Selam Kardeş Tasarımların Çok Güzel Banada Ecel Ve bıçak sırtı Kılıç Arasına ONEMOREKİSS yazabilirmisin ortasındada Semiha Olursa 10 numara Olur şimdiden çok teşekkür ederim
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler... V For Vendetta
kardeş imzaların çok hoşuma gitti Captive (şifacı) yeşil arka tonlu hemen hemen aynı tonda ama yazıların etrafı fosforu gibi olsun bide mevlana asa koyarsan süper olur...
xHaNeDaNxByKinGx ve xXxHoRTLocKxXx gerçekten çok guzel yapıyorsun arkadasım ellerine sağlık vaktin olursa banda bir tane yaparsan seviniirm hanedan buyu hortlock savaşçı istediqin gibi yap teşekkürler..
İçinde latif ve semiha hanım bulunan bir imza yaparmısın isim "NothingMan"da yazılı olsun ama,
Birde ejder ve yine semiha hanım bulunan bir imza yaparmısın isim "Nothingmanl de yazılı olsun ama
Zevkine güveniyorum,
İsimler parlayabilirmi ?
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Bu resmin karakteri kesilip yanında '' IMMORTAL'' altına görünebilecek şekilde ''Sadece kudretim var olduğu sürece ayakta durabilirsin'' şeklinde temasını rengini diğer gereksinimlerini sizin zevkinize bırakıyorum.
Kolay gelsin ,
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.