Tılsım Savaşı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Tılsım Savaşı

Mesaj gönderen vengeance »

Benim önerim şu herkezin uygun olduğu bir gün ve saatte uçağın orda Lodoslar ve Arzlar toplansın büyük bir savaş olsun hem çok iyi kp kasılır hemde oyuna biraz canlılık gelir ;)
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Tılsım Savaşı

Mesaj gönderen vengeance »

Arkadaşlar mekan önemli değil eski handandada olabilir maksat oyuna canlılık gelsin :D
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Burdan kalk eski Handana git. Oyunda bile üşeniyorum yahu. Lodoslar çok istiyorsa savaş yapmak arz sancaktayım ben.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen byceo77 »

Gerçektende oyundaki herkez ölü gibi ya bunedir böyle 3 4 sene önce çok daha güzeldi klan savaşları görevler yardımlaşa yardımlaşa yapılıyordu ah eski günler ah :)
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

SkyBlue yazdı:Burdan kalk eski Handana git. Oyunda bile üşeniyorum yahu. Lodoslar çok istiyorsa savaş yapmak arz sancaktayım ben.
Hey Şampıyon Bakhele Sana Dıyorum... :D Sen arz Sancagın Arkadasında Tıkılı Kalırken Bız Etrafda Namm Salıyoruz Sesımızı Duydunmu Oralardann..... SkyBkue

Dıger konuyu Acan Arkadasa gelınce Cok haklı yere Adım Atmıss Slm verıyoruz 2 kısı alıyor herkez grub böl.. Fantazı pesındelerrr oYundan Kopmuslar Item pesındeler hala.
Eskıdenn Ne guzel savaslar ne guzel slmlasmalar olurduu Ama Eskısı Gıbı ortam Yok oyunun Yası ıyıcen Dustuu herkezın Gozunu ıtem para car Sarmıs Ondan Dolayı Oyunu Bır cok kısı Bırakmıs bulunmakta Eskıden 5 6 7 saat gırerdım:D sımdı ıse 10 dk gırıp cıkıyorumm Sarmıyor eskısı gıbı ....
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

samedsedir06 yazdı:
SkyBlue yazdı:Burdan kalk eski Handana git. Oyunda bile üşeniyorum yahu. Lodoslar çok istiyorsa savaş yapmak arz sancaktayım ben.
Hey Şampıyon Bakhele Sana Dıyorum... :D Sen arz Sancagın Arkadasında Tıkılı Kalırken Bız Etrafda Namm Salıyoruz Sesımızı Duydunmu Oralardann..... SkyBkue
Öncelikle Türkçeyi katlettiğin için sana bir teşekkürü borç bilirim. Şu nam salma olayına gelirsek bir şeylerin kokusu çıkıyor yavaş yavaş. Neler saldığında belli oluyor. Ama namın daha gelmedi. Bence sen kargoyu dene.

Bu arada SkyBkue değil, SkyBlue.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

SkyBlue yazdı:
samedsedir06 yazdı:
Öncelikle Türkçeyi katlettiğin için sana bir teşekkürü borç bilirim. Şu nam salma olayına gelirsek bir şeylerin kokusu çıkıyor yavaş yavaş. Neler saldığında belli oluyor. Ama namın daha gelmedi. Bence sen kargoyu dene.

Bu arada SkyBkue değil, SkyBlue.
Rica Ederım Ne Demek Bana Teşekkür Etmene Lüzum Yok Türkçe Hocamı Saygıyla Ansan Yeter Dostum..
Bir Şeylerin Kokusu Cıktı Demıssın Alnımız Ak Bızım Ona Gore O kötü kokular Bızden gelmesı Imkansız ..xD
Egerkı Anlamadıysan Yazılı bır Şekılde Mektup Yazıp Kargoya Verebılırrr... SkYBkue.....xD
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Önceki yazımda sancak ve direği hakkında bahsetmeyi unuttum. Zaten özel hayatınız beni ilgilendirmez.

Şimdi gelelim sorunlarını cevaplamaya çekirge.

Sanırım ki koku alnından gelmiyor. Alınla altını karıştırdın herhalde xD'ne veriyorum.

Şuan bana sözlü anlattığın için anlamadım çekirge. Bana yazılı bir şekilde mektup yazıp anlatırsan sevinirim.

Türkçe Hocana kadar dayandı bu iş. Ona da buradan selamlarımı yolluyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

SkyBlue yazdı:Önceki yazımda sancak ve direği hakkında bahsetmeyi unuttum. Zaten özel hayatınız beni ilgilendirmez.

Şimdi gelelim sorunlarını cevaplamaya çekirge.

Sanırım ki koku alnından gelmiyor. Alınla altını karıştırdın herhalde xD'ne veriyorum.

Şuan bana sözlü anlattığın için anlamadım çekirge. Bana yazılı bir şekilde mektup yazıp anlatırsan sevinirim.

Türkçe Hocana kadar dayandı bu iş. Ona da buradan selamlarımı yolluyorum.
Eyw As ben çekirgeysem Sizde Sanırsam Oymak BAŞISINIZ..xD başlara özel bır ilginiz oldugunu Şuan itibariyle anlamıs bulunmaktayım Oymak BAŞı .xD Ha Ben Turkce Hocama Sizde edebıyat hocanıza Slm Iletırsınız ...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Evet ister Oynak, ister Oymak, istersekte kıvırtak başı olabiliyoruz. Böyle bir dünya da yaşıyoruz.

Başlarla olan ilgime gelince sizi örnek alıyorum çekirge'cim.

Bu arada başka selam söyletmek istediğin kişiler varsa yaz topluca selam yollayabiliriz. Star Tv, "Ogün'le Bugün" programı her pazar 23.00 'da mutlaka izleyin.

Bu arada konuyla alakasız ama programın ismi cuk diye oturdu.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön