[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
İletiniz içerisinde argo kabul edilen kelime kullandığınız için; forum hesabınız uyarı amaçlı "1" gün kapatılmıştır.
Hırsız ve türevi konuların forum işleyişinde ve çerçevesinde yeri yoktur; olmamalıdır. Bu nedenle bu tip konular cevaplanmaksızın kaldırılır.
[ Başlık düzenlenmiştir. ]
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: IIRoSeStaFFII Hk.
Seni tanımıyorum. Kim sana hırsız dedi veya neden dedi onuda bilmiyorum. Fakat dikkat ettiğim tek nokta;
Bunu yazman ve yazının sonunda bu cümle ile çelişmen.Arz olmamın sebebini lodos klanından bilen bilir. 20 yaşındaki adamların dahi çocukca saçma sapan hareketli oluyordu.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Arz olmamın sebebini lodos klanından bilen bilir. 20 yaşındaki adamların dahi çocukca saçma sapan hareketli oluyordu.
Konuyu açmamın sebebidir son cümlem
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Son cümlen yanlış görmüyorsam bu;
Sırf argo içerikli cümle yazmak için bunca harfi, bunca kelimeyi bir araya getirmek saçmalık. Her neyse kolay gelsin.Bida hırsız dediğiniz qörem bacın anladınız.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Amacın post kasmak mı senin ?
Her konuya muhalefet olmak hoşunamı gidiyor yoksa ? Cümle yerine , paragraftan anla işte
Argo kelime varmı bak bakiyim orda. Tekce üzerime atılan suçun haksız oldugunu kanıtlamaya çalıştım, espriyle karışık
Tekrar yorum atmazsan , sevinirim. :ugeek:
Her konuya muhalefet olmak hoşunamı gidiyor yoksa ? Cümle yerine , paragraftan anla işte
Argo kelime varmı bak bakiyim orda. Tekce üzerime atılan suçun haksız oldugunu kanıtlamaya çalıştım, espriyle karışık
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Öncelikle amacım muhalefet olmak değil insanların dertlerini anlatabilmesi.
Ben cümle deyince cümle, paragraf deyince paragraf anlıyorum. Cümle deyince paragraf anlamak için oldukça ıı (doğru kelimeyi bulamıyorum. Sen tamamlarsın.)
qörem bacın ... devamını argo kelime içeriyor. Şimdi sen başını söyledin diye küfür etmediğini veya argo sözcük kullanmadığını mı sandın?
Kendimi savunmak için her zaman yorum atabilirim. İster sevin, zil takıp oyna. İster üzül.
Ben cümle deyince cümle, paragraf deyince paragraf anlıyorum. Cümle deyince paragraf anlamak için oldukça ıı (doğru kelimeyi bulamıyorum. Sen tamamlarsın.)
qörem bacın ... devamını argo kelime içeriyor. Şimdi sen başını söyledin diye küfür etmediğini veya argo sözcük kullanmadığını mı sandın?
Kendimi savunmak için her zaman yorum atabilirim. İster sevin, zil takıp oyna. İster üzül.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Burdakı Yazdıgıma Bakhele..SkyBlue yazdı:Öncelikle amacım muhalefet olmak değil insanların dertlerini anlatabilmesi.
Senın Edebıyat Hocanın ta.. Ellerınden öpüyüm Bunu bana acıkla bayy Fılozoff..xd
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ağzının iyi laf yapması güzel beğendim :lol:
Devamını getirmedikten sonra hiç bir şey argo sayılmaz
Severim dicem belki ne biliyon
Devamını getirmedikten sonra hiç bir şey argo sayılmaz
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Edebiyat hocamın ellerini öpmeni mi yoksa filozofluğu mu mu açıklayayım?samedsedir06 yazdı:Burdakı Yazdıgıma Bakhele..SkyBlue yazdı:Öncelikle amacım muhalefet olmak değil insanların dertlerini anlatabilmesi.
Senın Edebıyat Hocanın ta.. Ellerınden öpüyüm Bunu bana acıkla bayy Fılozoff..xd
Ne demek efenim teveccühünüz.dejawuuu yazdı:Ağzının iyi laf yapması güzel beğendim :lol:
Devamını getirmedikten sonra hiç bir şey argo sayılmazSeverim dicem belki ne biliyon
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
Küfür içerikli ileti göndermeniz nedeniyle; forum hesabınız "14" süreyle kapatılmıştır.
Küfür içerikli ileti göndermeniz nedeniyle; forum hesabınız "14" süreyle kapatılmıştır.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪