saat öğlen 14 gece 3

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

saat öğlen 14 gece 3

Mesaj gönderen SedaT03 »

madende sadece 2 yonca cektm bu sate kadar gözümdn uyku akıyo ula mantar oldu 378 1 gano var adalet nerde gözünü sevem hem kendimin hem loncamın artırıcısı var valla bıktım sabırda bi yere kadardır.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Re: saat öğlen 14 gece 3

Mesaj gönderen apomario »

Ben sana sadece imzana bak diyorum. :)
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

SedaT03 yazdı:madende sadece 2 yonca cektm bu sate kadar gözümdn uyku akıyo ula mantar oldu 378 1 gano var adalet nerde gözünü sevem hem kendimin hem loncamın artırıcısı var valla bıktım sabırda bi yere kadardır.

Bir Oyun İçin Gece 2-3 saat Maden çekip Gözlerinden olma bence.Sabahları çekersin,Şans varsa o zamanda çıkar.
Resim
Resim
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

ben eskiden ibni ibni ceket uretirken 100 mantarda 3 gano çıkarmıştım şans işi :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bi kere 20 elmasda 1 menekşe cıkardım bi kere 30 elmasda bi kerede 200 elmasda tamamen şans
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Gündüzleri daha çok çıkıyor gano geceleri uğraşma
Resim
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Kardeşim imzana bak diyonda mantar 450 oldu 2 gano var 28 sinek mantarı gelde sinir olma daha artırcı alırsam.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nabuforum »

hacı adalet ikv nin lügatında yok :) boşa zorluyorsun, uykunu haram ediyorsun :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Bence İKV şu an itibariyle geceleri uykularınızdan olmaya değecek bir oyun değil.Zaten oyunda son zamanlarda oyuncu kalmadı karakterini fulleyen arkadaşlar ya oyunu bıraktılar yada karakterlerini sattılar ve onlarda nihayetinde oyunu bıraktı.Karakterini dizemeyenler de pes etti bıraktı.Sonuç olarak oyunu oynayacak oyuncu kalmadı.Böyle bir ortamda sen 50 tane Gano 1000 tane Menekşe çeksen neye yarayacak?Her oyun oyuncuyla güzeldir oyuncu olmadan iletişime geçilecek birileri olmadan bence geceleri uykudan olup sabahlara kadar maden çekmek saçma.Hele ki oyunda madenlerinde artık para etmediğini hesaba katarsak.He yok ben çemberlitaş itemlerini üretip üstümü dizeceğim diyorsan oda saçma.Çemberlitaş a girmek için Çemberlitaş itemlerini üretenlere hiçbir zaman anlam verememişimdir zaten.Kolay Gelsin.

İyi Forumlar..!
CHIVALROUS
ByDoMuz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: MaLeseF Yok :(

Mesaj gönderen ByDoMuz »

SedaT03 yazdı:madende sadece 2 yonca cektm bu sate kadar gözümdn uyku akıyo ula mantar oldu 378 1 gano var adalet nerde gözünü sevem hem kendimin hem loncamın artırıcısı var valla bıktım sabırda bi yere kadardır.

Haklısın dostum hiç adalet yok.Sen bu kadar maden çekmişsin ben ise büyücü kurdum ve 35 lwl de 2 tane mantar çektim gano çıktı.Ne şans arttırıcı var nede loncadan arttırıcı var.Bu oyunda bir ejder bir latif üretmek şans işi ise bu yöneticilerin suçudur.Ne yapçaklar diyorsanız bunun için alınacak onlarca önlemler var.Bir kaç tane yazayım.

1) Hidra,Kadim Hidra,Solucan ve benzeri bosslardan çıkan meteryaller sınırsız çıkmalı.Yani sadece görevde değil her kestiğimizde çıkma yüzdesi olmalı.Örneğin: %30 çıkma ihtimali olsun.Boss arttırıcı yapıp bize yine satarlar :mrgreen:
Malum ayakta geçirilmeyi seven bir milletiz :) Bu sayade arttırıcıyla %60 olabilir.(6 kişilik bir grupta görevsiz 2-3 kişiye bu sayede rahatlıkla Kadim pençesi çıkar.[Bunun yararı ne olacak diyeceksiniz.Kadim Pençesi şu anda en pahalı meteryal bu sayede kadim ve liderlik sembolü gibi meteryallerin fiyatı düşebilir.Oyunda çok para yok zaten diğer oyunlarda her oyuncuda en az 100m varken bizimkinde her oyuncuda 10m bile yok.Bazıları dışında onlardada 500-600m para var.O paraları ne yapıcaklarıda bilinmez.

2)Şaheserlerin ticarete konulması.İşte bu iş oyunu çağ atlatacak bir çözümdür.Oyunu bırakanlar Ejderlerini sata bilir.Şu anda oynanmayan o kadar şaheserli char var ki onlardaki şaheserleri satsanız.Herkesin elinde 2 tane Ejder olur.(Veya Asab karakter hangi sınıfsa işte .d) Anlattığım gibi çözümler çok çözüm bulan yok kardeşim.

Ne yapmalıyım dersen oyun ara online başka bir oyun ara bulursan banada söyle güzel bir şey bende arıyorum :))
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön