KURTADMİN' den SELAM OLSUN...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

KURTADMİN' den SELAM OLSUN...

Mesaj gönderen kurtadmin »

Malumunuz üzere İkv ve Meran da eskiyim diyen herkez Kurtadmin'i tanır. Forumda yazılanlara göre eski tad tuz kalmamış, dostlukta, klan savaşları da bitmiş. herşey menfaate dönmüş.

Beni tanıyan arkadaşlara selam vermek istedim. Eskiden bu oyun mükemmeldi, harika vakit geçirilir ve oyundan tat alınırdı. Çooook uzun zaman oldu bırakalı. O zaman dan beri hala eski tanıdıklardan oyuna devam eden varsa, selam olsun, selamtle, sağlıcakla yaşasın.

Şava'yı gören tanıyan varsa lütfen bi selamımızı iletsin.

Tüm Meran Halkına Selamlar, Allah'a emanet olun.

KURTADMİN
Kullanıcı avatarı
senikimLeraLdi
İskele Babası
İskele Babası

Re: KURTADMİN' den SELAM OLSUN...

Mesaj gönderen senikimLeraLdi »

as admin tanırım seni benden sonra başladnız oyuna hatta ama .. o kadar çok şeyler yapmak istiyordunuz ki :) Şava yani ersen hergün peşimde koşup tüm sunucuyu oyundan atmayı öğret bana ferhat diye diye yalvarıyordu .. vay be ne günlerdii.. :roll:
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.

RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Doğrudur hocam, Şava bu. Öğrenmişti de zaten herkezi oyundan atmayı. Oyundan atar milletin görevleri itemleri gider, oyunu geriye alır ileriye alır falan filan. Güzeldi, zevkliydi hocam o zamanlar oyun. tad vardı, vakit nasıl geçer anlamazdık.

Çoook uzun oldu ben bırakalı. Şimdi oyun nasıl bilmem. Ama eski tadın da olacağını sanmam.

Selametle Hocam

Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
senikimLeraLdi
İskele Babası
İskele Babası

emin ol eskiden eser yok oyun berbat durumda ;) en azından bizim sunucunun tadı kalmadı

kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Zaten oyunun eskisi gibi olacağını bilsem, o neşe, gırgır, zevk... Yine dönerim belki ama imkansız.

relaxefendy sen o zamanlar arzdın ve biz senle çok dalaşırdık, değil mi. Doğru mu hatırlıyom hocam.

Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
senikimLeraLdi
İskele Babası
İskele Babası

kurtadmin yazdı:Zaten oyunun eskisi gibi olacağını bilsem, o neşe, gırgır, zevk... Yine dönerim belki ama imkansız.

relaxefendy sen o zamanlar arzdın ve biz senle çok dalaşırdık, değil mi. Doğru mu hatırlıyom hocam.

Kurtadmin

evet :)

kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yalnız harbiden efendi adamdın. meran da arzların içinde tek takdir ettiğim, dalaşmaktan zevk aldığım kişiydin. Hiç bir zaman seviyeni kaybetmedin. Sana çok yüklendiğim zamanlar oldu, yine seviyeni korudun. Kimi anlaşırdık dalaşmazsık, kimi yne dalaşırdık ama zevkliydi be hocam.

Kurtadmin
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Umarım oyuna saygı hakimdir, küfür, hakaret içeren sözler kalmamıştır. Her şey saygı çerçevesinde hallediliyordur.

Meran'a yakışan da budur :)

Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

Ferhatı eskiden tanımam ama şuan o söyldiklerinden eser yok ferhatta bir gün Askere gidiyorum diye konu acar 2. gün şaka yaptım gitmiyorumder. Bir gün trafik kazasında öldüm dedi 3. gün şaka yaptım dedi. Taktir senin yazdıklarınla pek uyuşmuyor bu davranışlar ama neyse :)
Resim

kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Benim konumla ne iligisi var bu yazdıklarının sanırım sayfaları konu başlıklarını karıştırdın, lütfen daha dikkatli ol :)

Kurtadmin

“Genel Sohbet” sayfasına dön