Benden Artık Buraya Kadar.!!(Goldsifa)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: MoonWalker

Re: Benden Artık Buraya Kadar.!!(Goldsifa)

Mesaj gönderen aqrepuur »

sana hiç kimseyi savunmadımı belirrtiğim halde hala diretiyorsun yetmesmiş gibi birde serdarın sayfasına gelip burda da engelleme calışmalarına dewam ediyorsun şimdi son kez yazıyorum bir daha da seni muhattap olarak karşıma almam.ben ne kimsenin avukatıyım nede kimsenin yancısıyım kim ne yapmış ne etmiş kimin eli kimin cebinde beni hiç bağlamaz ben oyunuma bakar dostlarımla konuşur oyunu oyunda bırakırım.o akşam geldim oraya 30 küsür oyunu orda duruyor bir anlaşma yapıp işimize bakacaz geldin tartışma cıkardın sana yüklenmem bı yüzdedir
orda organize olmaya calışıoruz geliorsun tartışma cıkarıorsun yani bay melek olan sen insanların hakkını sabote ediorsun ben buna kızdım ve defaalrca sana tartışömanı burda yapmamanı söledim ama senin o kaz kafan bunu algılamakda zorluk cekdi sanırım ki hala bana onu savunuorsun yok bunu savunuoırsun diyosun.bak tekrar sölüorum sayın zeka özürlü ben kimsenin şahsi işlerine karışmadım karışmamda anlıyormuusun ki anlıcanı sanmıorum.bir daha beni özelden rahatsız etme tabili sende o kadar kişilik ve düşünme yapısı varsa.

he birde ülküme yani turanclığıma laf etmişsin sen vazifen gereği türk silahlı kuvvetleri uğruna görev yapacağına neden hala burda oyunda afra tafra ediorsun.benim ve bütün türkiyenin verdiği vergi senin gibi geri zekalı birine maaş olarak dönüyor sanırım.yüce türk milletinin sana verdiği görev parasının hakkını verip orduya hizmet etekdense neden burda iyilik timsali olmaya calışıor milletin kendi ülküsüne kendi düşüncesine karışıyorsun.sen önce yediğin ekmeğin borcunu öde türk milleti senin bilgisayar başında oyun oynaman için sana o maaşi vermiyor anlıyormusun sözde milliyetci takılan dewler parası yiyip mesai saatlerindeoyuna girip tsk gibi büyük bir dewlet kurumuna ihanet eden asalak....
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

tavuktan farkın mı varla deli bah bidenem zaten çok sık giremiyom girincede görmek istiyom gardaşlarımı kaybolma la bir yere
Kullanıcı avatarı
gold7777
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen gold7777 »

serdar sen iste sana çarımı veriyim İlla İşine yarıyan bişey bulursun :D nasıl olsa ben okula gidiyom musait olmuyorum girmeye
***Goldmyworld*** Goldmytimes***
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Goldsifa »

gold7777 yazdı:serdar sen iste sana çarımı veriyim İlla İşine yarıyan bişey bulursun :D nasıl olsa ben okula gidiyom musait olmuyorum girmeye

sen kımsın ula nıck belırt :D kullanıcı adıda gold cakmam olma :D
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

aqrepuur yazdı:sana hiç kimseyi savunmadımı belirrtiğim halde hala diretiyorsun yetmesmiş gibi birde serdarın sayfasına gelip burda da engelleme calışmalarına dewam ediyorsun şimdi son kez yazıyorum bir daha da seni muhattap olarak karşıma almam.ben ne kimsenin avukatıyım nede kimsenin yancısıyım kim ne yapmış ne etmiş kimin eli kimin cebinde beni hiç bağlamaz ben oyunuma bakar dostlarımla konuşur oyunu oyunda bırakırım.o akşam geldim oraya 30 küsür oyunu orda duruyor bir anlaşma yapıp işimize bakacaz geldin tartışma cıkardın sana yüklenmem bı yüzdedir
orda organize olmaya calışıoruz geliorsun tartışma cıkarıorsun yani bay melek olan sen insanların hakkını sabote ediorsun ben buna kızdım ve defaalrca sana tartışömanı burda yapmamanı söledim ama senin o kaz kafan bunu algılamakda zorluk cekdi sanırım ki hala bana onu savunuorsun yok bunu savunuoırsun diyosun.bak tekrar sölüorum sayın zeka özürlü ben kimsenin şahsi işlerine karışmadım karışmamda anlıyormuusun ki anlıcanı sanmıorum.bir daha beni özelden rahatsız etme tabili sende o kadar kişilik ve düşünme yapısı varsa.

he birde ülküme yani turanclığıma laf etmişsin sen vazifen gereği türk silahlı kuvvetleri uğruna görev yapacağına neden hala burda oyunda afra tafra ediorsun.benim ve bütün türkiyenin verdiği vergi senin gibi geri zekalı birine maaş olarak dönüyor sanırım.yüce türk milletinin sana verdiği görev parasının hakkını verip orduya hizmet etekdense neden burda iyilik timsali olmaya calışıor milletin kendi ülküsüne kendi düşüncesine karışıyorsun.sen önce yediğin ekmeğin borcunu öde türk milleti senin bilgisayar başında oyun oynaman için sana o maaşi vermiyor anlıyormusun sözde milliyetci takılan dewler parası yiyip mesai saatlerindeoyuna girip tsk gibi büyük bir dewlet kurumuna ihanet eden asalak....
Behey ahmak.. Behey anlama özürlü, behey zihinsel engelli... Turancılık Milliyetçilik, sanal bir oyun için dahi olsa hırsızla ahlaksızla iş birliği yapmayı men etmeli, sanal salak...

Bana maval okuyacağına bir daha ki sefere yazacaklarını iyi düşün öyle yaz kendi K(y)azdığın kuyuya düşme...

Her kim olursan ol önce adam ol, ipini koparan oyunda almış soluğu, boş vakitlerimde kahvede kumar, meyhanede kafa çekeceğime genç kardeşlerimin iyiyi kötüyü ayırt etmesine yardımcı olmayı yeğlerim, sizde çalışın şuan bulunduğum yere gelin ondan sonra canınız ne istiyorsa yapın.

7/24 oyunda beni gördüğünü söylüyorsun, gülüyorum sadece :D keşke daha fazla vakit bulsam ( Eskiden olduğu gibi oyuna girsem ) demekki Her TİT üyesi Delikurt olmuş ne mutlu bizlere...

Bir Türk herşeyini kaybeder ama istiklalini ve onurunu asla...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Gossoonxmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gossoonxmurat »

bak Golf şifa bni iyi tanımazsın bn Gossonxmurat bni herkes hırsız die biliordu bn yaptım hemde cok ama sonra başıma geldi burdan sni çarını çalan cocuğa sölüyorm bak kardesim şimdiden çocuğun çarını ver yoksa sn şimdi oranın eğlencesindesin ama bnde öyleydim çocuk orda ağlarken bn gülüordm ama sonra beddularla bnimde çalındı hemde cok ağrıma gitti lütfen geri veri çocuğun itemlerini sonra cok pisman olursn bn Fırtına nın bn balyozunu çalmıstım diorm keske şimdi elimde olsa da verebilsem.Bak Gold sana son sözüm çarını alsan bile 1 anlık sevineceksin ama o çalan çocuğa 1 kere vursan anca atarsın sinirini üzüntünü bnce şimdilik pes etme bn mesela çar kurdm suan 32lw içimden kasmak bile gelmior keske şimdi emde olsam diorm ama snde pes etme sonunda bu kötüler bnde dahil cezamızı alıcaz bn tövbe ettim affeden eder affetmeyeninde canı sağolsn...

Görüşürüz!!!!
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Goldsifa »

EYW KARDESIM BAZI SEYLERI KABULLENMEKTE BUYUK CESARET ISTER HELAL OLSUN SANA DEDIGIM GIBI ETME BULMA DUNYASI BUGUN BANA YARIN ONA..
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

En kısa zamanda aramıza dönmen dileği ile, bu sadece bir ara verme!
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Konu Cevap : Goldsifa

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bu ayrılıkların uzun olmaması dileği ile.Yolun açık olsun...

{Asıl gitmesi gerekenler gitmiyorda siz bi gideceksiniz ;) }
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

nereye ya iyidik öle ;)
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !

“Genel Sohbet” sayfasına dön