Gelcek Yeni Bölge Hakkında Düşünceleriniz
Re: Gelcek Yeni Bölge Hakkında Düşünceleriniz
Ben olacakları söyleyeyim ilk önce Topkapı gelecek, sonra ilk gün oyun serverleri çökecek eksikler felan filan 1 hafta adam gibi oyuna giremeyeceğiz
sonra rahatlayınca çemberlitaş silahları parlatılacak gibime geliyor. Kanuni yatağanı geliyor epe ucuzlar belki artık
Lonca eşyaları, akçe ile alınan eşyalar felan filan en önemli olarak şunu söyleyeyim bu Topkapı Grup Bölgesi çıkarsa hiç şaşmayın aha buraya yazıyorum 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
ağustos ayı içerisinde gelecektir ilk haftası yada sonlara doğru
Geleceği zaman hakkındada şunu söyleyebilirim Ramazan'da Topkapı'dan top sesleri duyabiliriz 
Rotary yazdı:Ben olacakları söyleyeyim ilk önce Topkapı gelecek, sonra ilk gün oyun serverleri çökecek eksikler felan filan 1 hafta adam gibi oyuna giremeyeceğizsonra rahatlayınca çemberlitaş silahları parlatılacak gibime geliyor. Kanuni yatağanı geliyor epe ucuzlar belki artık
Lonca eşyaları, akçe ile alınan eşyalar felan filan en önemli olarak şunu söyleyeyim bu Topkapı Grup Bölgesi çıkarsa hiç şaşmayın aha buraya yazıyorum
Topkapı Lonca bölgesi olucak Genişlik olarak Antrepodan Büyük değil
Lonca bölgesi o kabul ama lonca için özel bir gb çıkabilir aha buraya tekrar yazıyorumberkan587 yazdı:Rotary yazdı:Ben olacakları söyleyeyim ilk önce Topkapı gelecek, sonra ilk gün oyun serverleri çökecek eksikler felan filan 1 hafta adam gibi oyuna giremeyeceğizsonra rahatlayınca çemberlitaş silahları parlatılacak gibime geliyor. Kanuni yatağanı geliyor epe ucuzlar belki artık
Topkapı Lonca bölgesi olucak Genişlik olarak Antrepodan Büyük değilBölgenin Amacı Ticaret yapmak,Eşya denemek,Dinlenmek Vs olacak.
Grup Bölgesine HAYIR!!!
Mesele iyiyi sevmek değil çünkü iyiyi herkes sever, mesele kötüyü sevebilmektir...
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Bi oyun bence herkese hitap etmeli sıkıldım artık biyerlere girerken grup aramaktan ve + herkes tank ofans diye bişey kalmadı oyunda 
Göster

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
6 kişi yoksa item dizemessin ikv de yapman gereken tek şey
'Doğru Zamanda Doğru Yerde Olmak'
şans faktörüde buna bağlı karakterlerin şanslarıda zamana göre degisiyor
'Doğru Zamanda Doğru Yerde Olmak'
şans faktörüde buna bağlı karakterlerin şanslarıda zamana göre degisiyor
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Lonca ile grup bölgesi gelirse oyun çok saçma olur bu oyuda 1 dk duran oyuncu olmaz o bölgeye giremedikten sonra
ama kasılmalık bi yer gelirse ona bişey diyemem ve kasılmayı özledim
+ millet gidiyor dublör kesiyor dublör keseceğine gelip o kadar kişi kadim kesse daha iyi olacak bir yardımlaşma yok şuan oyunda
bence gelecek bölümler zorlu ve yardımlaşmalı olmalı
ama kasılmalık bi yer gelirse ona bişey diyemem ve kasılmayı özledim
+ millet gidiyor dublör kesiyor dublör keseceğine gelip o kadar kişi kadim kesse daha iyi olacak bir yardımlaşma yok şuan oyunda
bence gelecek bölümler zorlu ve yardımlaşmalı olmalı