Teşekkürler Tılsım ! Pitbull Gider !
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Re: Teşekkürler Tılsım ! Pitbull Gider !
Abi kendine iyi bak artık bende girmiyorum oyuna cok sıktı anca muhabette giriyoz . selametle abi
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Hayatta başarılar
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
celal oyun eskı gıbı sarmıyo yoksa biz mi çok büyüdük
oyun mu küçüldü ne
benimde 1 yıl ömrüm kaldı ıkw de herhal evlenınce zor girerim oyuna artık
sana real hayyatta başarılar grşz
oyun mu küçüldü ne
benimde 1 yıl ömrüm kaldı ıkw de herhal evlenınce zor girerim oyuna artık
sana real hayyatta başarılar grşz
kanunixxbaşkan
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Cello Eniştee Nereye Be 2 Kişi Kavga Ettı Dıye oYunmu Bırakılır Zatenn o 2 kısıyı barıstırdık SorunSuz Bır Sekılde 2sıde hatasını anlayıpp özur dıledıler bırbırlerınden olay fılan kalmadı anlıyacagın Gecmıste Kaldı herseyy arada gec oYuna Takılakk azzz....
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- denizxlord
- Cin Avcısı
Herkesin yazdıklarını tek tek okudum. Güzel bi buluşma olacakken bir kaç kişinin kavga çıkartması ile o güzel günün bozulmasını sağlayan birkaç kendini bilmez. Diyecek söz bulamıyorum. Sevgili kardeşim Celal tılsım ailesinden bahsediyorsun ben hergün klandan bölgeden ana avrat küfürlerin havada uçuştuğu bi oyuna giriyorum aile olan birbirine küfür eder mi ha diyeceksiniz 3 5 kendini bilmez. Aile falan kalmadı tılsımda Celalim aile vardı bitti kral oyuncuların bırakmasıyla bitti. Beni kenana götürür müsün Ömer abi diye ağlayan çocuklar fiziğim düşük diye şimdi beni gaffara almıyorlar bu mu aile?? Bırakın yaa yemişim ailesini Celalim 3 5 can ciğer dışında aile falan olmaz tılsımda. Kimseye söylemedim ilk defa buradan söylüyorum ama bende bıraktım çarı kardeşime verdim o oynuyor. Artık gerçek hayatla savaşıyorum işime gücüme bakıyorum item yüzünden birbirini yiyen insanları görmüyorum o kadar rahatım ki yok item düştü mü yok bilmem ne bırak kardeşim bırak en güzeli reel hayat. Bizler reelde iyiyiz. Bırak kavga çıkartanlar kavgasıyla kalsın büyüklüklerini kavgayla göstersinler...
Hakkında en hayırlısı olmuş Celalim bırakmana hiç üzülmedim bilakis çok sevindim aramıza hoşgeldin kardeşim....
IIxLeJYoNeRxII
Denizxlord
Hakkında en hayırlısı olmuş Celalim bırakmana hiç üzülmedim bilakis çok sevindim aramıza hoşgeldin kardeşim....
IIxLeJYoNeRxII
Denizxlord
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: <Academy Of War>
PitbuLL yazdı:Merhaba Tılsım,
Bu pazar günü yaşanılan olaylar neticesinde http://www.facebook.com/ikvtilsim sayfasına yazmış olduğum yazılar doğrultusunda oyunu bırakma kararı almış bulunmaktayım. ''Gitme'' diyen kardeşlerim, ağabeylerim olacaktır elbet ama kararım açık ve net şekilde ortadadır. 7 ay önce bıraktığım ''döneceğim'' dediğim oyuna artık tamamiyle son vermiş bulunmaktayım.
Nedenini bu gün buluşmaya gelenler her açıdan açık ve net şekilde görmüştür. Tılsım'ı gerçek bir aile ortamına dönüştüremediğim için hepinizden özür diliyorum.
2 insanın arasında oluşan problemleri buluşmaya gelen 41(!) kişinin tadını kaçırdığı için özür diliyorum.
Diğer 3 buluşmada güvenlik önlemi aldım fakat bunda ''artık gerek yok, nasıl olsa biz bir aileyiz'' dediğim için özür diliyorum.
Kısacası hepinizden her şekilde özür diliyorum.
Çabalarımın sonucu bu kadar hazin olacağını bilmezdim, bilemezdim.
O kişiler amacına ulaşmış bu güzel tabloyu yakıp yıkmıştır. Bu yüzden bu özel ve güzel kişilere (!) bir alkış istiyorum.
2 yıllık emeğimi tek buluşmada hatta yarım saatte umarsızca yakıp yıkan bu gençler asla ve asla unutulmamalı, el üstünde tutulmalı !
Bu konuyuda birilerinin görmesi için açıyorum, umarım biraz akılları başına gelir.
Velhasıl, pitbull gider, namı kalır.
Hayde selamet ile.
Kardeşim Tüm Abilerimiz Ablalarımız Ve Kardeşlerimiz Kısacası Tüm Sevdiklerimiz Teker Teker Oyuna Son Verecekler Ve Veriyolar Bile O Dediğim Sevdiğim Kardeşlerimin İçerisinde Sende Varsın Oyunda V.s Yerlerde Emeğin Çok Bana Karşı Neyse Kardeşim Herkes Teker Teker Oyuna Veda Ediyordu Ve Sıra Sana Gelmiş.Kardeşim Bu Oyun Şimdi Böyle İse Bu 3.5 Kendini Bilmezler Toplanıcaklar Oyunun a.Koycaklar Kısacası Oyuna Giren Ölmicak Belki Arkadaşlık .Yok Kardeşlik Yok Millet 1 Eşya İçin ANA,AVRAT Katıyo Küfürlerine Yav ANA,AVRAT Geçtim 1 Eşya İçin Birbirinizi Kırmaya Değmez Bile Neyse Kardeşim A.e.o Her Zaman Hal Hatır V.s Konuşmak İçin Facebook,Skype Gibi Sosyal Paylaşım Yerlerinden Yazmanı Beklerim Seni Özlicez Selametle CANIM KARDEŞİM PİTBULL
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Ne Kadar Ayrı Sunucularda Oynasak Da MPGD ve M-GAF TAYFASI SENİ UNUTMAYACAK..
Bu Arada Oyunu Bende Bıraktım..
Ama Sen Foruma Uğra.
Ne De Olsa Üstadımız Sayılırsın.
***MPGD Başganı Dumanistt***
Bu Arada Oyunu Bende Bıraktım..
Ama Sen Foruma Uğra.
Ne De Olsa Üstadımız Sayılırsın.
***MPGD Başganı Dumanistt***
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı