden ayıran hiç bir şey yok. Bana forum kullanıcı adımla veya karakter ismimle de hitab edebilirsiniz.

Bunu söylüyorsam ben, "Sonilahi" size cevap olarak değil, kullanıcılara açıklama olarak söylüyorum.

Çünkü seviyemi aşağı yani kendi seviyesine düşürmeye çalışan kişilere cevap vermek, benim kitabımda yazmıyor.

İyi forumlar.
Şaka yapıyorsun sandım bir an asdadadad :D rehberlik nedir bilmiyormusum gibi konusma bir zahmet ve seviyen neyki senin kaç papelsin sende asagı cekmeler vb söylede farkını verelim ;)
Sen sadece yaşıtın olan 0-2 yaş adamlarla böyle konuşabilirsin oke?
Şimdi arkanı dön ve defol.
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Splash yazdı:
sonilahi yazdı:

İyi forumlar.
Sen sadece yaşıtın olan 0-2 yaş adamlarla böyle konuşabilirsin oke?
Şimdi arkanı dön ve defol.
İmza diye yalvaran biri için üzücü sözler 2 yasında oldugunu bilseydm muhattab olurmuydum ;) merak etme bir daha 2 yasında senin gibi biriyle muhattab olmam ben :D anladın ordaki ince mesajı
Resim
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Açık forum yetkilisi varsa, konuyu tartışmaya sürükleyen kişilere moderasyon uygulanmasını ve bu yorumların silinmesini istiyorum.

İyi forumlar.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BeSGiDeRiM yazdı:Açık forum yetkilisi varsa, konuyu tartışmaya sürükleyen kişilere moderasyon uygulanmasını ve bu yorumların silinmesini istiyorum.

İyi forumlar.
Yazdıklarından sana moderasyon uygulanması için gerekli şikayeti takım liderine basvuruda bulunacagm zaten bekle
Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Tamamen şans meselesidir o =) Geçenlerde Meran Sunucusunda Gaffara Giden Bi grpta Plussuz olan adam Komple Set İtem Düştü. Aynı Grupta Tanıdğım pluslu yağma arttırıcısı olan arkadaşıma hiçbirşey düşmedi ve hergün en az 5/6 kere giriordu bu arkadaşım diğer şanslı olan arkadaş ise ikinci girişinde düşürünce meran klan kanalı bayağı küfürlü olmuştu ... Oyuna Kendinizi kaptırıp eğlence amacından çıkardığınz sürece istediğinizin olma ihtimalide düşer son dediğimin alakası olmayabilir konuyla fakat mantıklı bir açıklama olsa gerek.. :roll:
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

Nazım yakında ankadayım sanırım

ve benle giren şifacı asla boş çıkmaz

hadi yine iyisin DD
Yalnızlık paylaşılmaz ..