İyi günler arkadaşlar
15.06.2012 tarihinde hesabıma giriş yaptım ama karakterlerimin susturulmuş oldugunu farkettim.Oyuna girerken bir bilgilendirilmede yapılmadı , hesabı tek ben kullanıyorum mailimede destekden bilgilendirilme gelmemiş.İtiraz ettim cevap yok , kusura bakmayın ama böyle keyf-i susturulmalar oldukca bu oyun oynanmaz.Biri cevap versin neden susturulduğuma dair :!:
Amaçsız Susturulma
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Amaçsız Susturulma
Merhaba,
Moderasyon ekibinin herhangi bir grup yada kişiye yönelik keyfi işlem yapması mümkün değildir. Genel olarak ceza işlemleri kullanıcı denetimdedir. Bu denetim nasıldır? Oyuncumuz aldığı cezaya itiraz ettiği an bu cezalar üst ekiplerce kontrol edildiği için, keyfi uygulamalar kolayca tespit edilebilmektedir. Bu tip durumlarda ise üst ekiplerce takınılan tavrın oldukça sert olduğunu bilmenizi isteriz. Bu yüzden bu noktada endişeniz olmamalıdır.
Hatalı moderasyonlar söz konusu olabilir. Bu sistem ise bu hatalı moderasyonları hem düzeltirken hem de ceza uygulayan kişilerin denetilmesini sağlamaktadır. Doğru iletişim trafiği kurulduğunda sonucun olumlu olacağını unutmayınız. Hesap paylaşımınında yasak olduğunu hatırlatmak isterim.
İletişim için : :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Moderasyon ekibinin herhangi bir grup yada kişiye yönelik keyfi işlem yapması mümkün değildir. Genel olarak ceza işlemleri kullanıcı denetimdedir. Bu denetim nasıldır? Oyuncumuz aldığı cezaya itiraz ettiği an bu cezalar üst ekiplerce kontrol edildiği için, keyfi uygulamalar kolayca tespit edilebilmektedir. Bu tip durumlarda ise üst ekiplerce takınılan tavrın oldukça sert olduğunu bilmenizi isteriz. Bu yüzden bu noktada endişeniz olmamalıdır.
Hatalı moderasyonlar söz konusu olabilir. Bu sistem ise bu hatalı moderasyonları hem düzeltirken hem de ceza uygulayan kişilerin denetilmesini sağlamaktadır. Doğru iletişim trafiği kurulduğunda sonucun olumlu olacağını unutmayınız. Hesap paylaşımınında yasak olduğunu hatırlatmak isterim.
İletişim için : :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
@Mendil
Nickinden kendi imkanları ile doğmuş. beyler.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: yok panpa
AutoNonE yazdı:@Mendil
Şekilsiniz ya hıaaaeea
-
- Salgın Koruyucusu
O değilde sana bişey takıcam şimdi 
-
- Salgın Koruyucusu
@Bipmiş bırakmış.ccc1NC1ccc yazdı:önce kendinen çıkarman gerek kardeş
Verdim şukunu inci