Karakter tip değişimi
Karakter tip değişimi
Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi
Re: Karakter tip değişimi
Erkek aç kas arkadaşımBambo yazdı:Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Başlık hatalı. Tip değil cinsiyet olacak.
Saçın uzunken kestirince otomatikman tipinde değişiyor. Herhalde erkek traşı daha ucuz diye bayandan erkek olan görmedin. Bende konuyu nerelere bağlıyorum. Dediğim gibi başlık hatalı.
Saçın uzunken kestirince otomatikman tipinde değişiyor. Herhalde erkek traşı daha ucuz diye bayandan erkek olan görmedin. Bende konuyu nerelere bağlıyorum. Dediğim gibi başlık hatalı.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
karakter kasmak kolay olsaydı onu bende düşünmüştümsonilahi yazdı:Erkek aç kas arkadaşımBambo yazdı:Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi
1 günde 49 sun ki ne var bunda ?Bambo yazdı:karakter kasmak kolay olsaydı onu bende düşünmüştümsonilahi yazdı:Erkek aç kas arkadaşımBambo yazdı:Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi

ya şaka mısınsonilahi yazdı:1 günde 49 sun ki ne var bunda ?Bambo yazdı:karakter kasmak kolay olsaydı onu bende düşünmüştümsonilahi yazdı:Erkek aç kas arkadaşımBambo yazdı:Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
1 Günde yapamasan bile 5 gün içerisinde 49'sun (5 gün maximum)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Ya ben hızlı kasabilen biri değilim işte sorun om zaten oyunda çevrem olsa kolay kimse kimsenin görevine yardım etmiyor artık oyun eskiden daha güzeldiSkyBlue yazdı:1 Günde yapamasan bile 5 gün içerisinde 49'sun (5 gün maximum)
Bambo yazdı:Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi
Tekrar Karakter kasmaktan başka çaren yok.Karakter Tip değişimi belki ileride olabilir ama Cinsiyet Değişimi olacağını sanmıyorum.
ne demek saka emeksiz yemek olmazBambo yazdı:ya şaka mısınsonilahi yazdı:1 günde 49 sun ki ne var bunda ?Bambo yazdı:karakter kasmak kolay olsaydı onu bende düşünmüştümsonilahi yazdı:Erkek aç kas arkadaşımBambo yazdı:Arkadaşlar ben ben bir hata yapıp kadın karakter açtım 49.seviyeye kadar kastım ve şimdi çok pişmanım kasmadan önce arkadaşım kadın itemleri ucuz oluyo diye beni ikna etmişti şimdi erkek olmasını istiyorum acaba ileride böyle bir özellik gelir mi dükkana bilen biri varsa yardımcı olablirmi