~~DeathxTeam~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: ~~DeathxTeam~~

Mesaj gönderen DeathxShock »

Ben atlamaktan ziyade savunma yapmaktayım konuşmanın başı sen gözüküyon şu an canım benim. Bütün gün manyaklar gibi işi gücü olmayıp sürekli forumda gezen bir mahluktan başka bir şey değilsin sen benim gözümde. Daha da kirletmeye hakkın yok lonca konusunu hadi git kendi sunucu kanallarında milletin başını şişir(başka sunucuya gittiğin doğruysa tabi).
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Bunickonyediharf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bunickonyediharf »

farkındaysan konuşmanın başında SERDAR 'a sesleniyorum. Söze atlayan sensin . sanane forumda kaç saat kaldığımdan çocuk musun nesin ? . başka sunucuya gittim evet .Bu Meran konularına yazamayacağım anlamına gelmez benden 2 yıl sonra meranda başlamış bir velet ahkam mı kesecek bana.Ve emin ol Şok başındaki loncanın ismi olmasa tınlayan yok seni.kaldı ki şimdide tınlayan yok.sus artık mahalle karısı gibi car car sıpppa seni.
Aslında 16 harf maksat saydırmak :)

Bunickonyediharf ..

RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

2 yıl sonra mı hahaha güldürme beni. "Olum ben senden daha eskiyim/daha iyiyim vb." diye başlayan muhabbetlere giremicem ama şunu bil ki meran açıldıktan 2 yıl sonra değil 2 saat sonra girdim ben bu sunucuya. Senin burada kime seslendiğin beni ilgilendirmez ama seslenirken kullandığın üslub ve içeriği bana dokunduğu için beni fazlasıyla ilgilendirir. Seni bütün sunucu kaale almadığından sesini çıkarmıyor sen ise salak saçma yorumlarınla, çok bilmiş tavırlarınla orda burda geziniyon. Bırak artık şu işin peşini seni ne yönetici yaparlar ne başka bi halt yaparlar uğraşma sanal dünya burası ne kadar ileri gitmeye çalışırsan çalış oturacağın tek makam bilgisayar koltuğu olur bu gidişle!
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Bunickonyediharf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bunickonyediharf »

DeathxShock yazdı:2 yıl sonra mı hahaha güldürme beni. "Olum ben senden daha eskiyim/daha iyiyim vb." diye başlayan muhabbetlere giremicem ama şunu bil ki meran açıldıktan 2 yıl sonra değil 2 saat sonra girdim ben bu sunucuya. Senin burada kime seslendiğin beni ilgilendirmez ama seslenirken kullandığın üslub ve içeriği bana dokunduğu için beni fazlasıyla ilgilendirir. Seni bütün sunucu kaale almadığından sesini çıkarmıyor sen ise salak saçma yorumlarınla, çok bilmiş tavırlarınla orda burda geziniyon. Bırak artık şu işin peşini seni ne yönetici yaparlar ne başka bi halt yaparlar uğraşma sanal dünya burası ne kadar ileri gitmeye çalışırsan çalış oturacağın tek makam bilgisayar koltuğu olur bu gidişle!
hergün yönetime söven oyunu eleştiren bir adama yönetici olmaya çalışıyorsun diyorsun ya..senin o kıt beyninle muhattap olmayı kesiyorum. hadi şimdi bak işine kapat çeneni kendi konunu mu kilitleye çalışıyorsun .. saf herif .. bide demiş seni sunucuda kaale alan yok. niye böyle bir araştırma mı yaptın idiot :) seni kaale alan kim spastik seni..dahada uzatma kıt beyinli ya :)
Aslında 16 harf maksat saydırmak :)

Bunickonyediharf ..

RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Her cümlende bir hakaret, bir aşağılama çabası.. çok basit bir insansın ve bunu senden başka herkes biliyor. Ben kendi konumu kilitletme çabasında değilim zaten bir yetkilinin konuyu gördüğündeki müdahalesi yorumları kaldırıp ikimize de moderasyon uygulaması olacak. Daha da zorlama ve dediğin gibi buraya yazmayı keserek beni de kaale alma artık.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
UltoR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen UltoR »

Merhaba,

Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Bu söylemlerin devam etmesi halinde konu ile ilgili gerekli inceleme yapılacak ve ceza işlemi uygulanacaktır. Bilginize

Hamza Furkan ALTUNBA$
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

UltoR yazdı:Merhaba,

Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Bu söylemlerin devam etmesi halinde konu ile ilgili gerekli inceleme yapılacak ve ceza işlemi uygulanacaktır. Bilginize
Ceza * :ugeek:
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Resim

[Vuslatt Loncası]
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: VaTaNx

Mesaj gönderen ERAxFIRAT »

VaTaNx Ailesi Olarak Tüm Meran Halkının Miraç Kandilinin Mübarek Olmasını dileriz...

Resim
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.
.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
ReDsTiger
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ENDERUN

Mesaj gönderen ReDsTiger »

Resim

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım

- ENDERUN AiLESi -
Emre DEMİR

CİHANDAR - ByTiger

“Lonca İletişim” sayfasına dön